çaresiz ve yalnız kaldım

nilays

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
193
66
298
40
İstanbul
kızlar benım derdımde hiç bitmiyor cok kararsızım ne yapacagımı bılmıyorum :( hersey arkadasımın aılemle tanışmasından sonra başladı aılem ıstemedı kendı evı yok dıye kredı ceksın alsın evlenene kadar dedı yuzuk taktırmadılar neden sonra ben cok ısrar ettım hayata kusmustum ve basardım sozlenmıştım 4 ay sonra ama yuzuk cok ısteksızce takıldı benım aılem tarafından yuzuk takıldı ve hemen 1 gun sonrasdında aılem ıkna olmuştu 1 2 sene kırada oturup sonra ev için bırıkım yapıp kredı cekıcektık ama ben buna bıle sevınemeden cıkart yuzugu dedıler hiç istnemedı arkadasım ve aılesı bu yuzden neyse ben yıne savastım ve bir sekılde bişeyler oldu hersey gulluk gulıstanlıktı yıne ama 4 ay sonra babası anıden vefat ettı tek oglunun murvetını gormektı ıstegı hasta yatagında bıle aıleme bunun için soyledı yapalım nişanını goruym dedı ama aılem yaklaşmadı seneye dendı ertesı 2 3 gun sonra hastaneye kaldırıldı 2 3 gun yattı ve vefat ettı ve yenıden basa donmuştuk hersey basladıgımız yere donmustu arkadasım kabuguna cekıldı dısarıya kendını kapattı konuşmadı kımseyle sorarsan cevap verıyordu ama benım aılem ve ben cenaze gunu cenzaeye katıldık sonrasında 2 ay gectı ne o aılemı aradı nede aılem onları aradı 1kere aradı aılem onları bıdaha aramadılar benım smmm sınavlarım vardı ona hazırlanmaya çalışoıyorudm bır yandanda aklım onlardaydı ama sozlum benı aramamaya başladı sınavına calıs sontra konusuruz dedı hep ben ararsam konuşuo yazarsam yazıordu ve babası eylule vefat ettı benım sınavım kasımdaydı bayram gelmeden sozlum yapamayacgını aıeler cok onemlı oldugunu ve hala bır yakınlaşma bıle yok dedı benı bırdaha aramadılar dedı ama oda aramamstı ve sonunda sozlum bıtırıyorum bu sekılde olmuycak dedı bııttı dedı sok olmustum dogumgunumden bırgun oncesı kotu hedıoye oldu bana sımdı 1 ay oldu bunu soyleyelı ve konuşmuyor benımle şimdi takılarını goturup annesıne teslım etmek ıstıyorum ama hala cok kararsızım ve sınavıda kazanamadım ne yapıcam ben ne yapmalıyım hala cok sevıyorum onu onunda benı sevdıgını bılıyorum ama acısı yenı oldugundan dolayı kendıne guvenını kaybettıgınden dolayı boyel bır karar aldıgını dusunuyorum nedendır acaba rahatlatmak ıstıyorum kendımı bu konuda ne yapıcam ben cok caresızım :(

ailenin çok ağırdan alması sözlünün demekki istemiyor diye düşünmesine sebep olmuş olabilir mi?

Aileniz neden istemedi ki
Kolay değil istenmediğini biliyormuş ve babası vefat etmiş annenlerin araması gerekirdi destek olmaları gerekirdi seninde aynı zamanda
Bende biraz bekle takıları falan verme biraz zamana bırak sonra buluşup konuşun derim ben

Kolay değil istenmediğini biliyormuş ve babası vefat etmiş annenlerin araması gerekirdi destek olmaları gerekirdi seninde aynı zamanda
Bende biraz bekle takıları falan verme biraz zamana bırak sonra buluşup konuşun derim ben

o konuda evet bunu soyluyordu ama herseye ragmen bız bırbırımıze destek verıp bunun ustesınden gelebılırdık kı babası vefatından once oleydı ole anlaşmıştık. babsı vefat edınce fıkırlerı dusuncelerıde degıştı sankı sozluluk durumna kadar getırmışken benı yarıda bıraktı :(

aılemde ev yuzunden cok baskı yaptılar ev olmadan olmaz ev al falan muahebbtıne gırdıler bende nerdeyse hergun aradım mesaj cektım destke olmaya calıştım kursada gıdıyordum aksamları olmadıgı zaman iş cıkısı onlara evlerıne gıdıyordum mevlutlerıne katılıyordum ama aılemın fazla ılgılenmemsı bu konuda onu cok uzdu cunku babası artık yoktu benım babamda aramadı 2, baba olarak cunku hala alışamamaıstı ya benı verecek oldugundan yada bılmıyorum işte takılar için 3 kere tesebbus ettım ama her defasında sorun cıktı ya da benım işim goturemedım yanı her işte hayır vardır dıyorum ama elımde cok gıtmıyor acıkcası :(

