- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Cok kotuyum aglarken yaziyorum(
Geceden regl sancisi çekmeye basladim( esim gece boyunca optu beni surekli karnimi ovusturdu sicak tutmaya calisti karnimi.. su istedim su getirdi fln neyse sabah oldu on gunlugune sehir disina cikacakti. Aksamdan hazırla dedigim halde cantasini hazirlamadi.. neyse sabah dedim ki hastaneye gidelim o da dediki bes dakka cantalarimi hazirlayayim çıkalım. . Öyleydi boyleydi derken ben senin yuzunden ise gec kalmak zorunda miyim dedim aksamdan hazirlasaydin ama senin her isin boyle yumurta kapıya dayaninca .. neyse kavgaya basladik o da soylenirken yine kacirdi agzindan kufru ben bu konda defalarca konustm ama yine agzindan ortaliga edilmis olsa da bi kufur cikti bende dedim ki duymaktan biktim artk yeter dedim bende agzima gelrn küfürleri ettim o.. cocugu bile dedim daha once hic yapmadigim biseydi delirdim ; ((( o da ilk on saniye şoka girdi zaten sonra tam kapidan cikmak uzereyken dondu geldi senden bunuda mi gorecrktim duyacaktim git davayi ac bosanalim dedi ... bugune kadar hep ben derdim o hep alttan alirdi sacmalama fln derdi ama bu sabah ilk defa o dedi.. bende defol git kurtulayim artk dedim ..o da Allah canimi alsada kurtulsam dedi ( zaten hastayim hasta hasta ise geldim karnim cok agriya igne yaptirmayada gidemedim.. o gitti terminale..... simdi on gun yok evde zaten cocugum yok..
Sabahtan beridir ariyor acmiyorum iki uc gun acmayi da dusunmuyorum. Iyi bi dersi hakettigine inanıyorum
Sanirim fazla simarttim onunla her yukun altina birlikte girdim dugun icin kredi cekti oduyorduk beraber
. dugunumde giydigim gelinligimi dahi ben odedim
.bunların hepsi bi yana ben onunla evlenebilmek icin aileme tavir aldim kirdim onlari .. bu miydi karsiligi. Hastayim
Zaten agliyorum zaten kotuyum yazdiklarinizi okuyacagim ama umarım cevap yazabilirim((((
Yogurt yiyorum canim simdi haklisin belkide pms den olabilir cok agir geçiriyorumHormonlarının esiri olmuşsun güzelim sen. İçindeki canavara dur de bence. Regli geçince çok ama çok pişman olacaksın. Ben de kendimden biliyorum her ayın 5 günü çok başka bir insanım ben bile kendime bazen inanamıyorum! Telefonu aç "hayatım seni kırdığım için özür dilerim. Bu dönemde kendime hakim olmakta güçlük çekiyorum lütfen anlayış göster." de. Ne demek boşanalım vs? Bir valiz mevzusunu gereksiz tırmandırmışsın.
Bu dönemde ayrıca bolbol süt içmeni ve yoğurt yemeni tavsiye ederim. PMS'e iyi gelir :)
Whatsapptan yazmis canim konusmak icin ariyor.. hastaydin nasil oldun yazmis. .çok çok çok çirkin bir laff.
nefret ederim küfürden.kadın dediğiniz asil olur.ne demek o küfür öyle.
erkekte etmemeli,kadında.
bir de şikayet etmiş olduğunuz bir konu.e ne farkınız kaldı.
bırakın gelinliği bilmem neyi.kafasına kakacaksanız yapmayacaktınız.
maddi durumunuzu bilemem ama geç kalacaksanız hayatım ben bi taksiye atlayıp hastaneye gidiyorum.seni beklersem geç kalırım diyebilirdiniz.hastaneye gidecek enerjiniz yok ama maaşallah küfürler havada uçuşuyor.
2-3 gün açmayacaksınız da o kadar yaşayacağınızın garantisi mi var?
ayrıca siz trip atıp açmıyosunuz ama eşinizin sizi ne için aradığını bile bilmiyorsunuz?
özür dilemek için aradığını da tahmin etmiyorum.
bence bir an önce hatanızı telafi edin.eşinize ders vermek istiyorsanız da haklı olduğunuz bir konu da yapın bunu lütfen.
geçmiş olsun...
Hormonlarınızın gazabına uğramışsınız, böyle saçma sebepten boşanılır mı yahu ? Eşiniz de erkek sonuçta küfürü gururuna yedirememiş bir anlık öfke ile boşanalım demiş belli ki, şeytan giriyor aranıza. Yapmayın bence, eşiniz de işte hatasını anladı ki arıyor sürekli. Açın telefonu, söyleyin yine kırgın olduğunuzu ama boşanmak ne demek, o kadar kolay mı ?İyi bir dersi hak etti filan, düşmanınız mı o sizin, eşiniz, her regl olduğunuzda böyle esip gürlerseniz sürekli huzursuz olursunuz. Eşiniz sıcak, huzurlu bir yuva istemez mi sizce ? Eğer eşinizin konuşma şeklinden, küfür etmesinden hoşlanmıyorsanız bunu uygun bir dille söylersiniz, bağırıp çağırıp üzerine küfür etmek bence çok yanlış...
konularınız hep aynı gerçektensiz evliliği oyuncak etmişsiniz galiba daha yeni evli sayılırsınız bukadar kavga edicek ne buluyorsunuz. ayrıca bir erkeğe öule bir küfür ediceksiniz ve hala sizi arıyor öylemi ilişkiniz saygısını çoktan yitirmiş, bide hep gelinliğimi ben aldım ben yaptım ettim demekten vazgeçin artık geçmiş gitmiş önünüze bakın.
