Çaresiz miyim?

ya işte erkek olup erkekten hoşlanan da var erkek bedeni içinde kadın taşıyan da... ama sanırım insanlarda şöyle bi algı var. bi erkek kadından hoşlanıyosa erkek değildir gibi...
biseksellik de yazdıklarında haklısın hem bir erkekle olabilir hemde bir kadınla olabilir. içgüdüsel olarak fark etmezlik söz konusu ve eger kişinin kocası böyle ise bırak hastalık mı dinsizlik miyi hangi olursa olsun fark etmez bünyeye agır gelir.
düşünsene erkekle öpüşmüş sonra gelmiş evde benle öpüşmüş. iki tarafta anlaşmalı boşanmalı.
ben hiç böyle bir ilişkiyi tasvip etmem.
he tercih edeni doğal buluyorum kocamla böyle mutluyum diyeni çıkar saygıım var.
ama benim başıma gelse anınd boşanırdım.

Sapkınlık tan kastım ergenlik dönemini atlattıktan sonra erkek olduğunu düşünüp yaş ilerledikçe hemcinsinden hoşlanan erkeklerden bahsediyorum . Yani burum resmen biraz cinselliğin dozunu daha nasıl arttırabilirim e giriyor gibime geliyor ve o yüzden böyle bir tanımlada bulundum . Ve evet doğru ne yapılabilir ki yapılsa zaten bu kada gay biseksüel olmazdı . Onlarda kendilerine uygun eşleri buluyorlar. Burda konu sahibi resmen mağdur oluyor çünkü kendisi lezbiyen ya da biseksüel değil anladığım kadarı ile .

Canım senin yapabileceğin pek bir şey yok.
Ben tamamen kadınlara ilgi duymasını istiyorum demenle olacak bir şey değil.
Burada önemli olan senin onu bu haliyle kabul edip etmeyeceğin.
Ki kabul edebileceğini sanmıyorum. Bende edemezdim.
Onun için yollarınızı ayırmanız en doğrusu olabilir.

anormal, aman helak oluruz diyen sizsiniz.
düşmanlık gibi bişey bu da.

sonrada olmayacağını nerden biliyoruz ki türlü zevleri tatmak isteyen şımarıkça davranan erkekler de var. Bunu biz bilemeyiz. Nasıl böyle bir şey düşündün anlayamadım. Belli bir yaşa kadar erkek gibi davranıp sonradan erkeklerden hoşlananlar yok mu yani

ya benim başıma gelse ben deee ohh sefam olsun demem belki, ben de boşanma yoluna gidebilirim. ama bu kişisel bişey. insanlar şuna getiriyor olayı. biseksüeller evlenmesin. böyle bi dünya yok ki. gay olanlar tutup toplum baskısı vs nedeniyle bi kadınla evlenmesin, bu tabi ki yanlış. anormal, yakalım, dışlayalım, karantinaya alalım diyecekler neredeyse.

ya eşcinsel olup da ben aslında kadınlardan hoşlanıyorum ama zevki sefam için bi de erkekleri deneyeyim diyen bi adam bulun bana. bi erkek ciddi ciddi bunu diyor ve başarabiliyor ise zaten ya biseksüeldir ya gaydir ama farkında değildir.

Karşılıklı bir konuşun nedir ne değildir.Tahmin ettiğin gibiyse yapacak birşeyin yok ve katlanırım diyorsan senin için yıpratıcı ;kendine ve eşine güvenini zedeleyen bir süreç olur.Karar senin...

anormal, aman helak oluruz diyen sizsiniz.
düşmanlık gibi bişey bu da.
malesef platform burada her türlü fikire saygılı, ama açık değil!Kaldı ki çok ta haklılar!,ama bunları söyleyen ben değilim anlayamadığınız o!ben sadece yanlış algı oluşturulmasına karşıyım !yani doğruymuş gibi normalmiş gibi gösterilmesine!

Emin olun bunu yapan erkekler var abazalıkta sınır tanımayanlar diye adlandırıyoruz biz.Sırf abazalıktan hayvanlara ,ilgisini çekmediği halde bi delik olsun da ne olursa olsun kafasında hem cinsine,şişme mankenlere,çocuklara ...abanan sapık şuursuz erkeklerle dolu etraf..

yabancı filmlerde var bir sürü örneği. Bizzat tanışmadım ama bu konuda böyle olabileceğini fikir olarak yürütebiliyorum. Ayrıca böyle olmadığını da ispatlayamıyorzu maalesef.

iş hayvana gidiyorsa ona biz de sapık diyoruz işte. konu çok çetrefilli valla yoruldum ha.

bunu sizi ters tepki olarak yazmıyorum ama ortadogu ülkelerinde özellikle islamin agır uygulanan ülkelerde eşcinsellik cok yaygındır. ayrıca esrar vb otları agızlarında topak yapıp yanaklarında tüm gun boyunca gece yatarken bile nerdeyse çıkartmayan erkekler vardır.
bana göre bir Müslüman değil hangi dinden olursa olsun bir insanın yapması uygun olmayan işler bunlar. doğrunun dini yoktur bana göre.
kendini parçalama ben seni cok iyi anladım. fakat bu kabul etmesi kolay bir konu değildir. seninde bunu anlaman lazım.
benim için bana ve kocama el etmedikleri sürece isteklerini yapabilirler. görüşürüm konuşurum ama ilişkinin dozu bundan öteye gitmez. hayat onun zorla birine tecavüz etmiyorsa kendi gibi bundan hoşlanan partner buluyorsa bulsun.
ablamın erkek cocugu ,erkek kard. kız yarın birinin değişmeyeceğini kimse bilemez garantide edemez. böyle oldular diye de ben yeğenlerimden asla vazgeçmem anası babası atsa ben yanımna alırım onları.

yabancı filmlerde var bir sürü örneği. Bizzat tanışmadım ama bu konuda böyle olabileceğini fikir olarak yürütebiliyorum. Ayrıca böyle olmadığını da ispatlayamıyorzu maalesef.

beni eşcinsellik hastalık değildir tercih değildir diyen dünya doktorlarına emanet ediniz.

bence konu sahibine yardımcı olmaya çalışalım. Konu sahibi biz sana ne desek boş karar senin ki tüm kadınlar anlaığım kadarı ile boşanmayı tercih eder. Yine de öncesinde al karşına uzun uzudaıya bir konuş derim

Ne demek istediğini anlıyorum ama bir insan biseksüel ise
evleneceği kişiye bunu mutlaka söylemeli.
Evlendikten sonra farkedilmesi karşı taraf için tramva sebebi.
Onay alarak evlenmelerine evet ama gizleyerek yapmalarına hayır diyorum ben.
Çünkü ben ne kadar seversem seveyim böyle birşeyi kabul edemem.
Evlenmesinler derken
bence bunu paravan olarak kullanmasınlar karşı tarafa haksızlık yapmaya hakları yok anlamında söyleniyor diye anladım ben.

işte cok önce bunu yazdım. herkesi bir durumda degerlendiremessiniz.
her kişinin durumu kendi içinde değerlendirilmeli. çapa da bununla ilgili bir birim var. benim tandıgım kişinin erkek arkadaşı kızla da birlikteliği olmuştu filan buna rağmen daha sonra trans olmayı seçti. adam kadın oldu.

ya işte kabullenemiyorsa gitsin boşansın ben onda değilim.

ama işi hacıya hocaya getirmek, sırf merakten birbirlerini şeeeediyolar demek büyük cahillik. cidden kendimi parçaladım, yoruldum ya eşcinsel olsam bu kadar uğraşmam yani.

haklıi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…