Çaresiz olmasam yazmadım bana yardımcı olurmusunuz?

Biri vardi yillar once sadece bakisiyorduk hoslaniyordumda icimden gidip konusmak geçiyordu,ama guvenemiyordum soylemeye degermi diye 3 sene oldu birilerinden duydum evlenmis,şaşırdım cunku hic anlamadim hala bakiyirdu.ben evlendim yine bakiyor,cocugumla onunden geciyorum yine bakiyor.12 sene oldu hala bakiyor.artik kesin eminim o bir öküz gerci emin olalida 10 sene olmustur.konusan insan konuşur arkadasim 3. Sene 5 sene sacma cocukda degil kocaman adam

Çaresizim demişsiniz, ben de bir şey oldu sandım. Yanlış anlamayın küçümsemiyorum sıkıntınızı ama çaresiz bir durum da yok sanki, ne güzel işte birinden hoşlanıyormuşsunuz, bunlar güzel şeyler, çaresizlik neresinde?

Güzel hoş şeyler de, kimdir nedir, hiç tanımıyorsunuz, yani bu kadar kaptırmasanız kendinizi keşke. Daha hiçbir şey yaşamadan, hiç tanımadığınız bir insana nasıl bu kadar tutuldunuz, neden paralıyorsunuz kendinizi? Belki bir saat karşılıklı oturduğunuzda ya da bir ilişki yürütmeye çalıştığınızda hiç bana göre değilmiş diyeceksiniz. Ama böyle yaparsanız gözü kapalı evet dersiniz her şeye, uygun mu değil mi hiç ayırt edemezsiniz, bu yüzden biraz kontrollü olmaya çalışın derim.

Bir tavsiyem iki de sorum var.
Tavsiyem, bence ilk adımı ondan bekleyin.
Sorularım, kaç yaşındasınız ve o kaç yaşlarında görünüyor?

O zaman geri adım at. İlgisiz davran umursama o zaman tek ilgi odağı sen olursun. Off bu işler neden böyle hiç anlamıyorum kolayı sevmiyo millet nerde zor var onun peşinde

Ben bir kaç aylık durum sandım onda bile neden bu kadar kaptırdınız kendinizi dedim. Şimdi 4 yıllık durum olduğunu gördüm inanın şok oldum. Yani yanlış anlamayın da bu devirde kimse - bir engeli yoksa - 4 yıl kesişip de adım atmadan durmaz. Utangaçlık da neymiş bunca zaman insan evlenir barklanır, olacak olsa neler neler olurdu bu zamana kadar..

Bir de nasıl eminsiniz hayatında kimse olmadığından? Sosyal medyadan mı baktınız? Bir ortak tanıdık mı var? Bence ikisi de kesin emin olabileceğiniz kaynaklar değil. Başka bir kaynağınız varsa söyleyin isterseniz. Evlidir demiyorum ama o 4 yıl içinde çok büyük ihtimalle bir ya da birden çok ilişkisi olmuştur. Bazen insanlar sadece bakar, siz baktıkça gözüne güzel gözüktüğünüzden bakmıştır. Zaten siz ona çok aşık olduğunuzu düşünüyor olsanız bile onu hiç tanımıyorsunuz, yani belki de içinde olduğunuz boşluktan kafanızdaki ideal kişiyi onun kılığına sokmuşsunuz da artık saplantıya dönüştürmüşsünüz. Gerçek aşk ve sevgi sanki böyle bir şey değil. Gerçek bir ilişkide yaşayacağınız duygular daha başka olacak, bu yaşadığınız sanki sadece bir simülasyondan ibaret. İhtimalleri düşünüp beklentiye girerek bir kafa meşguliyetinden başka bir şey değil sizinki sanki. Yani en azından dışarıdan bana öyle göründü

Siz yolunuza, hayatınıza bakın bence. Bundan sonra da bir insanı tanımadan bu kadar kaptırmamaya çalışın kendinizi daha en baştan, derim.

Ben 24 yaşındayım oda 33 yasinda

En cok da böyle konusmadan bakan insanların burcunu merak ediyorum.sanki hepsi ayniymis gibi

Ne aslan tanıdım ne kova bilemiyorum ama özgüveni yuksek burc havali burclar ikiside konusmuyorsa cekindiginden felan olamaz.
Yani bence de konusmuyorsa birseyler vardır yada evlenmeyi dusunmuyordur etrafa bakan aslan burcumu diye sordum

En cok da böyle konusmadan bakan insanların burcunu merak ediyorum.sanki hepsi ayniymis gibi
Oyle uzaktan okuz okuz bakip atak yapmayan vé okuzce bakmaya devam éden erkekler yengec burcu oluyo
Tecrubeyle sabittir bizzat yasadim
Hala aklima gelince onà kiziyorum anca bakip bakip bakisti yani bi adim ileriye gitmedi

Oyle uzaktan okuz okuz bakip atak yapmayan vé okuzce bakmaya devam éden erkekler yengec burcu oluyo
Tecrubeyle sabittir bizzat yasadim
Hala aklima gelince onà kiziyorum anca bakip bakip bakisti yani bi adim ileriye gitmedi
Evet olabilir

ilk adimi daima erkek yapmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…