• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizim.....imdat

yazdıklarının gercek olmadıgını bılıyorum dalga gecme dalgan gercek olur ,etme bulma dunyası ,unutma.

kızlar mesaj beğenince adım çıkmıyo...siz mesajı beğendiniz diyo niye...beğenince benim de adım yazsın nasıl oluyor yaaa...:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

çıkıyo yahu sen öyle görüyosun belki ama biz senin adını görüyoruz :1:

kızlar çok hastayım valla bahar geldi diye kabak çiçeği oldum ve sonuç ölüyorum hastalıktan. şimcik ben çıkıyorum ama eğer fake bir konu çıkarsa bu gece biri özelden msj atsın ama sabaha kadar sürdürün mutlaka konuyu siz yattıktan sonra ben devralırım en azından bakar bakar güleriz:1::1::1::1::1:

neyse gidiyim yatiyim bari konu sahibi cevap da vermiyo kendini imha etti bu kadar saçmalığın üstüne sanırım, haydin iyi geceler herkese.

kızlar çok hastayım valla bahar geldi diye kabak çiçeği oldum ve sonuç ölüyorum hastalıktan. şimcik ben çıkıyorum ama eğer fake bir konu çıkarsa bu gece biri özelden msj atsın ama sabaha kadar sürdürün mutlaka konuyu siz yattıktan sonra ben devralırım en azından bakar bakar güleriz:1::1::1::1::1:

sende fake konu hastasısın heralde :9::9:

sende fake konu hastasısın heralde :9::9:

yok be canım maksat eğlence olsun:1::1: aslında bir yanım kızıyor bir yanımda eğlenmek istiyor. burada bu kadar insanın derdi varken nisan 1(sözde) diye açılan konuya bak . yerden yere vursak söylensek bir şeyler desek hem banlanıcaz hemde bunlar adam olmayacak. bari dalga geçelim :1::1:

haydi kızlar yattım ben iyi geceler. sizde çok geç kalmayın. belki uslu çocuklar olursak bizde şirinleri görebiliriz:1::1::1::1:

Her ikisinde de yap birini ona birini sana yaptım dersin. Töbe töbe. 1 Nisan diyor bir de bizde yedik:ssz::ssz:

Bu ara fake konu patlaması yaşıyoruz :27: Gönül isterdi ki şimdi burda carrie ablamda olsun :9:

ben 7 yıllık evliyim 1tanede çocuğum var ama evlenmeden önceki sevgilime aşığım oda bana biz çok denedik unutmayı ayrılmayı ama başaramadık o benden çocuk istiyor ama bunu nasıl yaparım çokta seviyorum akıl verin yalvarırım napıcamı şaşırdım uf uf

7 yıllık evlilikte bir cocuk :) Eski segili de mi cocuk istiyor :) ahahahah dallas :D

Ben de geldim :3: heyooo..

Öhöm öhöm konuya dönecek olursak birisi beyin MINCIKLAMASI geçirmiş gece gece :37::37: mıncık da ne ola :44: acaba neydi ki :55:

ben 7 yıllık evliyim 1tanede çocuğum var ama evlenmeden önceki sevgilime aşığım oda bana biz çok denedik unutmayı ayrılmayı ama başaramadık o benden çocuk istiyor ama bunu nasıl yaparım çokta seviyorum akıl verin yalvarırım napıcamı şaşırdım uf uf
napıcan mı. basit. adamı kuma getircen .
ya şunu bile düşüne miyorsunuz.
illa biz kafayı çalıştıracağız,fikir vereceğiz.
pehhhh:ssz:

Kocandan boşanıp sevgilinle evlenecek dilediğin kadar çocuk sahibi olacaksın:37:

Hey Allahım yarabbim sen akıl fikir ver,ister şaka olsun ister gerçek ben bu durumlara çooooook kızıyorum, madem başkasını seviyosun niye bi başkasıyla evleniyosun onun niye hayatını mahvediyosun yazık günah ya.............

daha beter ol inşallah... Açtığı konuya bak çaresizliğe bak sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum. Yazıklar olsun. Anne olacaksın birde.

Eski sevgilinle birbirinize asik misiniz, yoksa nasil olsa evlendi bakire degil her istedigimizi yapabiliriz diye dusundugu icin mi senin pesinde! Bunu bi dusun istersen.

Ayrica fake olmayabilir kizlar. Ben bu soruyu bana da soran birini tanidim. Konum var hatta.

Ne rezil insanlar var ya hic sasirmamak lazim...
Allah islah etsin ne diyeyim.

Back
X