- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
- Konu Sahibi Turunculamba
-
Napcam o zamn bu durumu kabullencem mi.benle doğru düzgün iliski hayati yok ama.bu durum zaten normaldir.
insanlar homoseksuel, hetero, biseksüel olabilir. bu bi tercih veya hastalık değildir. doğal olarak doktorlar veya hacı hocalar ile halledilmesi gereken bi durum da değidir.
biseksüel olması kocanızın sizi sevmediği, sizle birlikte olmaktan zevk almadığı anlamına gelmez.
BilmiyorumHoca ne yapacak tam olarak
Tamam değildir ama benle doğru düzgün ilişki hayati yok.bu beni uzuyo.ayrica kocamin böyle olmasi da uzuyo.tam anlamıyla erkek olmasini istiyorum.erkeğe ilgisi olmasin yaniEki Görüntüle 1818616
Hacıyı hocayı aklınızdan çıkarın bi defa onlar çözemez ki bu hastalık veya tercih değil
Napcam o zamn bu durumu kabullencem mi.benle doğru düzgün iliski hayati yok ama.
bunu engelleyemezsiniz. kendisi de engelleyemez. biseksüel olmasının onun erkek kimliği ile bi alakası yok. kocanız hala tam anlamıyla erkek.tam anlamıyla erkek olmasini istiyorum.erkeğe ilgisi olmasin yani
Kendisi kabullenmiyor.ben de kesin demedim zaten galiba diyorum .Kendisi bile bilmiyor ama siz teşhis koydunuz öyle mi? Şu internet doktorluğundan vazgecm3k lazım.
Bence de ama modern dünya boyle demiyor normalmis!!!Allah erkeği erkek ,kadini kadin yarattı. Lut kavmi bundan helak edilmedi mi.bana kalirsan bence de normal değil.normal erkek gibi olmali erkek ,kadin da kadin gibi!!!!psikolog randevum vargayette hastalıktır. Doğal bir durum da değildir. Ben ce kendi kendine evham yapıyor olabilirsin. Bundan nasıl emin olunur onu da bilmiyorum ama ben ce önce sen git bi uzmana sor ona nasıl yaklaşman gerektiğini o şekilde bir yol izlerdim ben olsam
Kizlar selam
Galiba biseksuel bir kocam var.bildiğim kadariyla tipta bunun tedavisi yokmuş.hocaya gidip çaresi olur mu.yada boyle bir durum yasayip bu yollarla halleden var mi. Esim erkeklerle ilişki yasamadi.eminim ama internette fotoğraf videoya ilgisi var sanirim.bu durum nasil çözülür henüz kendisi bile farkinda değil bu durumunun normal olduğunu düşünüyor.kendince savunmasi var.napabilirim.var mi buna benzer duyduklariniz?bir de biselsuelligin sebepleri nedir bilen var mi?NOT:tamam normalmis boyle insanların olmasi.ama ben erkeğe ilgisi olmasini istemiyorum.bildigimiz siradan erkekler gibi olmasini istiyorum.çaresi var mi ?bu durumlari duyaniniz bileniniz var mi?lütfen yardimlarinizi bekliyorum
Kizlar selam
Galiba biseksuel bir kocam var.bildiğim kadariyla tipta bunun tedavisi yokmuş.hocaya gidip çaresi olur mu.yada boyle bir durum yasayip bu yollarla halleden var mi. Esim erkeklerle ilişki yasamadi.eminim ama internette fotoğraf videoya ilgisi var sanirim.bu durum nasil çözülür henüz kendisi bile farkinda değil bu durumunun normal olduğunu düşünüyor.kendince savunmasi var.napabilirim.var mi buna benzer duyduklariniz?bir de biselsuelligin sebepleri nedir bilen var mi?NOT:tamam normalmis boyle insanların olmasi.ama ben erkeğe ilgisi olmasini istemiyorum.bildigimiz siradan erkekler gibi olmasini istiyorum.çaresi var mi ?bu durumlari duyaniniz bileniniz var mi?lütfen yardimlarinizi bekliyorum
Nasil yani?erkek forolarindan hoslaniyo.bana da çok yaklasmiyo.eski konunuza baktım şimdi. yani onu ne çekiyorsa ona yönelebilirsiniz.
cidden eğer bu kaldıramayacağınız bi durumsa boşanabilirsiniz, o sizin bileceğiniz iş. ama kocanız gerçekten biseksüel ise bunun tedavi edilmesi gereken bi durum olmadığını bilin.
bunu engelleyemezsiniz. kendisi de engelleyemez. biseksüel olmasının onun erkek kimliği ile bi alakası yok. kocanız hala tam anlamıyla erkek.
Çok iyi yapmıssın randevu almakla canım. Sen o lafta modern tipleri umursama (birazdan üstüme saldıracaklar) bazı olgular veya kurumlar zamansızdır. Mesela anne gibi anne sevgisi ilk çağda da bu çağda da aynıdır. Anormal cinsel eğilimler de lut kavmi zmaanında ne kadar yanlış idiyse bu gün de o kadar yanlıştır. İnşallah sen evhamyapmışsındır. Aksi durum varsa da Allah en kısa zamanda acil şifalar versin inşallahBence de ama modern dünya boyle demiyor normalmis!!!Allah erkeği erkek ,kadini kadin yarattı. Lut kavmi bundan helak edilmedi mi.bana kalirsan bence de normal değil.normal erkek gibi olmali erkek ,kadin da kadin gibi!!!!psikolog randevum var
Hala randevu günüm gelmedi.kavgayla karisik konuştuk. Kendince saçma sapan savundu.bi netice alamadimPsikologa danışacaktın danıştın mı ??
ya da
Eşinle bu konuyu konuştun mu ??
Erkek cinsel organlarina be videolarina bakip erekte oluyor.ve benle çok seyrek birlikte oluyoNasil yani?erkek forolarindan hoslaniyo.bana da çok yaklasmiyo.
Hala randevu günüm gelmedi.kavgayla karisik konuştuk. Kendince saçma sapan savundu.bi netice alamadim
Amin cnm inşaallah.yok normalmis değilmiş tartismasina girmiycem bile zaten.derdime çare bulayim nedir ne değildir anlamaya calisiyim bu yeter inşaallah duzeliriz.yoksa sonumuz son degilÇok iyi yapmıssın randevu almakla canım. Sen o lafta modern tipleri umursama (birazdan üstüme saldıracaklar) bazı olgular veya kurumlar zamansızdır. Mesela anne gibi anne sevgisi ilk çağda da bu çağda da aynıdır. Anormal cinsel eğilimler de lut kavmi zmaanında ne kadar yanlış idiyse bu gün de o kadar yanlıştır. İnşallah sen evhamyapmışsındır. Aksi durum varsa da Allah en kısa zamanda acil şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?