Çaresiz olmasam yazmadım bana yardımcı olurmusunuz?

Canim ben orda çalışmıyorum musteri olarak gidip görebiliyorum bnde pek belli edemiyorum duygularımı

Ay ben girişgendim bu konularda eğer aşk boyutunda müthiş bi ilgim varsa açıkça konuşurdum tabi bu yapı meselesi..
Haklisiniz yapı meselesi adam dan eminmiyiz peki bişeyler hissedio gibimi benim yanılıyorum müşterisi olmadığı halde musteri var dio ikidir şahit oluyrum

Haklisiniz yapı meselesi adam dan eminmiyiz peki bişeyler hissedio gibimi benim yanılıyorum müşterisi olmadığı halde musteri var dio ikidir şahit oluyrum
Yani sizin yanınıza gelmemek için mi öyle diyo anlamadım

Yani sizin yanınıza gelmemek için mi öyle diyo anlamadım
Yok hayır biz ordayken mal geldi mağazaya o mallari iceriye taşımaya cagirdilar onu oda bana bakarak musterim var gelemem dedi musterisi yoktu halbuki ikincisinde de telefonla konusuyodu işle ilgili Montaja cagiriolardi sanırım musterim var dedi ama yoktu bostaydi yani

Bencede acilan sen olma
Bir bak bakalim 8 yila tamamlayin
Illa ki adim atacak yani.
Cok tatlisin ama sen kizma takiliyorum :))
Çok teşekkür ederim ilginize inşallah gelir günün birinde Adak adadim oruç tutucam üç gün gelirse cook istiyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah

Evet 2 ihtimal var ya sizi görmek için veya işten kaytarmak için sizi bahane ediyo.. ne bilim ben olsam kesin konuşurdum.. bu belirsizlikle kafayı yiyceğime gider dökülürdüm adam gibi bi yere çağırıp veya sosyal medyadan falan bulup mesaj atardım

İşten kaçıyordur.Sevıyorsa söylerdi onun ki göz eğlendirmek.4yıldır adım aymayan hiç atmaz .Düşün sen erkeksın dıyelım sevdıgın bır kız var beklermısım bekletırmısın kosa kosa sevdıgıne sevdıgını soylemeye gıdersın...

Haklısınız keşke bende vazgecebilsem de bitse hersey mahvediyorum kendimi

B
bende öyle düşünüyorum bi bayan olarak açılmak çok saçma olur böyle dört yıldır suruo ne o konuşuo nede ben
ooooo demekki adamın eli kolu bağlı yoksa neden senden hoşlanması varsa uzatıyor ? sizde yok sayın artıı onu !

Nasıl yani canım anlayamadım?
Bende hislerimi pek belli edemiyorum ama cesareti olamamaihtimali olamazmi sadece bakıyorum bide heyecanimi anliyorsa anliyordur oda bakıo olunca bakislarimi çekiyorum çoğu zaman o bakıo hissediyorum ama ben bakmıyorum

Nasıl yani canım anlayamadım?
belki gönül bağı olan birini bekliyor yada gerçekten sensin beklediğ o kişi birileri aracı olamazmı bu hikayeniz mutlu evlilik olsun yokmu ortak tanıdık filan ?

Sevgilisi yok evli degil 4 yildir bakisiyorsunuz,evlenemez abisi evleniyor.bence bu adam pinti. size masraf yapmak istemiyor..illaki olur diyosan bir 4 daha beklersin.

İlk adımı kadın aümamalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…