Çaresiz miyim?

meraktan yapan da var ama doğru diyorlar.

internette nasıl fotolara bakmış ki bu teşhisi koydunuz siz, birde bu durum doğasında varsa nasıl bir çözüm bulabilirsiniz ki, bu sizin erkek cinsinden hoşlanıyor olmanızla aynı durum, şimdi biri çıkıp büyüyle sizi bundan vazgeçirebilir mi Allah aşkına komik olmayın. Ya böyle kabullenmeniz gerekiyor, ya da ayrılacaksınız bu durumun farklı bir çözümü yok.

Geçen mesela yine burda iki çocuğun birbirlerine yaptığı istismardan bir konu açıldı.Bu nedir peki...SAPIKLIKKK.Başka hiçbirşey değil ordan burdan görüyorlar meraktan yapıyorlar "captain price"sizde bunu anlayın.

Ve burda kimse bu kadıncağızın kocasına ithamda bulunmadı sapık falan denilmedi iç güdüsel olduğunu herkes kabul etti.Fakat medya insanları öyle bir hala getiriyorki bazı şeylerde deneme uğruna işin boyutunu yükseltmek için yapılıyor.

buna katılıyorum zaten. dürüstlük şart.
meraktan yapanlarda yapmaya çalışır yapamaz yada görmek ister acaba nasıl filan diye.. durumu fiilen gercekleştiğrebiliyorsa sanırım senin dediğin gibi o zaaman bisek. veya hom. oluyorlar.

meraktan yapanlarda yapmaya çalışır yapamaz yada görmek ister acaba nasıl filan diye.. durumu fiilen gercekleştiğrebiliyorsa sanırım senin dediğin gibi o zaaman bisek. veya hom. oluyorlar.

aynı şeyi söylüyoruz, evet. birileri beni anlıyor :)

siz erkeklerden hoşlanıyorsunuz değil mi? bunu hacı hoca ya da psikolog değiştirebilir mi?
cevabınız, sorunuzun cevabı aslında, insanların cinsel yönelimleri değiştirilemez, tedavi edilemez, sadece baskılanabilir. yani ilişki boyutuna geçirmeden fantazi boyutunda yaşamaya devam edebilir, ama isteğini engelleyemezsiniz. durumu kabullenemiyorsanız yollarınızı ayırın.

herkesin durumu kendi içinde değerlendirilmeli. bunun altını çiziyorum. sapıklık- tecavüz boyutunda mı - iki tarafda istiyormu ? abazalıktan ki ortadoguda erkek kadınla evlenmeden birlikte olamaz bu durumda evlenemeyen gençler eşcinselliği tercih ediyorlar. kadınla birlikte olsa kadın öldürülüyor zinadan.
bir sürüüüü örnek var.
kadın lezbiyende olabilir ama erkekle de yatabilir. hoşlanır hoşlanmaz ama birlikte olabilir.
en güzeli dürüstlük. dersin ki sevgilim nişanlım neyse artık benim durumum bu. ne dersin? ok derse evlenirler herkes hayatına bakar çocuk mocuk da yapmamak kaydı ile. cocugun psikosu da bozulur. anam erkek mi kadın mı ? babam erkek mi kadın mı? ayırım yapamaz beyni bulanır. hayır denirse de gene herkes yoluna gider.

Aynen ve bu durumda konu sahibi mağdur haberi yokmuş ve şuan hacıdan hocadan medet edecek duruma kadar gelmiş .Allah yardımcısı olsun ne denirki

konu kocasının biseksüel olduğunu zanneden kadının hocaya gitsem düzelir mi noktasından bilimsel makalelere uzanacak diye çok korkuyorum :)

ortamda seviye yükseldi bi anda.
Allah sana ayni aciyi yasatsin da o zaman ne yollara basvurursum naparsin o zaman görürsün.

Öncelikle bir yanlışı düzelteyim. Hermafrodit diye bir şey var ve evet çift cinsiyetli demektir. Doğru. Ama bu insanlarda yoktur. Mesela solucanda vardır. Eğer üremesi gerekiyorsa bir dişi özelliklerine bürünüp yavrulama yapabilir. İnsanlar bu özelliğe sahip değildir. Büyük ihtimalle de sahip olmayacaklardır.
Eşiniz hasta veya sapık değil. Yaşadığı toplum, ailesi tarafından yetiştirilme biçimi, insanların davranışı v.b toplumsal olayların etkisiyle erkeklere ilgi duymaya başlamış olabilir. Psikoloğa giderek sadece bu ilgisinin nereden ve neden kaynaklandığını bulabilirsiniz. Ama bu hislerinin değişebileceğini sanmıyorum. Eşinize dünyanın en kötü şeyini yapıyormuş gibi davranmayın bence. Büyük ihtimal o da zorlanıyordur. Herşey kesinleşene kadar sabredin ve düşünün. Psikologla varılan sonuca göre Gay mi biseksüel mi o zaman belli olur. O zaman kararınızı verirsiniz.Tamam mı devam mı diye... Allah yardımcınız olsun.

Allah sana ayni aciyi yasatsin da o zaman ne yollara basvurursum naparsin o zaman görürsün.

niye beddua ediyosunuz? hacıya hocaya gitmek mantıklı mı sizce. allah aynı acıyı bana da yaşatsınmış. akıl fikir diliyorum size.

Hayır neyin bedduası bu. Sen sana okunup üflense kadınlara ilgi duyabilir misin? Duyamazsın. Kocan da eğer erkeklere ilgi duyuyorsa okumayla üflemeyle sana ilgi duymaya başlayamaz ya da biseksüelse bu yönelimden vazgeçemez.
Bunun tedavisi terapisi yok. Yok yani. Hastalık değil, bozukluk değil, tıbben.
Sen buna tahammül edemiyorsan adamı boşayacaksın, bu adamla bu yönelimiyle birlikte olmak zorunluluğun yok. Ama adamı tedavi de ettiremezsin, tedavisi yok, çünkü.
Beddua ettiğin için de mesajını kibledim. Banlanırsan neden diye merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…