• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim çok seviyorum...Ne yapacağım bu adamla ben?

Maalesef. Bazi hatalar duzeltilemez.
Guven geri gelemez.
Onun hakkinda sikayet etmeye hakkin yok.

Sevgilinizin yerinde olsam beni aldatan kıza acı çektirmekle uğraşmazdım. Onu adam yerine koymayıp suratına bakmazdımki adalet yerini bulsun.

Ben lise yillarindayken hayatimin ilk askiyla tanismistim.. ve ona ilk goruste tutuldum resmen.. neyse biz cikmaya basladik ama ciddi olarak tabiki'de.. cok seviyordum, seviliyordum cevremdeki herkes iliskimizi biliyordu.. ama beni cok bunaltiyordu, cok kiskancti.. ve bir gun ona ondan sogudugumu soyledim.. ve ortaya oyle bir neden attimki artik geri donusu olmayan birsey.. oglana ben senin arkadasindan hoslaniyorum dedim halbuki ortada oyle birseyde yok.. ve o gun beni ne cok sevdiginide anlamistim.. sonra baristik ama olmadi gururuma yediremem bunu dedi.. salaklik ben de .. ve uc yil agladim onun ardindan.. sizinkide o hesap.. artik cocuk nasil guvensin size .. ben olgunlastikca aaaa ben ne yapmisim yaa dedim.. artik cocuk bana basil bir beddua ettiyse nasil canini yaktiysam, hayatim dikis tutmadi..

MErhaba arkadaslar iyi geceler. sizlerin sorunlarına göre belki benim ki çok basit ufak olacak ama benim hayatım için büyük bir sorun.. Evet anlatmaya başlıyorum, lütfen hçbi konuda yargılamayın. :KK43: ..Evet bundan 4 ay önce biriyle tanıştım Aynı yerde oturuyoruz küçük bi mhallede. Ve tanıştıktan kısa süre sonra(4-5 gün içersinde ) sevgili olduk. Her aksam buluşmalar dolasmalar herşey güzeldi iyi anlaşıyorduk..ben 20 o 23 yaşında.. ancak kısa bi süre yani 1-2 hafta içinde bende bi soğumalar oldu.. Ve ben ayrılma çabalarına girdim. Ancak ondan ayrılamıyordumda ne zaman konusmak için bulussak yok gene sarmaş dolaş oluyordm.

Kzlar lütfen kınamayın ben tanısmamızdan yaklaşık 1 ay sonra 2 senedir tanıdığım birinin yanına gittim neden yaptım bilmiyorum çok pişmanım :KK43: Resmen onu aldatmış oldum.. O kişiyle mahallemizde buluştuk . Ve bizi asıl sevgilim olan kişinin tanıdıkları gördü ablası enştesi felan... o güne kadar hiç sorunumuz olmadı hçbi konuda.. hemen çıktı geldi işten bizim olduğumz yere, beni tek yakaladı ve bir tokat attı ... bir önceki günün akşamı banaa asla ihanet etme demişti bende sözler vermştm ama olmadı tutamadım.. ondan ayrılmak için çabaalar gösteren ben mafolmuştum nefretle bakıyordu bana, asla affetmeyecek şekilde... Ama ben deli gibi onu sevdiğimi aşıık olduğumu anladım o gün.. 7 temmuz. Hergün işkenceydi bana. sonra araya arkdaşlar girdi felan biz biaraya geldik , asla olmayacağnı söylüyordu hep. tabi sonra ağlamama dayanamamış benim ve alıştırarak ayrılmaya karar vermiş yani arkadaş gibi (Sadece arkadşca) konuşmaya devam ettik.. Bikere barışacak gibi olsak hemen o konyu getiriyordu.. ne bileyim bana dediği laflar seni kendimden soğutmaya çalıştım ki bunu bende çok farkediyordum elindn gleni yapıordu.. mahallemzde olan bazı şahıslarla konusmamam için bnmle oldğunu soyledi felan..
neyse hala devam ediyorduk konuşmaya , ama en ufak bişeyde bana numaramı sil konusmayalm bda gibisinden seyler söylüyordu. Ama buluştuğumzda felan sewgili gibiydik telefonlarımızı kurcalardk felan herşeymle ilgilnrdi .. ancak dun akşam olan bir olaydan sonra bana çok ofkeli ve senin olduğun ortama dahi girmem gibisinden buyuk sözler söyledi. arkadaşları alttan al bu aralar işle ilgili sorunları var bizede karsıda öyle felan diyorlar. Ama konu şu ben onun dün telefonu suratına kapattım bi ortamdayken, yanında kuzeni ve kuzeninin sevgilisi vardı ben gidememiştim, dun benimle dalga geçiyorlar gibilerrdi hattta o kız biara yazık yaa dalga geçmeyin kızla' gibi bir cümle kullandı bnm sevgilim sayılan kişiye. çok kızdım kırıldım tlefonu kapattım. -2-3- kere aradıılar, açmadım.. o onu küçük düşürdüğümü söylüyor.. Bende benm küçük düştüğümü söylüyorum.. kızlar haksızmıyım yanlışmı yaptım sizce telefonu kapatarak? Yada böyle bişey için size'' yol al sakın bni arama numara mı sil 'diyen biri düşünün... Ancak bütün o laflarda etkisi bnim ona ihanet etmiş olmam . bu yüzden öyle kötü davranıyr. beni affedicekti oysa ama zamanla... Ancak en ufak bişeyde bile arama sorma git diyor..ama ilk zamanlar asla böyle şeyler demezdi tabi çok iyiydik çok..Atladığım şeyler de var fazlasıyla.. Çokk uzun oldu ama nolur Bana birşeyler söyleyin.. napcam ben bu adamla? Napmalıyım akıl verin çok ihtiyacım var. çok seviyorum ve hep ağlıyorum zamanında kıymetini bilemedim bu satten sonra yapabilceğim bişey söyleyin:KK43:Ve şuda var biz hergün karşı karşıyayız unutsam bile çıkıyor karşıma kendmi tutamıorum gözlerm doluyor:KK43:
Canım sen ihanet etmişsin ve yakalanmışsın. Şu saatten sonra bu ilişkiden bir şey olmasını bekleme zaten. Adam seninle iyi konuşmuş yine. Bu ilişkinin sonu yok. Benden söylemesi. Erkek, ihaneti asla unutmaz...

