caresizim caresiz .....

çok çok çok çirkin bir laff.
nefret ederim küfürden.kadın dediğiniz asil olur.ne demek o küfür öyle.
erkekte etmemeli,kadında.
bir de şikayet etmiş olduğunuz bir konu.e ne farkınız kaldı.

bırakın gelinliği bilmem neyi.kafasına kakacaksanız yapmayacaktınız.
maddi durumunuzu bilemem ama geç kalacaksanız hayatım ben bi taksiye atlayıp hastaneye gidiyorum.seni beklersem geç kalırım diyebilirdiniz.hastaneye gidecek enerjiniz yok ama maaşallah küfürler havada uçuşuyor.

2-3 gün açmayacaksınız da o kadar yaşayacağınızın garantisi mi var?
ayrıca siz trip atıp açmıyosunuz ama eşinizin sizi ne için aradığını bile bilmiyorsunuz?
özür dilemek için aradığını da tahmin etmiyorum.
bence bir an önce hatanızı telafi edin.eşinize ders vermek istiyorsanız da haklı olduğunuz bir konu da yapın bunu lütfen.
geçmiş olsun...

Resmen çocuk terbiye etmeye çalışıyorsun, kocana üzüldüm.
Tamam ağrın var da, bu adam seni her ay böyle çekmez onu söyliyeyim yani. Hele ettiğin küfüre hiç girmeyeceğim.

Sizin olayınız karşılıklı, küfür konusuna değinmeyeceğim eşinizin ortalığa küfretmesi o haklı anlamına gelmez ama siz direk kendi şahsına sövmüşsünüz. Üstelik siz sürekli boşanacağınızı söylediğinizde eşiniz saçmalama diyormuş, buna rağmen o söyleyince zorunuza gitmiş. Boşanma kelimesi çok ağır gerçekten ama bunu duymak istemiyorsanız kendinizde ağzınıza almamalıydınız.

ben çaresiz bir durum göremedim
kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz
bir 5 dklık çanta hazırlama için bu kadar kavgaya, söylenmeye hatta küfre hiç gerek yokmuş.

kusura bakmayın çaresiz falan değilsiniz. her bayan regl ağrısı çeker. bir tek siz değilsiniz yani..

Yogurt yiyorum canim simdi haklisin belkide pms den olabilir cok agir geçiriyorum (((( igne yapilmazsa agliyorum agridan o derece
Bide bana hangi köyün sultanisin yazanlar olmus oyle bi tavrim yok kizlar ama babam tarafından cooook nazli büyütülen bi insanim . Belki fazla tepki veriyoumdur hakli olabilirsiniz ama bana sizin naz kapris dediginiz seyler normalmis gibi geliyo . Oyle alıştırılmısim . Annem hic ilgi sevgi gostermedi bana cocuklugumdan beri. Hic beni optigunu sevdigini bilmem... onun dikkatini cekebilmek icin buz gibi taslarin uzerine yatar hasta olmaya calisirdim cocukken (((
Babamda bunun farkinda oldugu icin acigi kapatmaya calisti hep.. o yuzden bi erkekten ilgi gormeye cok alismisim. . Evde ben aglasam hayat dururdu o derece. . Esimde bunun farkinda olarak evlendi benimle..
Whatsapptan yazmis canim konusmak icin ariyor.. hastaydin nasil oldun yazmis. .

Hormonlarınızın gazabına uğramışsınız, böyle saçma sebepten boşanılır mı yahu ? Eşiniz de erkek sonuçta küfürü gururuna yedirememiş bir anlık öfke ile boşanalım demiş belli ki, şeytan giriyor aranıza. Yapmayın bence, eşiniz de işte hatasını anladı ki arıyor sürekli. Açın telefonu, söyleyin yine kırgın olduğunuzu ama boşanmak ne demek, o kadar kolay mı ? İyi bir dersi hak etti filan, düşmanınız mı o sizin, eşiniz, her regl olduğunuzda böyle esip gürlerseniz sürekli huzursuz olursunuz. Eşiniz sıcak, huzurlu bir yuva istemez mi sizce ? Eğer eşinizin konuşma şeklinden, küfür etmesinden hoşlanmıyorsanız bunu uygun bir dille söylersiniz, bağırıp çağırıp üzerine küfür etmek bence çok yanlış...

Bence..
Öncelikle şımarıklık yaptığınızı kabul edin.
Hatalı olduğunuzu söyleyin.
Gönlünü alın.
Ve eşinizin hoşgörülerini daha fazla istismar etmeyin..

