- Konu Sahibi firari3588
-
İmamlık yapıp bunları mı yaptı sana
Vay o imamın cemaatinin haline
İmamlık yapıp bunları mı yaptı sana
Vay o imamın cemaatinin haline
bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...
bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...
Para biriktirmek için imamlık yaptı, ve seninle birlikte olmak istedi öyle mi?
Pes valla, iyice çivisi çıktı dünyanın!
Sen de bu adam için üzülme 7 yılını boşver ondan kurtulduğun için sevin..
Senı asla yadırgamıyorum.
Bu tarz seyler hepımızın basına gelebılır kader ama keske canım askından ölsende oyle hemen guvenmeseydın.
Erkek mılletı bu bak yapıcagını yapmıs olan sana olmuş.
Moralını bozma hemen kımse benı sevmez benle evlenmez dıye, artık sımdıkı kızların cogu evlenırken bakıre evlenmıyor.
Napıcaksın sende hayatına kaldıgın yerden devam edıceksın.
Senı asla elestırmıyorum yanlıs anlama ama madem pısman olucaktın sonradan ee o zaman bastan bu işe kalkısmıcaktın.
Sevmışsın, guvenmışsın bır hata yapıp aldanmışsın bundan sonra hayatına gırecek kışılerede artık boyle cabuk guvenme.
Ikıncı el,defolu bır kadın degılsın kendınden ıgrenme bundan sonra hayatına gırecek kısıyede durumu acıklarsın zaten senı sevıyorsa her kosulda senı kabullenır merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?