yazdığın yorumun sol alt köşesinde üçgenli ünlem işareti var o canım![]()
bebeğim ya işte engin bilgi meselesi bu

savunun fakeler ben geliyorum kiblemeye geliyorum yuhhi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdığın yorumun sol alt köşesinde üçgenli ünlem işareti var o canım![]()
kızlar mesaj beğenince adım çıkmıyo...siz mesajı beğendiniz diyo niye...beğenince benim de adım yazsın nasıl oluyor yaaa...:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar çok hastayım valla bahar geldi diye kabak çiçeği oldum ve sonuç ölüyorum hastalıktan. şimcik ben çıkıyorum ama eğer fake bir konu çıkarsa bu gece biri özelden msj atsın ama sabaha kadar sürdürün mutlaka konuyu siz yattıktan sonra ben devralırım en azından bakar bakar güleriz![]()
çıkıyo yahu sen öyle görüyosun belki ama biz senin adını görüyoruz![]()
sende fake konu hastasısın heralde![]()
ben 7 yıllık evliyim 1tanede çocuğum var ama evlenmeden önceki sevgilime aşığım oda bana biz çok denedik unutmayı ayrılmayı ama başaramadık o benden çocuk istiyor ama bunu nasıl yaparım çokta seviyorum akıl verin yalvarırım napıcamı şaşırdım uf uf
napıcan mı. basit. adamı kuma getircen .ben 7 yıllık evliyim 1tanede çocuğum var ama evlenmeden önceki sevgilime aşığım oda bana biz çok denedik unutmayı ayrılmayı ama başaramadık o benden çocuk istiyor ama bunu nasıl yaparım çokta seviyorum akıl verin yalvarırım napıcamı şaşırdım uf uf
napıcan mı. basit. adamı kuma getircen .
ya şunu bile düşüne miyorsunuz.
illa biz kafayı çalıştıracağız,fikir vereceğiz.
pehhhh![]()