- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Cok kotuyum aglarken yaziyorum(
Geceden regl sancisi çekmeye basladim( esim gece optu beni surekli karnimi ovusturdu sicak tutmaya calisti karnimi.. neyse sabah oldu on gunlugune sehir disina cikacakti. Aksamdan hazırla dedigim halde cantasini hazirlamadi.. neyse sabah dedim ki hastaneye gidelim o da dediki bes dakka cantalarimi hazirlayayim çıkalım. . Öyleydi boyleydi derken ben senin yuzunden ise gec kalmak zorunda miyim dedim aksamdan hazirlasaydin ama senin her isin boyle yumurta kapıya dayaninca .. neyse kavgaya basladik o da soylenirken yine kacirdi agzindan kufru ben bu konda defalarca konustm ama yine agzindan ortaliga edilmis olsa da bi kufur cikti bende dedim ki duymaktan biktim artk yeter dedim bende agzima gelrn küfürleri ettim o.. cocugu bile dedim daha once hic yapmadigim biseydi delirdim ; ((( o da ilk on saniye şoka girdi zaten sonra senden bunuda mi gorecrktim git davayi ac bosanalim dedi ... bugune kadar hep ben derdim ilk defa o dedi.. bende defol git kurtulayim artk dedim .. zaten hastayim hasta hasta ise geldim o gitti terminale..... simdi on gun yok evde zaten cocugum yok..
Sabahtan beridir ariyor acmiyorum iki uc gun acmayi da dusunmuyorum. Iyi bi dersi hakettigine inanıyorum
Sanirim fazla simarttim onunla her yukun altina birlikte girdim dugun icin kredi cekti oduyorduk beraber
. dugunumde giydigim gelinligimi dahi ben odedim
.bunların hepsi bi yana ben onunla evlenebilmek icin aileme tavir aldim kirdim onlari .. bu miydi karsiligi. Hastayim
Zaten agliyorum zaten kotuyum yazdiklarinizi okuyacagim ama umarım cevap yazabilirim((((
yanlış anlamayın ama sizin evliliğiniz bu şekilde yürümez çünkü siz her kavgada boşanalım yok aç davayı falan diyormuşsunuz öyle şey mi olur bi kere böyle şeyleri ağzınıza almamanız gerekiyor ve ilk defa eşiniz söylemiş artık boyunu aşmış demek ki.küfür diyorsunuz bu konuda haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz sizde küfrederek ne olursa olsun tutacaksınız kendinizi bi adamın anasına sövmek nedemk öyle olmasa bile..ayrıca hastayım diyorsunuz işe gidiyorsunuz yatın dinlenin bavulu hazırlamamış olabilir ne varki bunda bu kadar sinirlenecek işe 5 dk 10 dk geç kalmışsınız çok mu bence sizin tahammülünüz kalmamış yada artık eşinizi eskisi gibi sevmiyorsunuz çünkü böyle şeyler sorun değil..şuan bu yorumu yapıyorum özür dilerim eğer kırdıysam sizin yazdıklarınıza göre değerlendirdim anlatmadığınız başka şeyler varsa bilemem..biraz sakinleşip düşünün hatalı olduğunuzu farkedeceksiniz.bence bu 10 gün sizde düşünün..
Eski konulariniza gittim baktim da sürekli esinizle sorun yasamissiniz zaten. Bir kere ögretmen evine gitmissiniz, esiniz yalvarmis barismissiniz. Esimi seviyorum demissiniz, o da beni seviyor demissiniz, sonra yine kavgalar, düzeldi bu adam galiba demissiniz, yine kavgalar... Aileler zaten büyük sorun.
Bir de fark ettim, iki üc önceki konunuzda da gelinligimi bile ben aldim, esimin ailesi yardim etmedi demissiniz.
Hepsini bir araya koyarak söyleyebilirim ki bence karsilikli hatalisiniz. Ne sizin esinizden ne esinizin sizden eksik kalir yani yok bence. Esiniz evet cok küfürbaz, ailesini tutan bir adammis okuduklarim kadariyla, ama siz de ufak seyleri sorun ediyor imaji ciziyorsunuz.
Yani adam gece size destek olmus karniniz agrirken, sabah da cantasini hazirlamadi diye söylenmissiniz zaten gidecek 10 gün gelmeyecek, ne olur iki elinizi atsaniz da cabucak birlikte hazirlasaniz. Ah askim ah, geceden yapmadin bak telasa girdik diyip gecistirebilseniz en fazla? Derseniz ki ama adam cok sorumsuz herseyini ben mi yapacagim? O ayri konu, bir sabahta adam degismeyecegine göre gereksiz yere atismanin bir anlami yok.
Bence siz karsilikli cok yipranmissiniz, üstelik yaslarimiz ve eslerimizin yaslari da ayni. Saygi bittikten sonra bir evlilikte sevgi cok hasar görüyor, tamir etmeniz biraz zor gibi.
karsilikli hatalar var bunun bende farkindayim ama duzeltmek icin cok caba da var.. bakiyorum duzeliyo ama yok yine basa sariyoruz sonra bakiyorim duzeliyo.. boyle olmasini elbette bende istemiyorum ..
Normalde bi yere gidecekse hep yardimci olurum ama dun geceden beri cok agrim vardi yapamadim sizde kadinsiniZ anlarsiniz bu ay usuttum sanirim cok agridi..
Sayginin bitmesini bende istemem kafama takiliyodu .onada bazen soruyordum bana olan saygn bitti mi diye.. o da sen benim karimsin sen benim en guzelimsin bitermi hic derdi((((
Off cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?