- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Turunculamba
-
ama bir insan biseksüel ise
evleneceği kişiye bunu mutlaka söylemeli.
meraktan yapan da var ama doğru diyorlar.ya işte kabullenemiyorsa gitsin boşansın ben onda değilim.
ama işi hacıya hocaya getirmek, sırf merakten birbirlerini şeeeediyolar demek büyük cahillik. cidden kendimi parçaladım, yoruldum yaeşcinsel olsam bu kadar uğraşmam yani.
yazdığında doğrusun demek istedim yaw
meraktan yapanlarda yapmaya çalışır yapamaz yada görmek ister acaba nasıl filan diye.. durumu fiilen gercekleştiğrebiliyorsa sanırım senin dediğin gibi o zaaman bisek. veya hom. oluyorlar.buna katılıyorum zaten. dürüstlük şart.
meraktan yapanlarda yapmaya çalışır yapamaz yada görmek ister acaba nasıl filan diye.. durumu fiilen gercekleştiğrebiliyorsa sanırım senin dediğin gibi o zaaman bisek. veya hom. oluyorlar.
herkesin durumu kendi içinde değerlendirilmeli. bunun altını çiziyorum. sapıklık- tecavüz boyutunda mı - iki tarafda istiyormu ? abazalıktan ki ortadoguda erkek kadınla evlenmeden birlikte olamaz bu durumda evlenemeyen gençler eşcinselliği tercih ediyorlar. kadınla birlikte olsa kadın öldürülüyor zinadan.Geçen mesela yine burda iki çocuğun birbirlerine yaptığı istismardan bir konu açıldı.Bu nedir peki...SAPIKLIKKK.Başka hiçbirşey değil ordan burdan görüyorlar meraktan yapıyorlar "captain price"sizde bunu anlayın.
Ve burda kimse bu kadıncağızın kocasına ithamda bulunmadı sapık falan denilmedi iç güdüsel olduğunu herkes kabul etti.Fakat medya insanları öyle bir hala getiriyorki bazı şeylerde deneme uğruna işin boyutunu yükseltmek için yapılıyor.
Aynen ve bu durumda konu sahibi mağdur haberi yokmuş ve şuan hacıdan hocadan medet edecek duruma kadar gelmiş .Allah yardımcısı olsun ne denirkiherkesin durumu kendi içinde değerlendirilmeli. bunun altını çiziyorum. sapıklık- tecavüz boyutunda mı - iki tarafda istiyormu ? abazalıktan ki ortadoguda erkek kadınla evlenmeden birlikte olamaz bu durumda evlenemeyen gençler eşcinselliği tercih ediyorlar. kadınla birlikte olsa kadın öldürülüyor zinadan.
bir sürüüüü örnek var.
kadın lezbiyende olabilir ama erkekle de yatabilir. hoşlanır hoşlanmaz ama birlikte olabilir.
en güzeli dürüstlük. dersin ki sevgilim nişanlım neyse artık benim durumum bu. ne dersin? ok derse evlenirler herkes hayatına bakar çocuk mocuk da yapmamak kaydı ile. cocugun psikosu da bozulur. anam erkek mi kadın mı ? babam erkek mi kadın mı? ayırım yapamaz beyni bulanır. hayır denirse de gene herkes yoluna gider.
Allah sana ayni aciyi yasatsin da o zaman ne yollara basvurursum naparsin o zaman görürsün.konu kocasının biseksüel olduğunu zanneden kadının hocaya gitsem düzelir mi noktasından bilimsel makalelere uzanacak diye çok korkuyorum :)
ortamda seviye yükseldi bi anda.
Allah sana ayni aciyi yasatsin da o zaman ne yollara basvurursum naparsin o zaman görürsün.
Hayır neyin bedduası bu. Sen sana okunup üflense kadınlara ilgi duyabilir misin? Duyamazsın. Kocan da eğer erkeklere ilgi duyuyorsa okumayla üflemeyle sana ilgi duymaya başlayamaz ya da biseksüelse bu yönelimden vazgeçemez.Allah sana ayni aciyi yasatsin da o zaman ne yollara basvurursum naparsin o zaman görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?