Çaresiz değilsiniz bu bir regl oldum diye yeri gögü inletmeye gerek yok eşiniz hatalarının farkındaymış ve ona göre düzeltmeye çalışıyor yeterli ilgi alakayı gösteriyor gece sabah bavulunu hazırlıyor o kadar kötümüydünüz yardım edemeyecek kadar etmediniz söylenmenize ne gerek var eğer geç kalıyorsanız daha tatlı bir dille bitanem geç kalıyorum çok ağrım var daha fazla beklemesek deseniz akşam o kadar kibar davranan eşiniz size hakaret etmez saatlerce bekletmezdi eminim kişi yavaşsa yavaştır eğitemezsiniz eşinizi yapısı o ne yapabilir ki insan karekterine hızlıysa hızlısındırÖncelikle tatlı dil kullanmayı bilmelisiniz herşey inatla kabaca tabirlerle hallolmaz sürekli kavga ettiğinizde boşanalım kelimesi söylüyorsanız k.bakmayın ama saygı biter ağzınıza almayın sürekli çocuk oyuncağımı bu ne kadar kırıcı değilmi bakın eşiniz size söylediğinde farkına vardınız ne kadar kırıcı bir kelime olduğununEşiniz ortaya söylemil tutumamış hatalı küfür iyi değil ama sizin söylediğiniz nedir Allah aşkına siz evlisiniz eşiniz o sizin anneside sizin anneniz babasıda babanız artık kullandığınız kelimelere dikkat etmeniz gerekiyor.Eski eskide kaldı gelinliğinizi aldıysanız ne güzel şahsen kişi kendi kıyafetinide alabilir adet öyle diye öyle olmak zorunda değil.
Durumlar neyse o sırada öyle olur evleniyoruz diye herşeyi erkek mi yüklenmek zorunda kredi çekilmiş tabikide beraber ödeyeceksiniz siz maaşı yiyeceksiniz de eşinizmi o kadar yükü kaldıracak nerede kaldı paylaşım nerede kaldı evliliğin fedakarlıkları:112:
Hala ders vericem telefonu açmıycam diyorsunuzya birşey diyemiyorum hayat sizin sizin bileceğiniz iş öyle olunca dahamı değerli oluyor insanlar ne böylemi davranmalı bilemiyorum bazen

Son düzenleme:

Yok tabiki düşman fln deil olurmu hic ole bisey..
Ama cok uyardim kufur konusunda cok konustuk her seferinde soz veriyor etmicem diyor ama yine edince hayal kirikligina ugradim bende cok kirilmis hissettim son defasinda erkek sozu demişti üstelik. Zaten benim ağzımdan küfür cikinc o da soka girdi hic yapmadigim biseydi

konularınız hep aynı gerçekten siz evliliği oyuncak etmişsiniz galiba daha yeni evli sayılırsınız bukadar kavga edicek ne buluyorsunuz. ayrıca bir erkeğe öule bir küfür ediceksiniz ve hala sizi arıyor öylemi ilişkiniz saygısını çoktan yitirmiş, bide hep gelinliğimi ben aldım ben yaptım ettim demekten vazgeçin artık geçmiş gitmiş önünüze bakın.

hayır bir de küfrün (tabiri cazise) babasını yiyen adam, ama hala barısmak isteyen de adam konu sahibi haksız oldugu halde üstüne telefonları açmıyormuş
böyle koca zor bulunur valla

Son düzenleme:

Eşinizle konuşun işte ona da söyleyin, kendimi kaybettim, zaten o gün regl olmuştum sanırım sinirlerim bozulmuştu diye açıklayın. Her karı koca arasında bu tarz sorunlar olabilir. Ama sizin durumunuzda büyütülecek bir şey inanın yok, anlıyorum sizi regl sancısı çok fena, ama bunun acısını eşinizden çıkarmayın. Unutmayın o da bir erkek, ağrına gitmiş olması çok normal. Konuşarak çözün problemlerinizi birbirinizi kırarak değil...

siz daha beterini söylemişsiniz annesine küfür etmişsiniz
çok kaprisli ve çok şımarıksınız
ayrıca başlık çaresiz eşim olmalıymış

Canım eşin akşam çantasını hazırlamadı diye nedir bu olanlar böyle eşiniz akşam o kadar ilgilenmiş sabah sabah niye bu kadar patladınız anlamadım artı evlilikte ne kadar yanlıştır öyle her kavgada boşanalaım denmesi boşanmak bir kere söylenir ve üstünde durulur siz olayı iyice laçkalaştırmışsınız artı o küfürler aman Allah ım bi bayanın ağzına o.çocuğu küfrü nasıl yakışır nasıl denir bence eşiniz sırf bu yüzden ayrılmak istese haklı sayabilir mahkeme eşiniz aradığı halde üste çıkmak için açmamaızda ayrı bir olay siz kendi elinizle evliliğnizi tehlikeye atıyorsunuz eşiniz ayrıyken çok kötü bir örnek ama yalnız ilgi bekleyen bi kadın eşinizle yakınlık kurarsa bu ihtimali hiç düşündünüz mü bence evliliğiniz için acil yardım almalısınız çok çirkinleşmeden

baba ve eş farklı kavramlardır öncelikle bunu aklınızdan çıkarmayın.
kaprisleriniz ve nazlarınız yüzünden baba bırakıp gitmez ama eş gider.
bunlar size normal gibi gelmesin.farkındaysanız bunca kadın dedik ki hatalısınız.demekki var bir terslik.

konuşmak istiyorsa sizin adınıza sevindim.bunu değerlendirin.
döndüğünde de yaptığınızın hoş olmadığını bir anlık sinirle olduğunu ifade edin ve bir daha tekrarlanmayacağının garantisini vermeye çalışın.bu arada da onunda bu küfür huyundan vazgeçmesi için alttan alta işleyin.

umarım eşiniz döndüğünde herşey düzelmiş olur.

hayır bir de küfrün (tabiri cazise) babasını yiyen adam, ama hala barısmak isteyen de adam
böylesi zor bulunur valla

aynen yaa zaten o küfüre eşine bişey yapmaması gerçekten ilginç ama pek umrunda değil galiba adamın :26: ayrıca konu sahibi hastayım hastayım dediğin reglimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…