caresizim caresiz .....

bak canım, sen böyle ders vericem falan derken adamı kendinden soğutursun farkında değilsin. adamcağız karnın ağrıdığında senine ilgilenmiş çocuk gibi karnını ovuşturmuş, dönüp sırtını uyumamış ki. çantası sabaha kalmış, kalıversin nolucak? erkekler bizim gibi planlı programlı değiller ki, genelde hepsi son dakikacı. ufacık bir olay gereksiz yere büyümüş. küfür konusuna gelince, şahsına söylemediyse çok sıkıntı yok. yani erkekler sinirlendiklerinde küfür ederler ama kendi kendilerine. misal benim eniştem herhangi bir olaya sinirlendi mi ,genelde toplumsal konularda ya da evde bişey yolunda gitmediğinde bir küfür savurur kimse de üzerine alınmaz. erkekler küfür ediyor ne yazık ki, etmeyen çok az. ama karşılıklı küfürleşmek iki tarafın da birbirine saygısını bitirir. sen biraz ileri gitmişsin, ağır konuşmuşsun, keşke kendini tutsaydın..hele ki her kavgada boşanalım lafını kullanmak. sen o lafı her dediğinde evliliğine bir balta vurmuş oluyorsun. bu lafı o an sinirinden söylüyorsun ama bedeli ağır olabilir. sonunda o adam da patlar başka bir kavgada o der sana boşanalım diye. nitekim öyle de olmuş..birbirinizi tüketmeyin yok yere.

bence aç güzel güzel konuşun, tatsızlık bitsin.

Küfrederek haklıyken haksız duruma düşmüşsün.hemde annesine uzatma fazla ara eşini konuş özür dilersin düzelir herşey.

Valla hasta olman bahane değil malesef, eşine ettiğin küfür çok ağır ve kabul edilemez. Ama sen hala eşinin iyi bir dersi hak ettiğini düşünüyorsun. Bu nasıl bir egodur? Bence adam seni değil sen adamı tırım tırım aramalısın, özür dilemek için. Hem adamları kışkırtıyorsunuz, sonra da hem suçlu hem güçlü pozisyonuna giriyorsunuz.
Neymiş efendim, 2-3 gün açmayacakmış telefonlarını ders alsın diye.. Bence sen eşinin dediği gibi git boşanma davasını aç ki, kendi gazabından kurtar bu evliliği.

Ayrıca burda tanımadığın insanlara gelinliğini kendi paranla aldığını söyleyip eşini küçültmeye çalışmak ne çirkin bir hareket !!! Utanmıyorsunuz kocalarınızı buralarda elaleme kötülemeye.

Esinize msj atin tartismaya sen gelene kadar ara verelim olmamis gibi davranalim.. Evimizde sonra konusurz diye..

Neden? Çünkü Eşiniz uzakta yola gidip gelecek Allah korusun her sey olabilir basina bir sey gelebilir kendinizi hic affetmesiniz... İki gün konusmayacagim diyorsunuz bence yapmayin.. Birbirinizin değerini anlamak için basiniza kotu şeyler gelmesini beklemeyin...

Olayın gelinlikle ne alakası var. Ödemeseydiniz gelinliği. Gelinlik aldınız diye adam ayaklarınıza mı kapanacak bütün evlilik hayatı boyunca. Onu eklemeniz yeterince saçma olmuş.

Gelelim konunuza çok şımarıkça ve çocukça bir kavga. Küfür etmeleriniz iyice saçmalaştırmış meseleyi. Hayır yani adama küfret de annesini niye karıştırdın. :)

Siz regl sancınız olduğu için işe geç kalmışsınız. Çıkıp gitseydiniz hazırlasın kendi bavulunu. Bunlar kavga edilecek meseleler değil. O kadar kötüyseni izin alıp öğlen de gidebilirdiniz işe bence. Sonra rapor alır götürürdünüz ne var ki bunda.

Evliliklerinizi ne kolay yıpratıyorsunuz ya..Hanımefendi affetmiyor adama ders veriyor bir de. Derdiniz mi yok allah aşkına ya.. Çaresizmiş. He canım he çok çaresizsin.

Son düzenleme:

biraz ağır yazmışsın ama hak vermiyor değilim. eşiniz anladığım kadarıyla daha önceden boşanalım tarzı laflar kullanmış. kesinlikle hatalı ama senin ondan bir farkın yok.

Mantikli.. hala ariyor acmayip msj mi atsam

biraz ağır yazmışsın ama hak vermiyor değilim. eşiniz anladığım kadarıyla daha önceden boşanalım tarzı laflar kullanmış. kesinlikle hatalı ama senin ondan bir farkın yok.

Karşılıklı hatalılar evet de adamı fena kışkırtmış bu sefer. Bir de eski mevzulardan bahsediyor. Krediymiş gelinlikmiş. Zaten konuları da öyle bileziklerini ev almak için vermiş diye üzüyor. Bunlara taktıkça bir insan nasıl mutlu olabilir ki? Bunun için mi evleniyoruz? Bileziklerim kolumda olsun adamın babasından ev kalmış olsun istiyoduysa ona göre birini bulucaktı o zaman.

