Çaresiz miyim?

Bilim psikolojiden ibaret değil,başıma gelmemesi konusunda duan için teşekkürler,kaldı ki benimde yorumumda bu tür insanlara karşı bir hakaretim, yerici bir sözüm yok....sen niye bana celallendin acaba?profesörlük sizin tekelinizde bak bilmediğin biri için bilmediğin başka birini kırarken ;o bilmediğin insanı ne güzel yücelttin!işte burda bilgeliğin ve eğitimin!
 
bu arada "Hermafrodit"ten bahsettim; çift cinsiyet algısı yapıyorsun derken! senin cinsiyetinden değil!Bir kadın kadın olmalı,erkekte erkek,aksi durum da çift cinsiyet! ondanda birini seçerek kurtulunabilir!Anladığım kadarıyla sende bu konuda cahil oluyorsun!
 

bakın sizin anlamadığınız şu. hemcinsine ilgi duyan bi erkek, yine erkektir. hemcinsine ilgi duyması onu kadın veya çift cinsiyetli yapmaz.

yani hemcinsinden hoşlanan erkek kadınlığı mı seçecek, tedavi bu mu. valahi çok şaşkınım şu an. o dediğiniz bambaşka bi olay.

ayrıca Feron sevdim seni.
 
Bakın alıntılanan yorumlarıma;bu durumda anlatmaya çalıştığım, bunun yaşanılmadığı yada hiç rastlanılmadığı değil,bunun normal kabul et,yada boşan denmesi....neden normal bir durum olsun!bu algı normal denirse normalleşir,burada bunu okuyan etkilenebilecek yaşta olan gençler, ergenler var!Keşke çözümü olsa!yoksada bu doğuştan meyilli bir durum diyerek bu durumu iyice normalleştiremezsiniz!Bu sapkınlık, tercih değil.....Geçmiştede bu tür sapkınlıklardan helak olmuş kavimler var!Ha benim inancım yok, bu sapkınlık değil ,tercih derseniz ben normal buluyorum derseniz, eyvallah! bu da sizin düşünceniz!tıpkı bu benim düşüncem olduğu gibi!Bu cahilliksede varsın cahillik olsun adı!biseksüel bir eşim olmadı yada çevremden biri; ha olsa öldürecek değilim,çözümünü ona psikolojik olarak ya da ahlaki,dini herşekilde açıklarım,normal deyip arkasını sıvazlayamam!
 
benim inancım yok, sapkınlık değil. tercih hiç değil. durum bu. ama olayı lut kavmine bağlamayın. şu an her gün tecvüz haberi okuyoruz. heeeeer gün. üstelik sadece türkiyede olanları duyuyoruz. bu durumda komple de helak olmamız lazımdı.

ayrıca bilimsel olarak hastalık kategorisinden çıkarılan bi durumdan bahsediyoruz. bakın incelenen vs değil gayet zamanında, yıllar önce hastalık olarak kabul edilip tedavi edilmeye çalışılan ama sonradan yapılan yanlıştan dönüp hastalık olmadığı kabul edilen bi durum. yani bu duruma 'ama bence hastalık' demek dünya düz demek gibi bişey.
 
selam..ilk önce baktığı resimlerde ne var ? kadın erkek ilişki pozisyonları mı? tek erkek foto sumu ? erkek erkeğe olanlar mı?
hocayla duayla bu işler olmaz.
biseksüellik ve homoseksüllik aseksüellik transseksüelleik hakkında iyi bilgilerim var hatta benim eskiden tanıdığım bir çiftin böyle bir öyküsü var.
bu yüzden eşinin ev hali, iş hali, ruhu, seninle olan münasebeti, duygusallığı duyguları önemli...detaylandır lütfen istersen özelden yaz.
 
peki nomal bir durum olarak kabul edelim bu konu uzar da uzar o zaman Allah neden böyle insanları yarattı ya gider konu . Belki hastalık değil ki bende evet hastalık olmadığını düşünüyorum peki o zman nedir bu ya bununla normal bir kadın başedemezki yani erkekten hoşlanan bir adama kim tahammül edebilir Allah aşkına . Tabiki adama sen neden böylesin diye söylenmez . Ama ya bu sapkınlığın bir belirtisiyse bunu en iyi anlayacak olan eşidir. Cinsel ilişkideki fantezileri olabilir. Ama kabul edilecek bir durum değil ve bu nokta da adamı suçlu buluyorum .Çünkü bu durum doğuştan olan bir durum ise neden bunu karısına söylemedi resmen kandrımaktır bu. Ya da eğer sonradan ise bu o zamn sapkınlıktır!!
 
erkekten hoşlanıyorum diyip kadın olan var. ben gördüm. bizzat tanıyorum. kadından hoışlanıorum diyip erkek olup çubuklu organ taktıranda tanıdım. homoseksüelde tanıdım. herşeyi tanıdım..
sonunda da her durum insan kendi içinde değerlendirilmeli ama bunu kaanat getirdim.
 
