bende öyle düşünüyorum bi bayan olarak açılmak çok saçma olur böyle dört yıldır suruo ne o konuşuo nede ben:)
Once tanımaya calısın, davranıslarından ve ilgisinden emin olun ve bırakın o size acılsın..
Eminim evli değil hatta hayatında kimse yok sadece çalışmakla geçio ömrü iş dışında başka bişey dusunmuoO açılsın bence bekle ve evli olmadığından emin ol
Adam satış elemanı kapıda duran ürünlerede bakıo kapıda durmak zorunda arkadaşım dediğim bayan arkadaşımla içeri girip gezdigimiz oldu Çeyiz eşyaları telefon mobilya giyim falan var yani gezilecek bi yerAdam ne iş yapıyor sürekli kapı önünde kız mı kesiyor
Siz neden onun önünde arkadaşlarla vs konuşuyorsunuz
Yaş konum bilgisi de verseniz bir de evli nişanlı vs olup olmadığına dair bilgi var mı
B
bende öyle düşünüyorum bi bayan olarak açılmak çok saçma olur böyle dört yıldır suruo ne o konuşuo nede ben
Yaşı 33 evli değil hayatında kimsede yokAdam satış elemanı kapıda duran ürünlerede bakıo kapıda durmak zorunda arkadaşım dediğim bayan arkadaşımla içeri girip gezdigimiz oldu Çeyiz eşyaları telefon mobilya giyim falan var yani gezilecek bi yer
Eminim evli değil hatta hayatında kimse yok sadece çalışmakla geçio ömrü iş dışında başka bişey dusunmuo
Oluyor işte o utangaç ben utangaç sıkılganyok artık bu ne böyle 4 yıl süren bakışma mı olur breh breh breh
4 yil mi?B
bende öyle düşünüyorum bi bayan olarak açılmak çok saçma olur böyle dört yıldır suruo ne o konuşuo nede ben
Haklısınız geçen gttik mesela annemle o zemin katta görevli üçüncü kata kadar geldi sebepsz yere annem telefonda konusuodu bizim yanımızda durdu başka satış elemanı görevli olduğu halde o katta bilmiyorum buda bişey ifade ediomuO zaman bekle derim erkekler bakar hep bakmaya takılma özel şeyler yapması lazım belki günaydın der kapını açar bi ışık yakması lazım yani
Bu zamanda böylesi ne diyim pek utangaçlık iş değil gibi.. bi hissiyatı olsa konuşurdu mutlaka ya da bi şekilde ilgisini gösterirdi.. ne bilim simit falan alır kahvaltı yapalım beraber der veya çay içerken sana da getirir veya öğlen yemeğine çıkarken seninle gidelim mi der..Oluyor işte o utangaç ben utangaç sıkılgan
Haklisiniz duyduğum abisini evlendiriceklermis suan düşünmüyormus ev falan almış hayatında kimsede yokmuş bunları tesadüfen ogrendim4 yil mi?
Kadinin adim atmasindan yana degilimdir zaten.. Ama senin mevzuuda tamamen karsiyim su an.. 4 yil durur muydu bi duygusu olan adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?