araya bir kere 3. bir kişi girdiyse o ilişki artık düzelmez.
yaşınız da çok küçükmüş ki, dert etmeyin bu kadar, daha kimler kimler olacak. bu ilişki de size ders olmuş olur.

Aldatılmış bir Kadından daha tehlikeli bişey varsa aldatılmış bir erkektir. Kadın sineye çeker Acısını çıkartır ama erkek hazmedemez bence kendinizi ondan uzaklaştırmaya çalışsanız iyi olur

Bence sende sorgula kendini bu bir askmi yoksa pismanlikmi aldatan sen oldugun icin. Belki o boyle bisi yapsaydi oh bana bahane cikti deyip ayrilabilirdin ve konu kapanirdi. Anladigim kadariyla sebi affetmek istemis ama yaptigin kusura bakma ama cok kotu bisey. Ben derim ya degistigini goster ona yada kendi yoluna git.

ilk iki paragrafta kınamayını okudum devamını getiremedim..he araya birde aldattım anektodu girdi ..tamam ben yorum yapamayacağım .

Biz ümüğü sıkılmış bayanlar olarak bile sindiremiyoruz içimize aldatılmayı, egosu şişirilmiş, ben yaparımcı erkek milletinin böyle birşeyi affetmesi çok daha zor bence. Hatan ömür boyu kafana kakılacaktır. En ufacık şüphede konu hep senin onu aldatmana gelecek. Ya katlanacaksın büyük sabırla, bir gün seni affetmesini bekleyeceksin ya da ders almayı unutmayıp kendini de, çocuğu da rahat bırakacaksın, önüne bakacaksın.

1.olarak sen onu sevmiyorsun sadece kaçan balik buyuk olur hesabi olmus
2. O seni affetmeyecek her zamsn basina kalkacak deger mi zamanla gecer diye birsey yok yurdum erkekleri affetmiyor.
3 kendi yoluna bak gereksiz laf isitmeye cok mu meraklisin bosver oldu bi hata bi daha yapmszsin yaptigins gore demekki sevmemissin.

siz sağlam pabuç değilsiniz bence.
sevginizi fark ettiniz de üzüldünüz ya, demek ki tersi olsa hiç üzülmeyecekmişsiniz.
yani bir ilişkiye sadık kalacak karakterde değilsiniz.
İlişkilerde olur bazen, sevgi azalır artar, adam sizi affetse ne olacak, en küçük bir sorunda siz gene başka bir hata yapacaksınız, çünkü karakterinizde sadakat yok.
kusura bakmayın da sizinle arkadaş bile kalmasa yeridir.

Back
X