çaresizim :( ortada bıraktı beni :( var mı benim gibi olup sonradan düzelen?

İmam ve başörtü...İlginç

Demem o ki hiç inandırıcı değilsin..Provakatörce bir yaklaşım...

zaten normalde bir başkası açsa kıza hücum ederdik şimdi pek bir naif yaklaşıyoruz herkes hata yapar falan diyerek
öbür türlü olsa kendi düşen ağlamazdan tut da ne gelirse söylerdik bence...

Bu nasıl imam yahu
Dünyanın çivisi çıktı iyice
Sen kapalısın diye seni suçlayacak da değilim.
Tamam uzun yılların boşa gitti.
Ama sünger çekmekten başka bişey gelmez elinden.
Unutup önüne bakacaksın.
Sakın arayıp üstüne düşme.Çünkü bu seni küçük düşürür.Basitleştirir.
Ben akıllanmadım gel devam et demek olur.
Karşına seni hakeden biri er geç çıkar.
Okukuna odaklan.

Benzer şeyler yaşadım. Nefret ettim kendimden öyle ki banyoda vücudumu kanata, kanata kese yapardım. ağır depresyon yaşadım. Ama suçu hiç ona yüklemedim. Suçun yarısı da benim dedim. Madem pişman olacaktım yapmasaydım dedim., acımı hiç baskilamadim sonuna kadar yaşadım. Bazen o kadar ağırlastiki, durumum canıma dahi kıydım. Şimdi düşününce nasil yapmisim ki diyorum.
Ve hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor. Şimdi her zamankinden daha güçlü daha mutluyum. Öldürmeyen acı daha da güçlendirirmisya aynen öyle. Hayatımda harika bir insan var. Seviyorum seviliyorum. O zamanlar bir daha asla mutlu olamayacağımı sanardim. Ama herşey geçiyor. Sadece güçlü olmaya çalış. Acını yaşa ve tüket. kendinle başbaşa çok kalma. Çık gez dolas. Ve hep sunu düşün bu acı sonsuza dek sürmeyecek.

Yaşadıklarınızdan kimse mes'ul değildir.

Siz sizi ortada bırakmaz(!) diye düşünmüşsünüz o bırakmış.

Geçmişe ahlanıp vahlanmak yerine önünüze bakın.

Ha, bu arada ne sizin ne de o kişinin mesleği,giyimi kuşamı vs... karekterini yansıtmaz.İnsanlara en azından bundan sonra daha geniş bir perspektiften bakmayı öğrenin.

Bakın ben size öyle bakıyorum

Birde 21.aralik kiyamet kopacak diyorlar. Bence kiyametin icinde yasiyoruz da milletin haberi yok.

Artik kime güvenicegimizi sasirdik vallahi ya. RABBIM HERKESI ISLAH ETSIN.

Ne kadar haklısın, düsüncelerime tercüman olmussun. Bu şekilde kıyameti yaşatıyorlar ama farkında değilller.

Seni kesinlikle yargılamam, yargılayamam...
Sevdiğin insanla isteğin doğrultusunda yaşamışsın...
Ama diğerleri sanırım senin isteğinin pek de çizgisinde olmadı gibi :44:

İçine yatmayan hiçbir şeyi yapmasaydın keşke...
Bırakırsa bıraksın ayrılırsa ayrılsın...
Sen şimdi önüne bakacak, dimdik bir insan olacaksın
Kendini geliştireceksin...
Kendini bu yaşadıkların yüzünden suçlu hissetme,
Sevdiğinle istediğin şekilde yaşamışsın kime ne?

Geliştir kendini...
Dönmek isterse de onu kabul etme bence..
Üzme kendini

Kendi yolunda devam edeceksin ve yaşadıkça göreceksin ki acıların en küçüğü aşk acısı ...

Uzun zaman geçirmişsiniz birlikte tabi ki birden unutmaz insan ama kendine izin ver biraz. Üzülmekten yorulana kadar üzül, sonra da yoluna devam et

Yaşadıklarını sürekli düşüp, ısıtıp ısıtıp vicdanının önüne koyma, hatayı zaten anlamışsın, tövbe et, dua et ve yaşamına geri dön.

