kızlar benım derdımde hiç bitmiyor cok kararsızım ne yapacagımı bılmıyorum
hersey arkadasımın aılemle tanışmasından sonra başladı aılem ıstemedı kendı evı yok dıye kredı ceksın alsın evlenene kadar dedı yuzuk taktırmadılar neden sonra ben cok ısrar ettım hayata kusmustum ve basardım sozlenmıştım 4 ay sonra ama yuzuk cok ısteksızce takıldı benım aılem tarafından yuzuk takıldı ve hemen 1 gun sonrasdında aılem ıkna olmuştu 1 2 sene kırada oturup sonra ev için bırıkım yapıp kredı cekıcektık ama ben buna bıle sevınemeden cıkart yuzugu dedıler hiç istnemedı arkadasım ve aılesı bu yuzden neyse ben yıne savastım ve bir sekılde bişeyler oldu hersey gulluk gulıstanlıktı yıne ama 4 ay sonra babası anıden vefat ettı tek oglunun murvetını gormektı ıstegı hasta yatagında bıle aıleme bunun için soyledı yapalım nişanını goruym dedı ama aılem yaklaşmadı seneye dendı ertesı 2 3 gun sonra hastaneye kaldırıldı 2 3 gun yattı ve vefat ettı ve yenıden basa donmuştuk hersey basladıgımız yere donmustu arkadasım kabuguna cekıldı dısarıya kendını kapattı konuşmadı kımseyle sorarsan cevap verıyordu ama benım aılem ve ben cenaze gunu cenzaeye katıldık sonrasında 2 ay gectı ne o aılemı aradı nede aılem onları aradı 1kere aradı aılem onları bıdaha aramadılar benım smmm sınavlarım vardı ona hazırlanmaya çalışoıyorudm bır yandanda aklım onlardaydı ama sozlum benı aramamaya başladı sınavına calıs sontra konusuruz dedı hep ben ararsam konuşuo yazarsam yazıordu ve babası eylule vefat ettı benım sınavım kasımdaydı bayram gelmeden sozlum yapamayacgını aıeler cok onemlı oldugunu ve hala bır yakınlaşma bıle yok dedı benı bırdaha aramadılar dedı ama oda aramamstı ve sonunda sozlum bıtırıyorum bu sekılde olmuycak dedı bııttı dedı sok olmustum dogumgunumden bırgun oncesı kotu hedıoye oldu bana sımdı 1 ay oldu bunu soyleyelı ve konuşmuyor benımle şimdi takılarını goturup annesıne teslım etmek ıstıyorum ama hala cok kararsızım ve sınavıda kazanamadım ne yapıcam ben ne yapmalıyım hala cok sevıyorum onu onunda benı sevdıgını bılıyorum ama acısı yenı oldugundan dolayı kendıne guvenını kaybettıgınden dolayı boyel bır karar aldıgını dusunuyorum nedendır acaba rahatlatmak ıstıyorum kendımı bu konuda ne yapıcam ben cok caresızım