Çaresiz olmasam yazmadım bana yardımcı olurmusunuz?

samirha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
208
45
53
bir adam var kendisinden çok hoşlanıyorum nasıl oldu anlayamadım ama kndisini görünce yüreğim yerinden cikicakmis gbi oluyo çok heyecan yapıyorum elim ayağım birbirine dolaşıyor ama gel gelelim acilamiyorum çocuğa onunda hislerinden tam emin olamıyorum devamli bakisiyoruz çalıştığı yerin önünden geçerken kapıya falan cikio kafamı arkaya cevirdigimde bana bakıo olup yanına girdigimdede ise işim var benim dio gtmio çağıran kişilerin yanına bana bkmayida kesmio hatta bir arkadasmla konusurken bile ne konustugumu anlamak icinmidir nedir bana dönük oluo yüzüama ben çok korkuyorum reddedilmkten napicam çok kötü oluyorum böyle ne ondan bir tepki var nede ben bir adım atabiliyorum

:)

Once tanımaya calısın, davranıslarından ve ilgisinden emin olun ve bırakın o size acılsın..

Adam ne iş yapıyor sürekli kapı önünde kız mı kesiyor

Siz neden onun önünde arkadaşlarla vs konuşuyorsunuz

Yaş konum bilgisi de verseniz bir de evli nişanlı vs olup olmadığına dair bilgi var mı

Dört yılı şimdi gördüm bir cacık olmaz o zaman bu işten

o da hoşlanıyorsa adım atacaktır. sakın sen adım atıp kaldırma bir yerini adamın

Adam satış elemanı kapıda duran ürünlerede bakıo kapıda durmak zorunda arkadaşım dediğim bayan arkadaşımla içeri girip gezdigimiz oldu Çeyiz eşyaları telefon mobilya giyim falan var yani gezilecek bi yer

Yaşı 33 evli değil hayatında kimsede yok

Eminim evli değil hatta hayatında kimse yok sadece çalışmakla geçio ömrü iş dışında başka bişey dusunmuo

O zaman bekle derim erkekler bakar hep bakmaya takılma özel şeyler yapması lazım belki günaydın der kapını açar bi ışık yakması lazım yani

O zaman bekle derim erkekler bakar hep bakmaya takılma özel şeyler yapması lazım belki günaydın der kapını açar bi ışık yakması lazım yani
Haklısınız geçen gttik mesela annemle o zemin katta görevli üçüncü kata kadar geldi sebepsz yere annem telefonda konusuodu bizim yanımızda durdu başka satış elemanı görevli olduğu halde o katta bilmiyorum buda bişey ifade ediomu

Oluyor işte o utangaç ben utangaç sıkılgan
Bu zamanda böylesi ne diyim pek utangaçlık iş değil gibi.. bi hissiyatı olsa konuşurdu mutlaka ya da bi şekilde ilgisini gösterirdi.. ne bilim simit falan alır kahvaltı yapalım beraber der veya çay içerken sana da getirir veya öğlen yemeğine çıkarken seninle gidelim mi der..
Gerçi bana bu şekilde yaklaşanları ne kadar nazik bi çocuk harbi arkadaş diyodum saf salak gibi sonra bi dökülüyolardı ben kalakalıyodum öylece..
Yok mu farklı bi ilgisi sana karşı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…