Yani sizin de şu an ki sapkınlıkla o dönemdeki sapkınlığı kıyaslamanız düz mantık olur!
Benim inancıma göre;ayetten
'' Topluma açık yerlerde bile erkekler kendi aralarında sapık
ilişkide bulunurken, kadınlar da onları izliyor ve eğlenip gülüşüyorlardı, Hayâ kalkmış ve cinsel sapıklık
toplumun bütün kesimlerine yayılmıştı. Canlıların üremesini düzenleyen fıtrat kanunlarına ters düşen bu
sapıklık hareketi kuşkusuz devam edemezdi ve Âdetullah’ın gereği azabın gelmesi artık an meselesi idi.''
Böyle bir durum olursa ki İNŞALLAH olmaz o zaman helak oluruz sanırım!
 

ya işte erkek olup erkekten hoşlanan da var erkek bedeni içinde kadın taşıyan da... ama sanırım insanlarda şöyle bi algı var. bi erkek kadından hoşlanıyosa erkek değildir gibi...
 

ya çok merak ediyorum neden herkes müslümanmış yanılgısına kapılıyorsunuz. şu ayet benim için hiç bişey ifade etmiyor olabilir. kaldı ki müslüman olup eşcinselliğe sizin gibi anormal gözüyle bakmayan da olabilir. bu kadar dar düşünmeyin rica ediyorum. napalım o zaman toplayıp yakalım mı hepsini.
 

sonradan olması gibi bi durum söz konusu değil. bundan bahsediyoruz. ya da ben kendi çapımda bahsetmeye çalışıyorum.

bi erkek gay ise, hemcinsinden hoşlanıyor ise, buna rağmen gidip bi kadınla evleniyorsa evet büyük suç bana göre. buna hakkı yok. ama biseksüel bi erkek için kadınla da erkekle de beraberlik mümkündür. bu durumda biseksüel bi erkek karşısındaki kadını artık istemiyorsa sorun biseksüellikte değil kadınla erkek arasında olam uyumsuzluktadır.
 
Ne sanıyorsunuz, hoca tek ayığı üzerinde zıplayıp kocanıza su içirince düzelecek mi?
Bu bir bozukluk değil, o yüzden düzelmez. Hala bir erkek ve hala normal. Sizin yapacağınız şey ise pasif bir biseksüel erkekle birlikte yaşamak istemiyorsanız yollarınızı ayırmak.
 


kısmen herkes doğru noktalara değinmiş lakin eksik.
ben kavime duaya dine bunu bağlamıyorum.
çift cinsiyette ebeveynler istediklerini seçip erken dönemde cocugun cinsiyetini kendileri belirleyip yaşamssını isterlşer. ama buyudugunde ise durum hormoanlar vs. değişir gelişir ve tercih etmeye başlar. kadın mıyım? erkek miyim?
erken yaşta cins cinsiyetli dogup ailesi tarafından erkek olsuın denilen çocuk büyüdügnde kız olmak isteyebilir. cunku pipiş onun erkek oldıugunuı göstermez. hormonlar hisler duygular ve beyin buna karar verir.
homoseksül-biseksüel-trans-asksüellik ise biraz daha farklı.
sapıklık ki bu cok daha farklı pedofili, hayvan veya insana tecavüz gibi şeylere derim.
 
Size kısmen katılıyorum fakat sapkınlık konusunda hemfikir değilim...Allah korusun benim çocuğum aynı durumda olsa ama Allah korusun diyorum çünkü olmasını hiç istemem ama hayat ya oldu işte o zaman anlayışla karşılarım tolere ederim.
Fakat bu kadın o adamın annesi değil ki.Eşi aynı yatağı paylaştığı insan nasıl tolere edecek nasıl anlayışla karşılayacak...Bunu kaldırabilecek bir kadın varsa buyursun gelsin anlatsın hayat nasıl geçerki bu durumla nasıl başedilebilir ben bir çözüm bulamadım.Bulunacağınıda zannetmiyorum çünkü bu kadıncağızda gariplik olduğunun farkında ve bu ilerde çok yıpratıcı bir hal alabilir.Ne diyelim ki Allah kolaylık versin
 

konu kocasının biseksüel olduğunu zanneden kadının hocaya gitsem düzelir mi noktasından bilimsel makalelere uzanacak diye çok korkuyorum :)

ortamda seviye yükseldi bi anda.
 
bazı oluşumlarda da ise bu durum gerçekten doğuştan. büyüyor erkek bakıyorsun baya erkek. salak pipiş vs. var. ama kemik ölçümleri boy kilo duruş hormonlar vs. arzu ve istekler derken kadın olması gerekirken erkek çıkmış bu diyorsun.
bana kalırsa bu gen geçişleri sırasında bir anormaliden kaynaklanıyor. resmi olarak okuyup duyduğum bir şey yok ama beynim bunu böyle yorumladı. cevabı anca böyle verebildim kendime.
 
Sizin için hiçbirşey ifade etmeyebilir!helak olurduk şimdiye, demenize istinaden yazdım bu kadar yaygın olursa BELKİ dedim!tabi benim inancıma göre!
kimseye vaiz verecek değilim; inanan da inanır ,inanmayan da kendini kandırabilir!Tabiki yakmayacağız ,bişeye sırf cvp vermek adına; başka şey yaftalamayın insanlara; bana şimdi bu tip insanlara karşı neden düşman algısı yaratıyorsunuz,kendinizi açıklamaktan ,fikirlerinizi kabul etmekten bu duruma düşmeyin;ben dostum,yanlış yapıyorlar deyince düşman olamam!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…