çaresiz miyim yoksa çare mi bulamıyorum bilmiyorum...

fdmgdk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
198
150
18
40
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum zaman zaman girip herkesin sorunlarını okuyup üzüldüğüm,dua ettiğim günlerim oldu..öyle bi durumdayım ki çok sağlıklı düşünemiyorum..bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim derdimi..1,5 yıllık evliyim ve şu an 9 aylık hamileyim doğumuma 2 hafta var..eşimle 5 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendik..zaman zaman kavgalarımız küslüklerimiz ayrılıklarımız oldu ama ayrı şehirlerde olunca araya da özlem girince hep yeniden başlamamız daha kolay oldu sanırım..sorunum şu..eşimle ne zaman tartışsam günlerce haftalarca küs kalıyor..ne zaman konuşmaya barışmaya çalışsam çabalarım hep nafile..aynı sofraya oturmuyo aynı yatağa girmiyor..ve bu küslüğü yeri geliyor 1 ayı buluyor..başka birileri gelince benimle mutlu aile tablosu oynuyo misafirler gidince kaldığı yerden devam..barıştığımızda gayet iyi..eşine yardım eden,düşünceli,ilgili bi adam ama tartıştığımızda da bi o kadar kötü..barışıp bu konuyu açtığımda da savunması hep şu..beni dağıtıyosun..senden gelen küçüçük bi şey beni etkiliyor..kendimi kapatıyorum herşeye ve bu ruh halimden sıyrılamıyorum diyo..çözüm ne diye sorduğumda benle kavga etme diyor..bende bu mümkün değil diyorum..ve kavga ettiğimizde artık saygıyı çoktan aşmaya başladı küfürler ,hakaretler diz boyu..sonra da onları sinirle söylediğimi biliyosun açıklamaları..ben aynı evin içinde küs kalmaktan nefret ediyorum o yüzden konuşup sorunu halletmeye çalışıyorum ama hiçbi çaba vermiyor..çoçuğumu da böyle bi ortamda büyütmek istemiyorum..inanın ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..zor bi kocayla nasıl mücadele edilir bilmiyorum..barıştığımızda ne kadar mülayimse tartıştığımızda o kadar zor..1 ay barışık 1 ay küs bünyem kaldırmıyor artık...biraz uzun oldu kus bakmayın lütfen

Bende esimle gonlumce tartisamiyorum. Halbu ki evlilikte tartışabilmek sağlıklı bi seki lde çok önemli olduğunu düşünüyorum. Benim esiminde aynı sizin Eşiniz gibi DAGİLİYORUM kelimesi pek meşhur. :)

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum zaman zaman girip herkesin sorunlarını okuyup üzüldüğüm,dua ettiğim günlerim oldu..öyle bi durumdayım ki çok sağlıklı düşünemiyorum..bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim derdimi..1,5 yıllık evliyim ve şu an 9 aylık hamileyim doğumuma 2 hafta var..eşimle 5 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendik..zaman zaman kavgalarımız küslüklerimiz ayrılıklarımız oldu ama ayrı şehirlerde olunca araya da özlem girince hep yeniden başlamamız daha kolay oldu sanırım..sorunum şu..eşimle ne zaman tartışsam günlerce haftalarca küs kalıyor..ne zaman konuşmaya barışmaya çalışsam çabalarım hep nafile..aynı sofraya oturmuyo aynı yatağa girmiyor..ve bu küslüğü yeri geliyor 1 ayı buluyor..başka birileri gelince benimle mutlu aile tablosu oynuyo misafirler gidince kaldığı yerden devam..barıştığımızda gayet iyi..eşine yardım eden,düşünceli,ilgili bi adam ama tartıştığımızda da bi o kadar kötü..barışıp bu konuyu açtığımda da savunması hep şu..beni dağıtıyosun..senden gelen küçüçük bi şey beni etkiliyor..kendimi kapatıyorum herşeye ve bu ruh halimden sıyrılamıyorum diyo..çözüm ne diye sorduğumda benle kavga etme diyor..bende bu mümkün değil diyorum..ve kavga ettiğimizde artık saygıyı çoktan aşmaya başladı küfürler ,hakaretler diz boyu..sonra da onları sinirle söylediğimi biliyosun açıklamaları..ben aynı evin içinde küs kalmaktan nefret ediyorum o yüzden konuşup sorunu halletmeye çalışıyorum ama hiçbi çaba vermiyor..çoçuğumu da böyle bi ortamda büyütmek istemiyorum..inanın ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..zor bi kocayla nasıl mücadele edilir bilmiyorum..barıştığımızda ne kadar mülayimse tartıştığımızda o kadar zor..1 ay barışık 1 ay küs bünyem kaldırmıyor artık...biraz uzun oldu kus bakmayın lütfen
Kufur hakaret ondan alinmasi darilmasida ondan.. 9 aylik hamileymiyssiniz hicc takmayin sıkıntinizi bebek hisseder.. hem saygisizlik yapip hemde o kusecekse gule gule derim. Asil ben o gelip ozur dilyesiye kadar adim atmam