Götürme bence babasını kaybetmiş kolay değil biraz bekle sağlıklık düşünemeyebilir şu anda

Aileniz biraz abartmıs. Yazık babasını kaybetmis keske bu kadar katı olmasaymıslar.
Babasını kaybetmis biri olarak kabuguna cekilmesi normaldir.
Bence son bir kez arayın falan takıları getirmek istediginizi söyleyin bakalım ne diyecek.

cnm takıları falan gönderme getiriyim de ddeme ozaman bütün ipler tamamen kopar çocuk üzgün zaten sende anlayıssız olma.ailen yeterince kırmış zaten...ailene bahsetmeseydin sözlünle aranda geçeni sogukluk girmesin daha fazla.zamana bırak tatlım belliki depresyona girmiş herşey üstüste gelmiş ona destek olmalısın aialeni yönlerndirmelisin arada bir görüşmeye..şuan yeterince üzgün zaten sağlıksız karar vermiş olabilir daha fazla yalnız hissettirme mesela sölemeden yanına git sürpriz yap bugün emin ol seni gördüğüne sevinecektir..

Aileniz biraz abartmıs. Yazık babasını kaybetmis keske bu kadar katı olmasaymıslar.
Babasını kaybetmis biri olarak kabuguna cekilmesi normaldir.
Bence son bir kez arayın falan takıları getirmek istediginizi söyleyin bakalım ne diyecek.

bunuda denedım olmadı kendı halına kalmak ıstedıgını konuşmak ıstemedıdgını soyledı kafasında bıtırmıs cunku herseyı..

cnm takıları falan gönderme getiriyim de ddeme ozaman bütün ipler tamamen kopar çocuk üzgün zaten sende anlayıssız olma.ailen yeterince kırmış zaten...ailene bahsetmeseydin sözlünle aranda geçeni sogukluk girmesin daha fazla.zamana bırak tatlım belliki depresyona girmiş herşey üstüste gelmiş ona destek olmalısın aialeni yönlerndirmelisin arada bir görüşmeye..şuan yeterince üzgün zaten sağlıksız karar vermiş olabilir daha fazla yalnız hissettirme mesela sölemeden yanına git sürpriz yap bugün emin ol seni gördüğüne sevinecektir..

bunu yapmak ıstedım ama tepkısınden cekındım ne tepkı verecek bılmıyorum su durumda cunku konuşalım dedım ama ıstemedı konuştugumuz hiç bişeyı yapamıycaz olmuycak aıleler karısacak dedı olmuycak dedı ve cocuklar gıbı agladı o kadar zoruma gıttıkı..

bunu yapmak ıstedım ama tepkısınden cekındım ne tepkı verecek bılmıyorum su durumda. cunku konuşalım dedım ama ıstemedı konuştugumuz hiç bişeyı yapamıycaz olmuycak aıleler karısacak dedı olmuycak dedı ve cocuklar gıbı agladı o kadar zoruma gıttıkı..

sozlunu neden istemediki ailen? eger gecerli bi sebebi yoksa cidden yanlis yapmislar.sozlunun senden ve senin ailenden uzak olmasinin sebebi(bence) babasi oglunun muruvvetini gormek istemis nisan yapalim demisler sizden olumsuz yanit gelmis.bunun uzerine babasi da vefat edince onun son istegi yerine getirilmemis gibi hissetmesidir.aileniz de niye ustune basa basa ev istiyolar anlamis degilim? eger isi duzgunse ve daha sonra alabilecegini dusunuyasa sozlun bence ev olmasi sart degildi.burda bir suru arkadas var evlendiklerinde altlarinda evleri arabalari olan ama eslerinden memnun olamayan.bence ailen yanlis dusunuyor.belki de ev meselesi sadece araniza engel koymak icindir.bu benim sahsi fikrim!

sozlunu neden istemediki ailen? eger gecerli bi sebebi yoksa cidden yanlis yapmislar.sozlunun senden ve senin ailenden uzak olmasinin sebebi(bence) babasi oglunun muruvvetini gormek istemis nisan yapalim demisler sizden olumsuz yanit gelmis.bunun uzerine babasi da vefat edince onun son istegi yerine getirilmemis gibi hissetmesidir.aileniz de niye ustune basa basa ev istiyolar anlamis degilim? eger isi duzgunse ve daha sonra alabilecegini dusunuyasa sozlun bence ev olmasi sart degildi.burda bir suru arkadas var evlendiklerinde altlarinda evleri arabalari olan ama eslerinden memnun olamayan.bence ailen yanlis dusunuyor.belki de ev meselesi sadece araniza engel koymak icindir.bu benim sahsi fikrim!

