Bence sen kendini inandırmışsın çok emin konuşuyorsun oooo ben ne evliler gördüm bekardan daha bekar olan etrafındakiler bile bilmez evliliğini... yada sevgilisi vardır siz bakınca bakıyor sırf egosundan gelmiyordur çekingen olsa birini koyardı aracı olarak yada ne bileyim kağıda yazar gönderirdi 4 yıl Can'ım 4 yıl bu dört yılda millet evleniyor koca koca fakülteler bitiriyor sizde gram ilerleme yok bayanlar adım atmaz ama erkek muhakkak adım atar. Eşimle ben aynı işyerindeydik ve hiç bakışmadık bile düşün 3 ay flört 6 ay nişan 4 yıllık evliyim 3 yaşına girecek çocuğum var bilmem anlatabildim miYok tatlım evli değil utangaç sadece acilamio gbi zannediyordum ama yazilanlara bakılırsa çok yaniliyormusum napalım kısmet o benimse bana yazildysa bisekilde olur ama değilse dövünüp yırtınmanın bir anlamı yok
Haklisiniz bnde onu geçmişe gömme yi planlıyorum artık hickimseyide istemiycem keşke hiçbişey hissedemeseydim o zaman daha kolay olurdu hersey ama biticek bunuda basaricam beni istemeyeni ben hiç istemem artık gelse bile olmucakBence sen kendini inandırmışsın çok emin konuşuyorsun oooo ben ne evliler gördüm bekardan daha bekar olan etrafındakiler bile bilmez evliliğini... yada sevgilisi vardır siz bakınca bakıyor sırf egosundan gelmiyordur çekingen olsa birini koyardı aracı olarak yada ne bileyim kağıda yazar gönderirdi 4 yıl Can'ım 4 yıl bu dört yılda millet evleniyor koca koca fakülteler bitiriyor sizde gram ilerleme yok bayanlar adım atmaz ama erkek muhakkak adım atar. Eşimle ben aynı işyerindeydik ve hiç bakışmadık bile düşün 3 ay flört 6 ay nişan 4 yıllık evliyim 3 yaşına girecek çocuğum var bilmem anlatabildim mi
İyiki burada konuyu açmışım en azından mantıklı kararlar almaya başladım emeği geçen herkese çook teşekkür ederimHaklisiniz bnde onu geçmişe gömme yi planlıyorum artık hickimseyide istemiycem keşke hiçbişey hissedemeseydim o zaman daha kolay olurdu hersey ama biticek bunuda basaricam beni istemeyeni ben hiç istemem artık gelse bile olmucak
Daha yaşın kaç ki o düşünsün o yaşta nasıl bulacağını tavlayacağını.... Senin 4 yılını heba etmiş boşver sevmiş bile sayılmazsın gerçek bir ilişkin olduğunda anlarsın... Biri bana 3 gün baksa dördüncü gün çuff çuuufffff derdim inanHaklisiniz bnde onu geçmişe gömme yi planlıyorum artık hickimseyide istemiycem keşke hiçbişey hissedemeseydim o zaman daha kolay olurdu hersey ama biticek bunuda basaricam beni istemeyeni ben hiç istemem artık gelse bile olmucak
Ben iyi dayanmisim demekki birgün çıkar gelir bir mucize olur umuduyla bekledim hep ama o mucize hiç gelmycek sanirimDaha yaşın kaç ki o düşünsün o yaşta nasıl bulacağını tavlayacağını.... Senin 4 yılını heba etmiş boşver sevmiş bile sayılmazsın gerçek bir ilişkin olduğunda anlarsın... Biri bana 3 gün baksa dördüncü gün çuff çuuufffff derdim inan
Hiç kimseyi istemeyeceğim deme daha çook gençsin, ama bundan böyle kimseye böyle bakışa bakışa yıllarını verme tabi..Haklisiniz bnde onu geçmişe gömme yi planlıyorum artık hickimseyide istemiycem keşke hiçbişey hissedemeseydim o zaman daha kolay olurdu hersey ama biticek bunuda basaricam beni istemeyeni ben hiç istemem artık gelse bile olmucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?