Yillar once bir kitap okumustum ismi 'erkekler marstan, kadinlar venusten'idi.
Oradada boyle bir konuya deginmislerdi kadinlar karakter olarak genelde hemen barismaya meyillidir.
Erkeklerse magaralarina cekilirler, kendilerini boyle guvende hhissederler diye...
Demem o ki tartismadan evlilik imkansiz, ama sadece fikirlerinizi tartisin.
Madem bu kusluk iki tarafida hirpaliyor, o zaman tartismalarda bu noktaya gelmeden bitirin konusmayi.
Ya da baktiniz sonu kusluge gidecek, o zaman taraflardan biri sussun, inatlasmasin ve ortami terketsin, mutluluklar.

Ne bu ya, isine gelince sizi muhatap almali biliyor di mi? Misafiri gecirene kadar, ama iddaya girerim o size küsse de yemegi, utulu camasiri, cayi kahvesi önüne geliyordur. Yani rahati hic bozulmadan sizi haftalarca huzursuz ediyor. Ben olsam küslük diyorsun madem diye hic bir isini de görmem. Eve gelince yemek , sabah aradigi gömlegi bulamasin bakalim sessiz kac gün kalacak?

Konusulup sorunlar cozulmedigi surece katlanarak da devam eder. Bir aile danismamina gitseniz nasil olur? Iletisimsizlik iliskileri zedeler. Kuserek sorunlari cozemeyecegini ogrenmeli. Aslinda boyle davranarak kendini cezalandiriyor. Neyse problemi etegindeki taslari dokmeli.
Alttan alan taraf hep siz oldugunuz surece bu hep boyle devam eder. Cok da fedakar olmayin. Kendinizi mutlu edecek seyler yapin ama bu ciddi bir problem. Bence bir yardim almalisiniz.

Bu erkeklerdeki kız nazı beni öldürecek. Sanki onlar bayanda biz erkek. Triplere bak.

Bende iki gundur esimle yazismiyorum, watsapta. Bi konu oldu hemen parladi. Bende kizdim. Yazmiyorum artik tabi oda yazmiyor. İnadim kirilsin diye bekliyor. İnadim inat totom iki kanat :KK70:

Yazmicam... alistirdik beyefendiyi ya ilk adimi benim atmami bekliyor. Suan yanyana degiliz sanirim biraz uzun surcek ;) amann napim bu sefer ilk ben yazmicam.

Bizde ikimizde inat oldugumizdan ilk baslarda kuslukler 1 ' 2 hafta yi bulurdu. Yemek yapmam.ayni.yatakta yatmayiz konusmayiz farkli odalarda takiliriz.. ama bunun cok.yanlis.oldugu, hic olmazsa ayri yatmamamiz gerektigi konusunda anlastik . Artik kuslukler 2 ,3 gun sürüyor. Bi yerdrn baslamak lazim.tabi küslük boyutuna gore gene yataga gelmedigi durumlar olabiliyor.uyariyorum yeniden..
Madem kendini kapatiyormus yatarken de kapatiyorsun kendini ister istemez de hic olmazsa ayni yatakta yatin, ayak degiyo temas oluyo bazenn oda bazenn yumusayabiliyor insan...