Yok tabiki düşman fln deil olurmu hic ole bisey..
Ama cok uyardim kufur konusunda cok konustuk her seferinde soz veriyor etmicem diyor ama yine edince hayal kirikligina ugradim bende cok kirilmis hissettim son defasinda erkek sozu demişti üstelik. Zaten benim ağzımdan küfür cikinc o da soka girdi hic yapmadigim biseydi
Yok tabiki düşman fln deil olurmu hic ole bisey..
Ama cok uyardim kufur konusunda cok konustuk her seferinde soz veriyor etmicem diyor ama yine edince hayal kirikligina ugradim bende cok kirilmis hissettim son defasinda erkek sozu demişti üstelik. Zaten benim ağzımdan küfür cikinc o da soka girdi hic yapmadigim biseydi
Cok kotuyum aglarken yaziyorum(
Geceden regl sancisi çekmeye basladim( esim gece boyunca optu beni surekli karnimi ovusturdu sicak tutmaya calisti karnimi.. su istedim su getirdi fln neyse sabah oldu on gunlugune sehir disina cikacakti. Aksamdan hazırla dedigim halde cantasini hazirlamadi.. neyse sabah dedim ki hastaneye gidelim o da dediki bes dakka cantalarimi hazirlayayim çıkalım. . Öyleydi boyleydi derken ben senin yuzunden ise gec kalmak zorunda miyim dedim aksamdan hazirlasaydin ama senin her isin boyle yumurta kapıya dayaninca .. neyse kavgaya basladik o da soylenirken yine kacirdi agzindan kufru ben bu konda defalarca konustm ama yine agzindan ortaliga edilmis olsa da bi kufur cikti bende dedim ki duymaktan biktim artk yeter dedim bende agzima gelrn küfürleri ettim o.. cocugu bile dedim daha once hic yapmadigim biseydi delirdim ; ((( o da ilk on saniye şoka girdi zaten sonra tam kapidan cikmak uzereyken dondu geldi senden bunuda mi gorecrktim duyacaktim git davayi ac bosanalim dedi ... bugune kadar hep ben derdim o hep alttan alirdi sacmalama fln derdi ama bu sabah ilk defa o dedi.. bende defol git kurtulayim artk dedim ..o da Allah canimi alsada kurtulsam dedi ( zaten hastayim hasta hasta ise geldim karnim cok agriya igne yaptirmayada gidemedim.. o gitti terminale..... simdi on gun yok evde zaten cocugum yok..
Sabahtan beridir ariyor acmiyorum iki uc gun acmayi da dusunmuyorum. Iyi bi dersi hakettigine inanıyorum
Sanirim fazla simarttim onunla her yukun altina birlikte girdim dugun icin kredi cekti oduyorduk beraber
. dugunumde giydigim gelinligimi dahi ben odedim
.bunların hepsi bi yana ben onunla evlenebilmek icin aileme tavir aldim kirdim onlari .. bu miydi karsiligi. Hastayim
Zaten agliyorum zaten kotuyum yazdiklarinizi okuyacagim ama umarım cevap yazabilirim((((
Yogurt yiyorum canim simdi haklisin belkide pms den olabilir cok agir geçiriyorum(((( igne yapilmazsa agliyorum agridan o derece
Bide bana hangi köyün sultanisin yazanlar olmusoyle bi tavrim yok kizlar ama babam tarafından cooook nazli büyütülen bi insanim . Belki fazla tepki veriyoumdur hakli olabilirsiniz ama bana sizin naz kapris dediginiz seyler normalmis gibi geliyo . Oyle alıştırılmısim . Annem hic ilgi sevgi gostermedi bana cocuklugumdan beri. Hic beni optigunu sevdigini bilmem... onun dikkatini cekebilmek icin buz gibi taslarin uzerine yatar hasta olmaya calisirdim cocukken (((
Babamda bunun farkinda oldugu icin acigi kapatmaya calisti hep.. o yuzden bi erkekten ilgi gormeye cok alismisim. . Evde ben aglasam hayat dururdu o derece. . Esimde bunun farkinda olarak evlendi benimle..
Whatsapptan yazmis canim konusmak icin ariyor.. hastaydin nasil oldun yazmis. .
hayır bir de küfrün (tabiri cazise) babasını yiyen adam, ama hala barısmak isteyen de adam
böylesi zor bulunur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?