Düşün ki , milyonlarca insan var dünyada, seviyorlar ayrılıyorlar sonra yeniden seviyorlar. Başkası bana nasıl dokunur düşüncesi sadece sana zarar verir, yeniden seversin, bir yuva kurarsın ve eşin sana dokunduğunda mutlu olursun. Kendini üzüntüyle telkin etme, Allah'a sığın göreceksin geçecek ...

Ben de eski sevgilimi unutamam derken hayatıma bir başkası girdiği andan itibaren eskide kaldı Şimdi beni saçma sapan nedenlerle arayan o Gün olur devran döner, boşver herşeyi zamana ve yeni insanlara bırak. Hakettiğin mutluluğu yakalayacaksın. Ama kendine eziyet etme

Ortada bırakılma diye bir durum yok ikinizin ortak kararı bu ve cinselliğini yaşadığın için ne senin ile ne de sen onun ile evlenmek mecburiyetinde değilsiniz. Zira kapalı bir bayansınız zinanın ne olduğunu bilirsiniz ve yarın bırakırsa ne olacak diye düşünrmeyecek kadar aşıksanız sonuçlarına katlanmak zorundasınız ki aşkından ölse kabul etmeyenler var.

Bu dünyanın sonu değil şuan üni.ortamındaysan çevreni gözlemle daha kötü durumda olanları göreceksindir.

Bu bir hataydı gerçeği kabullen ve bundan sonra daha dikkatli adım atmalısın hatan tercihe dönüşmesin.

Arkadaşlarım o durumda evlendi mutlu oldu sende olabilirsin karamsarlığı bırak pozitif düşün artık.

Son düzenleme:
sonuçta sevdiğin biriyle sevişmişsin problem etme bence
ama nasıl unutacaksın gerçekten bilmiyorum
insan sevdiğini nasıl unutur ki
ama zamanla o yara da kabuk bağlayacak
bunun tek ilacı gece yatarken ona sarıldığını hayal etme
beyin kelimlerden anlamaz
görüntüsünü aklına getirme

Konunun fake olduğunu düşünüyorum
Dini karalamak adına açılmış uydurma bir senaryodan ibaret olduğu çok belli

bi de bu hacı hocaya güven ne anlamadım
yok imamlar da yapıyorsa artık
sadece dindarlar iyi insanlar değildir....
mesele yaşam ahlakı anlayışıdır.
bunun hacıyla hocayla ilgisi yok.

Sevmişsin ve sevdiğinle beraber olmuşsun...Dünyanın sonu değil...bunun için ölüp bitmeye gerek yok...
O'nun yaptığının acısı da öyle veya böyle bitecek....Böyle bir ahlaksızdan kurtulduğun için Allah'ın sevgili kuluymuşsun...Bol bol dua et...Şükret....

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim, şu renklendirdiğim kısma çok takıldım...Namus bir zardan ibaret değil hanımlar...Sıyrılın artık şu kalıplardan...Sonuçta sevmişsin, inanmışsın ve beraber olmuşsun..Bozulma olsa ne olacaaak, olmasa ne olacak..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar,bilenler varsa cevaplasın.imam olmak bu kadar kolay mı,imam olacağım deyip olunuyor mu,imamlar da devlet memuru değil mi:44:

arkadaşlar,bilenler varsa cevaplasın.imam olmak bu kadar kolay mı,imam olacağım deyip olunuyor mu,imamlar da devlet memuru değil mi:44:

bende buna takildim...

hemen hayde olunuyor mu müezzin olmak icin bile sinava giriliyor...

Yüregine saglik arkadasim :) bende tam bunu düsünüyordum. :) sadece para kazanmak icin imam olunuyor mu?

Hani bu gidip bi markette calismak partime bi isde calismak degil sanirim.

Konunun fake olduğunu düşünüyorum
Dini karalamak adına açılmış uydurma bir senaryodan ibaret olduğu çok belli

Dini karalamak için mi?
Normalde böyle olaylar hiç yaşanmıyor değil mi ülkemizde?

Ufacık çocukları taciz eden "din kimlikli" ahlaksızların olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…