Canim ben orda çalışmıyorum musteri olarak gidip görebiliyorum bnde pek belli edemiyorum duygularımıBu zamanda böylesi ne diyim pek utangaçlık iş değil gibi.. bi hissiyatı olsa konuşurdu mutlaka ya da bi şekilde ilgisini gösterirdi.. ne bilim simit falan alır kahvaltı yapalım beraber der veya çay içerken sana da getirir veya öğlen yemeğine çıkarken seninle gidelim mi der..
Gerçi bana bu şekilde yaklaşanları ne kadar nazik bi çocuk harbi arkadaş diyodum saf salak gibi sonra bi dökülüyolardı ben kalakalıyodum öylece..
Yok mu farklı bi ilgisi sana karşı??
Ay ben girişgendim bu konularda eğer aşk boyutunda müthiş bi ilgim varsa açıkça konuşurdum tabi bu yapı meselesi..Canim ben orda çalışmıyorum musteri olarak gidip görebiliyorum bnde pek belli edemiyorum duygularımı
Adam yaşı 33 bende elimden geleni yaptığımı düşünüyorum kuaföre bile gdip bakım yaptırıp karsisinaYeterince rengini belli etmissin bence, birakinda o acilsin zaten.
Adam mi, cocuk mu, yas kac ki?
Çıktığım oldu .Adam yaşı 33 bende elimden geleni yaptığımı düşünüyorum kuaföre bile gdip bakım yaptırıp karsisina
Haklisiniz yapı meselesi adam dan eminmiyiz peki bişeyler hissedio gibimi benim yanılıyorum müşterisi olmadığı halde musteri var dio ikidir şahit oluyrumAy ben girişgendim bu konularda eğer aşk boyutunda müthiş bi ilgim varsa açıkça konuşurdum tabi bu yapı meselesi..
Yani sizin yanınıza gelmemek için mi öyle diyo anlamadımHaklisiniz yapı meselesi adam dan eminmiyiz peki bişeyler hissedio gibimi benim yanılıyorum müşterisi olmadığı halde musteri var dio ikidir şahit oluyrum
B
bende öyle düşünüyorum bi bayan olarak açılmak çok saçma olur böyle dört yıldır suruo ne o konuşuo nede ben
Yok hayır biz ordayken mal geldi mağazaya o mallari iceriye taşımaya cagirdilar onu oda bana bakarak musterim var gelemem dedi musterisi yoktu halbuki ikincisinde de telefonla konusuyodu işle ilgili Montaja cagiriolardi sanırım musterim var dedi ama yoktu bostaydi yaniYani sizin yanınıza gelmemek için mi öyle diyo anlamadım
Çok teşekkür ederim ilginize inşallah gelir günün birinde Adak adadim oruç tutucam üç gün gelirse cook istiyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallahBencede acilan sen olma
Bir bak bakalim 8 yila tamamlayin
Illa ki adim atacak yani.
Cok tatlisin ama sen kizma takiliyorum :))
Evet 2 ihtimal var ya sizi görmek için veya işten kaytarmak için sizi bahane ediyo.. ne bilim ben olsam kesin konuşurdum.. bu belirsizlikle kafayı yiyceğime gider dökülürdüm adam gibi bi yere çağırıp veya sosyal medyadan falan bulup mesaj atardımYok hayır biz ordayken mal geldi mağazaya o mallari iceriye taşımaya cagirdilar onu oda bana bakarak musterim var gelemem dedi musterisi yoktu halbuki ikincisinde de telefonla konusuyodu işle ilgili Montaja cagiriolardi sanırım musterim var dedi ama yoktu bostaydi yani
İşten kaçıyordur.Sevıyorsa söylerdi onun ki göz eğlendirmek.4yıldır adım aymayan hiç atmaz .Düşün sen erkeksın dıyelım sevdıgın bır kız var beklermısım bekletırmısın kosa kosa sevdıgıne sevdıgını soylemeye gıdersın...Yok hayır biz ordayken mal geldi mağazaya o mallari iceriye taşımaya cagirdilar onu oda bana bakarak musterim var gelemem dedi musterisi yoktu halbuki ikincisinde de telefonla konusuyodu işle ilgili Montaja cagiriolardi sanırım musterim var dedi ama yoktu bostaydi yani
Haklısınız keşke bende vazgecebilsem de bitse hersey mahvediyorum kendimiİşten kaçıyordur.Sevıyorsa söylerdi onun ki göz eğlendirmek.4yıldır adım aymayan hiç atmaz .Düşün sen erkeksın dıyelım sevdıgın bır kız var beklermısım bekletırmısın kosa kosa sevdıgıne sevdıgını soylemeye gıdersın...
ooooo demekki adamın eli kolu bağlı yoksa neden senden hoşlanması varsa uzatıyor ? sizde yok sayın artıı onu !B
bende öyle düşünüyorum bi bayan olarak açılmak çok saçma olur böyle dört yıldır suruo ne o konuşuo nede ben
Nasıl yani canım anlayamadım?ooooo demekki adamın eli kolu bağlı yoksa neden senden hoşlanması varda uzatıyor ?
Bende hislerimi pek belli edemiyorum ama cesareti olamamaihtimali olamazmi sadece bakıyorum bide heyecanimi anliyorsa anliyordur oda bakıo olunca bakislarimi çekiyorum çoğu zaman o bakıo hissediyorum ama ben bakmıyorumNasıl yani canım anlayamadım?
belki gönül bağı olan birini bekliyor yada gerçekten sensin beklediğ o kişi birileri aracı olamazmı bu hikayeniz mutlu evlilik olsun yokmu ortak tanıdık filan ?Nasıl yani canım anlayamadım?
Yok canım aslında tek bir ortak arkadaşımız bile yok keşke olsabelki gönül bağı olan birini bekliyor yada gerçekten sensin beklediğ o kişi birileri aracı olamazmı bu hikayeniz mutlu evlilik olsun yokmu ortak tanıdık filan ?
senin samimi arkadaşın varsa ne bileyim tanışılsa konu ikinize getirilse? böyle ikinizede yazıkYok canım aslında tek bir ortak arkadaşımız bile yok keşke olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?