- Konu Sahibi firari3588
-
bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...
öncelike yaşadığın emin ol sana özel değil. bu sitede kimlerin başına neler geliyor inan.
7 yıl uzun bir süre fakat anladığım kadarı ile yaşın genç, hem genç olmasa bile herkes kendine 2.bir şansı hakediyor. hep söylerim üzül ağla parala kendini dibine vur depresyonda boğul, boğul ve tüket bunu acısını erteleme yaşa bitir, insan her şeyi unutuyor, zamanla bu da geçecek.
sonra hayatında 7 yıl ile otur hesaplaş, eksisi artısı bu sana ne kattı ne aldı tek tek yatır masaya ve yedi yıl boyunca ertelediğin ne varsa en kolayından başla başarmaya...
başına gelen benim de başıma geldi hem de çok daha çirkini ve fena mağdur oldum her açıdan, ama ne oldu biliyor musun, geçti, ilk an "ALLAHIM BEN ŞİMDİ NE YAPACAĞIM" dediğim sahne çok gerilerde kaldı.
sana acı veren bir insan için hele ki bu erkek ise şu kadar bile üzülmeye değmediğini sen de anlayacaksın sadece biraz zamana ihtiyacın var.
her şey düzelecek, hepsi geçecek sadece kendine izin ver...
benim çevremden kimse bunu kabul etmez Zaten etse de ben nasıl dokunduracağım kendime. hep o gelmeyecek mi aklıma. gerçekten ölmek istiyorum
bence bi psikiatriste gitmelisin bu bekaret meselesi değil sadece çok ağır bi darbe almışsın ama öldürmeyen güçlendirir. ruhu arındıran gözyaşlarıdır yeniden doğacaksın yepyeni bir hayata başlayacaksın... bi de bi şey sormak istiyorum bozulma olmamış demişsin o nasıl oluyor ki merak ettim
nasıl atlattın? ben her saniye onunla yaşadıklarımı düşünüyorum. beynim uyuşuyor artık
bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...
bazı arkadaşlar imamların başörtülülerin de sevişmeye hakkı var demiş Benim derdim evlenmeden böyle bir şey olması. madem biliyodun nden yaptın diyeceksiniz; zaten kahrolduğum da bu. bile bile düştüm bu yola
bazı arkadaşlar imamların başörtülülerin de sevişmeye hakkı var demiş Benim derdim evlenmeden böyle bir şey olması. madem biliyodun nden yaptın diyeceksiniz; zaten kahrolduğum da bu. bile bile düştüm bu yola
nasıl atlattım, iki sene dinledim kendimi, tıbbi destek aldım ve sosyalliğin dibine vurdum. çok üzüldüm ve tükettim acıyı hiç kasmadın amaaann deyip, yaşadıklarıma sahip çıktım hatalarımı kabul ettim.
VE ŞU SAĞ GÖZÜMDEN SOL GÖZÜME GÜVENMEYİ BIRAKTIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?