hamile olmama rağmen her işimi gene yapıyorum..yemek,temizlik,ütü..benimle aynı sofaya oturmuyor benden sonra ya da canı ne zaman isterse o zaman yiyor..önceden cinsellik girince barışmamız daha kolay oluyordu şu an hamile olduğum için öyle bi durumumuzda yok..kendime o kadar kızıyorum ki...o seni yok sayıyosa konuşmuyosa sen de konuşma diye hep telkinde bulunuyorum kendime ama yapamıyorum çünkü aynı odanın içinde gerginliği huzursuzluğu sevmiyorum..adam aynı odanın içinde saatlerce,günlerce konuşmadan oturabiliyor..salonda birimiz bi çekyatta diğerimiz öbüründe yatıyor..ve tartıştığımız konuları anlatsam bi yerlerinizle gülersiniz hani..insanlar geçim derdiyle,aileyle,evlatla,yalanla,ihanetle sınanır bizde çok şükür bu tür şeyler yok ama naz kapris gırla...adamın tek şartı onla kavga etmemem..zaten kavga olmasın diye azami derecede dikkat ediyorum ama o kadar çabuk tartışmaya dönüşüp aynı hızla mağarasına çekiliyor ki sonra bekle paşazadenin sinirinin geçmesini...

küstü mü 1 ay konuşmayan bir koca...
küfürler, hakaretler...
ben dayanamazdım sanırım...
kocanın bir an evvel kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor...
allah yardımcın olsun...

Konusulup sorunlar cozulmedigi surece katlanarak da devam eder. Bir aile danismamina gitseniz nasil olur? Iletisimsizlik iliskileri zedeler. Kuserek sorunlari cozemeyecegini ogrenmeli. Aslinda boyle davranarak kendini cezalandiriyor. Neyse problemi etegindeki taslari dokmeli.
Alttan alan taraf hep siz oldugunuz surece bu hep boyle devam eder. Cok da fedakar olmayin. Kendinizi mutlu edecek seyler yapin ama bu ciddi bir problem. Bence bir yardim almalisiniz.
canım söyledim benim ihtiyacım yok sen git dedi..tanımadığım biriyle mi paylaşıcam ben özelimi gibi saçmaca bi cvp verdi

Ne bu ya, isine gelince sizi muhatap almali biliyor di mi? Misafiri gecirene kadar, ama iddaya girerim o size küsse de yemegi, utulu camasiri, cayi kahvesi önüne geliyordur. Yani rahati hic bozulmadan sizi haftalarca huzursuz ediyor. Ben olsam küslük diyorsun madem diye hic bir isini de görmem. Eve gelince yemek , sabah aradigi gömlegi bulamasin bakalim sessiz kac gün kalacak?
aynen de dediğin gibi..ev temiz yemek hazır...misafirimiz vardı mesala 3 gün kaldılar..3 gün boyunca gayet iyiydi..gezerken el ele tutuşmalar hatta bi ara evde müzik dinlerken beni dansa filan kaldırmalar..dedim heralde siniri öfkesi geçti çok şükür normale döndük..dün onlar gitti gene aynı..bi sorun mu var dedim yok mu dedi..nasıl yani oyun muydu hepsi dedim...benden uzak dur konuşmayalım dedi..bende sinirlendim tabi konuştukça konuştum çıktı gitti..susabildiğim kadar susmak hatta o konuşmak istediğinde ben konuşmamak istiyorum ama yapamayınca kendime de sinir oluyorum

üzüldüm valla .şölede bir durum var ne kadar doğru bilmem ama bana doğru gibi geliyor, 1,5 yıllık evliyim dedın demı evlılıkler 3 senede anca oturuyor derler 6yılda sağlamlaşır derler . ilk 3sende bizde öyledik tabiricaızse kedi köpek gibi ve küserdik falan ama büyüklerin bir lafı var ki doğru bence ne olursa olsun yattınız yatağı yediniz yemeği içtiniz suyu ayırmayın ki bu yanlış hatırlamıyorsam ayette geçiyordu .şeytan nifak tohumu serpermiş ve barışmak uzun sürermiş. allah yar ve yardımcın olsun ıns.

