çaresizim.....imdat

gece yarısından sonra inlerinden çıkar gibi çıkıyor bunlar yaw:37: yardım edin derken? boş ev mi lazım:51:

belinin altina kucuk bi yastik koymani tavsiye ederim ..daha cabuk tutturursun
eger konu gercekse pes diyorum:53:

konu sahibi nerde....:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

heeyy noluyor yaa ayy korktum vallahi burdayım tabi şimdi ben size ne desem iyi olur acaba desemki devenin karnından ayı çıkmış ne yapacaksınız acaba.merak ettim bu tepki ne anlamadım

devenin karnından ayımı çıkmış :53::53: sen diyorsan inanırız tabi bu yazdıklarına bakılırsa :1::1:

sanki kocasına aşık ondan çocuk istiyor bize de ne yapayım ?istediği gibi çocuğu yapayım mı yoksa erkenm mi vs sizce diye soruyor da millette tepki veriyor:)
Ahh CANIM çok vahim zor durumdasın herkesin başında böyle şeyler var sabırlı ol gerektiği gibi davran ve sevgilinin çocuk isteğini yerîne getir dememizi beklemiyordum sanırım..
:44:

harbi bi arkadaş demiş ne istiyosun burda çaresizim yazmışsın ev mi lazım otel falanmı :27::27: maşşallah çok normal birşey gibi utanmadan yazmışsın buraya pess :ssz:

heeyy noluyor yaa ayy korktum vallahi burdayım tabi şimdi ben size ne desem iyi olur acaba desemki devenin karnından ayı çıkmış ne yapacaksınız acaba.merak ettim bu tepki ne anlamadım

İşi iyice fantazi boyutuna taşıdın:27: Develer, ayılar...

ayı mayı ne anlatıyosan gece gece kimsede seni anlamadı o yüzden dert etme

konuya birçok cevap yazdık merak ettim nerede diye kötümü ettim...içimizden geldiği gibi, elimizden geldiğigibi yorum yazıcaz tabi...

kim tutar kk yııııııı.............:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Bence her ikisiyle de çalışmalara aynı anda başla . Hangisinin çocuğu diye düşünürsün hayatına renk gelir :D:D

Neyse kızlar reklamın iyisi kötüsü olmaz . Hoşgeldiniz efendim :D

Bence her ikisiyle de çalışmalara aynı anda başla . Hangisinin çocuğu diye düşünürsün hayatına renk gelir :D:D

Neyse kızlar reklamın iyisi kötüsü olmaz . Hoşgeldiniz efendim :D

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

başka büyük yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk...........................

bide okuyor yorumları eğleniyor heralde :ssz: merak etme bizde çok eğleniyoruz saçma sapan konunla :10::10:

Back
X