merhaba arkadaşlar.uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum zaman zaman girip herkesin sorunlarını okuyup üzüldüğüm,dua ettiğim günlerim oldu..öyle bi durumdayım ki çok sağlıklı düşünemiyorum..bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim derdimi..1,5 yıllık evliyim ve şu an 9 aylık hamileyim doğumuma 2 hafta var..eşimle 5 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendik..zaman zaman kavgalarımız küslüklerimiz ayrılıklarımız oldu ama ayrı şehirlerde olunca araya da özlem girince hep yeniden başlamamız daha kolay oldu sanırım..sorunum şu..eşimle ne zaman tartışsam günlerce haftalarca küs kalıyor..ne zaman konuşmaya barışmaya çalışsam çabalarım hep nafile..aynı sofraya oturmuyo aynı yatağa girmiyor..ve bu küslüğü yeri geliyor 1 ayı buluyor..başka birileri gelince benimle mutlu aile tablosu oynuyo misafirler gidince kaldığı yerden devam..barıştığımızda gayet iyi..eşine yardım eden,düşünceli,ilgili bi adam ama tartıştığımızda da bi o kadar kötü..barışıp bu konuyu açtığımda da savunması hep şu..beni dağıtıyosun..senden gelen küçüçük bi şey beni etkiliyor..kendimi kapatıyorum herşeye ve bu ruh halimden sıyrılamıyorum diyo..çözüm ne diye sorduğumda benle kavga etme diyor..bende bu mümkün değil diyorum..ve kavga ettiğimizde artık saygıyı çoktan aşmaya başladı küfürler ,hakaretler diz boyu..sonra da onları sinirle söylediğimi biliyosun açıklamaları..ben aynı evin içinde küs kalmaktan nefret ediyorum o yüzden konuşup sorunu halletmeye çalışıyorum ama hiçbi çaba vermiyor..çoçuğumu da böyle bi ortamda büyütmek istemiyorum..inanın ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..zor bi kocayla nasıl mücadele edilir bilmiyorum..barıştığımızda ne kadar mülayimse tartıştığımızda o kadar zor..1 ay barışık 1 ay küs bünyem kaldırmıyor artık...biraz uzun oldu kus bakmayın lütfen