İşin içine maddiyat girince ben boğuluyorum. Ben babama ait her şeyi elimin tersiyle tepmiş bir insanım sırf eşim ezilmesin diye. Sırf babam yarın öbür gün onu ben yaptım bunu ben yaptım demesin diye. Eşim ne alabildiyse ona tamah ettim. alamadığına da sustum.. Kendim de almadım. Kredi falan da çekmedim. Çünkü eşimi ne kendim ezerim paramla ne de babama ezdiririm. Konu sahibinin esas sıkıntısının bu olduğunu anlayınca ben sertleştim açıkçası..

burda ne sıkıntılar okuyoruz. Hayatta nelerle uğraşıyoruz. Bileziğe eve arabaya takmak o kadar boş ki..

bence sen çok ŞIMARKSINNNN
aynen öyle
bu nedir ya
duyanda REGL DEĞİL DOĞUM YAPTIN SANIR
bugüne kadar ne iyilik yaptıysan zaten adamın yüzüne vurmuşsun
sabaha kadar senin başında bekleyen adam bide kalkıp yola gidicek hazırlığını yapıyor
üstüne de o kadar iğrenç bir küfür ediyorsun
olgunlaş artık bak evlenmişsin de
ben ki pozitif ayrımcılıktan yanayımdır
herzaman hemcinslerimi avantajlı olarak değerlendiririm
ama senin tavırlarından cidden rahatsız oldum
nefret ederim nazlı ve böyle ŞIMARIK insanlardan

dobra dobra birşey demek istiyorum çok nazlısınız.

eşiniz yine vicdan yapıp arıyor ki suçlu siz olduğunuz halde triplerdesiniz hala.

hepimiz regl döneminden geçiyoruz. sancılar çekiyoruz. adam senin karnına sıcak su getirmiş. üstüne alttan almış bu dönemdeki hassasiyette.

resmen çıldırtma aşamasına geitrmişsiniz. bir de o kadar küfüre ve o.. çocugu demeye ne hacet

regl olmak hastalık vs. değil bu kadar abartmayın bahane etmeyin.

önceden de sanırım sürekli en ufak birşeyde boşanmayı gündeme getiriyordunuz. böyle güvensizlik veriyorsunuz başka birşey değil.

benim gibi düşünen biri daha olmasına sevindim
RESMNE ŞIMARKILIK BU YA
hangi memlketin sultanısın sen konu sahibesi
sana eşinde olsa öyle bir küfür etme hakkını kim veriyor
yaptığım herşeyi adamın yüzüne vur hastayım diye bebek nazı yap
sonrada üstüne küfret
bak sana birşey söyliyimmi
benim eşimde beni çok sever
üzerime titrer
ama saygısızlık ayrı birşey
sen böyle devam edersen
o adam o seyehatlerden dönmeyiverir birgün
söylemedi deme

çok şükür rabbime ne ben böyle kaprisli ve nazlıyım ne de eşim bu kadar çok kaprise iğrenç küfürlere rağmen yalvarıp yakaran biri bu ne ya erkek dediğinde dik durur biraz bu kadar alttan alınırmı

eşinin sana bu şarkıyı göndermesi lazım o derece

[video=youtube;VPNiln0VBfE]http://www.youtube.com/watch?v=VPNiln0VBfE&feature=kp[/video]

Bak bu yaptığın 1 değil 5 değil 10 değil
60 70 80 90 Kaprisssss

Güneşli bir akşam üstü
Sevgililer öpüşüyor yollarda
Güneşli bir akşam üstü
Yarin durup dururken bana küstü

Kaprislisin kaprislisin
Kaprislisin sevgilim
Kaprislisin kaprislisin
Ah kaprisli sevgilim
Kapris kapris, kaprislisin sevgilim
Kapris kaprsi, ah kaprisli sevgilim

Ben sana tapmadım mı
Ne dediysen yapmadım mı
Verecek hiçbir şeyim kalmadı ki
Senden bir şey almadım ki

Çok güzel bir sabahın ardı
Bütün kuşlar ötüşüyor dallarda
Çok güzel bir sabahın ardı
Yarim durup dururken bana bağırdı

Son düzenleme:

Bu konuyu okudukça sinirim tepemden çıkıyordu, dayanamayıp ağzıma geleni sayacaktım artık kovulma pahasına ama şu yorumu görünce güldüm gerçekten Çok iyi bir isabet olmuş

Ama küçük hanım malesef ufak dağları ben yarattım edasında dolaşmaya devam edecek, işine gelen yorumlara cevap vermesinden belli

bazı kadınlar hakediyor demekki diyorum...

bak canım adam geceden hazırlamamış olabilir zaten sennle ilgilenmiş.. ağrın war diye uğraşmış madem o kadar ağrıyordu geceden gtseydiniz acile.. adama suç bulma şimdi...

hem kocaya öle kötü bi küfür edilir mi ne kadar ayıp seni döwmediğine dua et hiç bi erkek kaldıramaz bunu... bak öyle kötü bi küfr etmene rağmen adam hala seni arıyor ve sen trip atma derdindesin... hormonların etkiliyor belkide bilemiyorum... işe bi gün de geç kal bşy olmaz rahatsızdım dersin bundan kolay ne war...

hem nie direkt boşanalım diyorsunuz ne kadar saygısızsınız birbirinize yalnız bu dereceye getiren sen olmuşsun...

gelinliğini sen almış olsan ne farkeder? yeri geliyor şuan hazrlıklarda nişanlımın gücü yetmio ben alıyorum bazı şeyleri örneğin balayını beraber ödüyoruz... hayat müşterek ewlilik çocuk oyuncağı deil... kocanı ara we özür dile.... ayrıca bi daha da boşanalım tehditleri sawrmayın... hiç yakıştıramadım!!!!

Son düzenleme:

Haklı olduğunuzu mu zannediyorsunuz gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…