gecerlı neden olarak ev baslı basına sorun yarattı herseye ragmen soz yapıldı konusulduda ama ben bır turlu aıleme evı arabası olupta mutlu olmayan cok ınsan var bunu anlatamadım işte :( anlamak ıstedıklerı gıbı oldu hep ve ben arada kaldım hersey ıyı olsun küsluk olmasın dedıkce sorun oldu bıttı işte zaferı aılem kazandı ben artık sozlume bişey dıyemıyorum takılar içinde soruın oluyor artık evdekıler hergun soruyor ver artık dıye cok sıkıldım ya hersey bukadar ust ustemı gelır anlayamıyorum bende saedece gerıye kırıklık ve burukkluk kaldı elımden bişey gelmıyor aılesı benı nasıl karsılıycak ne tepkı verıcek duşunmeden edeemıyorum aklım hep orada kalıyor..:43: sanssızlıkmı bahtsızlıkmı cozemedim sadece engel dıye dusunuyorum onuda anlıyorum ama acısı cok yenı daha ama elımden gelmıyor bişey yapamıyorum ıste

kusura bakma canım ama ailen maddiyatçı herhalde!
bu ne ev olsaydı hemen verecekler miydi?
ev mi insana mutluluk veriyor.
ben her zaman bi kuru ekmek soğanım olsun huzurum olsun.eşimin bana saygısı olsun.sağlığımız olsun.

bence sözlünün yanında ol.ailenin bu tür düşüncesi için sevdiğin insanı terk etme.
(sadece sorun ev meselesi ise).
eyyy Allah ım evlilikler bile ne sebepler yüzünden erteleniyor...

çok sinirlendim walla....:47::47::47::47:

Bence evden ziyade daha farklı sebepler var sanırım ailenin istememesinin. Yaşın mı küçük acaba ya da kültürel olarak farklı mı aile yapılarınız filan. Ya da ailen kendini garantiye alıp meslek sahibi olmadan ciddi bir evlilik vs olayına girmeni uygun karşılamadı bilmiyorum. Ama babasının son arzusunun yerine getirilmemiş olması da çok kırgınlık yaratmış olabilir. Düzelir inşallah. Sen şimdi sadece destek ol bence.

kusura bakma canım ama ailen maddiyatçı herhalde!
bu ne ev olsaydı hemen verecekler miydi?
ev mi insana mutluluk veriyor.
ben her zaman bi kuru ekmek soğanım olsun huzurum olsun.eşimin bana saygısı olsun.sağlığımız olsun.

bence sözlünün yanında ol.ailenin bu tür düşüncesi için sevdiğin insanı terk etme.
(sadece sorun ev meselesi ise).
eyyy Allah ım evlilikler bile ne sebepler yüzünden erteleniyor...

çok sinirlendim walla....:47::47::47::47:

ıyılıgımi düşünüyorlarmış sıkıntı cekmemı ıstemıyorlarmış kendı evım deyıp otururmusum yanında olmayı cok ısterım tabıkı ama artık gerı donusu yok sanırım bıttı :(takıları yanımda getırdım bugun daha fazla evdekı soylentılere dayanamaıdm bugun verıcem galıba ıstemeyerekte olsa :14: :(

Bence evden ziyade daha farklı sebepler var sanırım ailenin istememesinin. Yaşın mı küçük acaba ya da kültürel olarak farklı mı aile yapılarınız filan. Ya da ailen kendini garantiye alıp meslek sahibi olmadan ciddi bir evlilik vs olayına girmeni uygun karşılamadı bilmiyorum. Ama babasının son arzusunun yerine getirilmemiş olması da çok kırgınlık yaratmış olabilir. Düzelir inşallah. Sen şimdi sadece destek ol bence.
yok yasım 26 benım kulturel olarakta fark yok ama bana solenmeyen onların begenmedıklerı bişey olabılırmı acaba ben zaten calışıyorum iş ıyı sımdılık o en buyuk kırgınlık babasının ıstegı olmadı işte :( duzelıcek bişey kalmadı galıba bugun gıtmem gerekıyo sanırım..:14:

Canım istenmemek çok kötü bir durum...
Öyle hissetmesi açıkçası normal...
Bir de istenmediğini biliyor :(

Back
X