Çaresizim demişsiniz, ben de bir şey oldu sandım. Yanlış anlamayın küçümsemiyorum sıkıntınızı ama çaresiz bir durum da yok sanki, ne güzel işte birinden hoşlanıyormuşsunuz, bunlar güzel şeyler, çaresizlik neresinde?bir adam var kendisinden çok hoşlanıyorum nasıl oldu anlayamadım ama kndisini görünce yüreğim yerinden cikicakmis gbi oluyo çok heyecan yapıyorum elim ayağım birbirine dolaşıyor ama gel gelelim acilamiyorum çocuğa onunda hislerinden tam emin olamıyorum devamli bakisiyoruz çalıştığı yerin önünden geçerken kapıya falan cikio kafamı arkaya cevirdigimde bana bakıo olup yanına girdigimdede ise işim var benim dio gtmio çağıran kişilerin yanına bana bkmayida kesmio hatta bir arkadasmla konusurken bile ne konustugumu anlamak icinmidir nedir bana dönük oluo yüzüama ben çok korkuyorum reddedilmkten napicam çok kötü oluyorum böyle ne ondan bir tepki var nede ben bir adım atabiliyorum
Bende öyle düşünüyorum kadın atarsa çok saçma olurİlk adımı kadın aümamalı bence
Ben 24 yaşındayım oda 33 yasindaÇaresizim demişsiniz, ben de bir şey oldu sandım. Yanlış anlamayın küçümsemiyorum sıkıntınızı ama çaresiz bir durum da yok sanki, ne güzel işte birinden hoşlanıyormuşsunuz, bunlar güzel şeyler, çaresizlik neresinde?
Güzel hoş şeyler de, kimdir nedir, hiç tanımıyorsunuz, yani bu kadar kaptırmasanız kendinizi keşke. Daha hiçbir şey yaşamadan, hiç tanımadığınız bir insana nasıl bu kadar tutuldunuz, neden paralıyorsunuz kendinizi? Belki bir saat karşılıklı oturduğunuzda ya da bir ilişki yürütmeye çalıştığınızda hiç bana göre değilmiş diyeceksiniz. Ama böyle yaparsanız gözü kapalı evet dersiniz her şeye, uygun mu değil mi hiç ayırt edemezsiniz, bu yüzden biraz kontrollü olmaya çalışın derim.
Bir tavsiyem iki de sorum var.
Tavsiyem, bence ilk adımı ondan bekleyin.
Sorularım, kaç yaşındasınız ve o kaç yaşlarında görünüyor?
Benimki kova burcu ayrı yumurta ikizleri ve anısına feysi var ordan biliyorumEn cok da böyle konusmadan bakan insanların burcunu merak ediyorum.sanki hepsi ayniymis gibi
Abisinin feysi var.Benimki kova burcu ayrı yumurta ikizleri ve anısına feysi var ordan biliyorum
Hangi burclar oluyor o merak ettim aslan burcumu yoksaEn cok da böyle konusmadan bakan insanların burcunu merak ediyorum.sanki hepsi ayniymis gibi
Ne aslan tanıdım ne kova bilemiyorum ama özgüveni yuksek burc havali burclar ikiside konusmuyorsa cekindiginden felan olamaz.Hangi burclar oluyor o merak ettim aslan burcumu yoksa
Yani bence de konusmuyorsa birseyler vardır yada evlenmeyi dusunmuyordur etrafa bakan aslan burcumu diye sordumNe aslan tanıdım ne kova bilemiyorum ama özgüveni yuksek burc havali burclar ikiside konusmuyorsa cekindiginden felan olamaz.
Oyle uzaktan okuz okuz bakip atak yapmayan vé okuzce bakmaya devam éden erkekler yengec burcu oluyoEn cok da böyle konusmadan bakan insanların burcunu merak ediyorum.sanki hepsi ayniymis gibi
Evet olabilirOyle uzaktan okuz okuz bakip atak yapmayan vé okuzce bakmaya devam éden erkekler yengec burcu oluyo
Tecrubeyle sabittir bizzat yasadim
Hala aklima gelince onà kiziyorum anca bakip bakip bakisti yani bi adim ileriye gitmedi
ilk adimi daima erkek yapmalibir adam var kendisinden çok hoşlanıyorum nasıl oldu anlayamadım ama kndisini görünce yüreğim yerinden cikicakmis gbi oluyo çok heyecan yapıyorum elim ayağım birbirine dolaşıyor ama gel gelelim acilamiyorum çocuğa onunda hislerinden tam emin olamıyorum devamli bakisiyoruz çalıştığı yerin önünden geçerken kapıya falan cikio kafamı arkaya cevirdigimde bana bakıo olup yanına girdigimdede ise işim var benim dio gtmio çağıran kişilerin yanına bana bkmayida kesmio hatta bir arkadasmla konusurken bile ne konustugumu anlamak icinmidir nedir bana dönük oluo yüzüama ben çok korkuyorum reddedilmkten napicam çok kötü oluyorum böyle ne ondan bir tepki var nede ben bir adım atabiliyorum
O kadar yaş farkı... dört yıl bakışma.. umarım vazgeçersin bu sevdadan. Hayatının belki de en güzel yıllarını daha fazla bir göz çapkını ile bakışmayı sürdürerek heba etme derim.Ben 24 yaşındayım oda 33 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?