aynen de dediğin gibi..ev temiz yemek hazır...misafirimiz vardı mesala 3 gün kaldılar..3 gün boyunca gayet iyiydi..gezerken el ele tutuşmalar hatta bi ara evde müzik dinlerken beni dansa filan kaldırmalar..dedim heralde siniri öfkesi geçti çok şükür normale döndük..dün onlar gitti gene aynı..bi sorun mu var dedim yok mu dedi..nasıl yani oyun muydu hepsi dedim...benden uzak dur konuşmayalım dedi..bende sinirlendim tabi konuştukça konuştum çıktı gitti..susabildiğim kadar susmak hatta o konuşmak istediğinde ben konuşmamak istiyorum ama yapamayınca kendime de sinir oluyorum
Yapma arkadasim, kaldirma totosunu. Seni cocuk gibi kuserek cezalandiramayacagini ogrensin. Kosma pesinden o kusunce ve dedigim gibi kustugunuz de bu durumdan tek etkilenen sen olma. Ona da dokunsun ucu.
Dagiliyormus pasam, dagilan insan misafire oynamayi akil mi eder allasen?

üzüldüm valla .şölede bir durum var ne kadar doğru bilmem ama bana doğru gibi geliyor, 1,5 yıllık evliyim dedın demı evlılıkler 3 senede anca oturuyor derler 6yılda sağlamlaşır derler . ilk 3sende bizde öyledik tabiricaızse kedi köpek gibi ve küserdik falan ama büyüklerin bir lafı var ki doğru bence ne olursa olsun yattınız yatağı yediniz yemeği içtiniz suyu ayırmayın ki bu yanlış hatırlamıyorsam ayette geçiyordu .şeytan nifak tohumu serpermiş ve barışmak uzun sürermiş. allah yar ve yardımcın olsun ıns.
barıştığımızda söyledim bi daha bu tür bi şey yaşadığımızda yatakları ayırmayalım sofraya küsme ortak yaşamımızı sürdürebilelim en azından dedim adam nato kafa nato mermer...söylediği tek şey beni dağıtıyosun bende tanıyamıyorum kenimi ve o ruh halinden istesem de çıkamıyorum diyor

sevgiliyken ki erkekle evliyken ki erkek çok farklı oluyomuş yada benim kocam öyle bilmiyorum..sevgiliyken küstüğümüzde gönül almayı bilirdi çiçek alırdı sen haklısın ben haklıyım egosuna bürünmezdi..şimdi aynı evn içinde yok sayıyo beni bu da canımı yakıyo..2 saat önce dışarı çıktı nerde napıyo bilmiyorum ve tlfnum tamirde..düşünsenize 9 aylık hamileyim her an doğumum başlayabilir ve ulaşabileceğim bi iletişim aracım yok..benle küsünce bu kadar bencil bu kadar düşüncesiz işte

barıştığımızda söyledim bi daha bu tür bi şey yaşadığımızda yatakları ayırmayalım sofraya küsme ortak yaşamımızı sürdürebilelim en azından dedim adam nato kafa nato mermer...söylediği tek şey beni dağıtıyosun bende tanıyamıyorum kenimi ve o ruh halinden istesem de çıkamıyorum diyor
arkadaşım sorgulamak gibi değilde okuyup üflesenmi bi nebilim eşinede dualar okutsan falan . bu tavırlarınında beni dağıtıyor demedinmi hiç . bilirim zordur elbet zamanla düzeliyorda seni senden ediyor yalnız. eniştemde öyledi şimdi maşallahı var küsene kızıyor.

ay sinir oldum 1 ay kusluk nedir ya biliyorum elinizde değil ama sizde konusmayinn adam alışmış çünkü keyfi barışmak isteyince karşısında konuşan bi kadın var nede olsa ve hamilesiniz uzmeyin kendinizi

Back
X