Caresizim.. Sevincim kursagimda kaliyor hep, neyin nesidir bu?

Annen "hiç olumlu şeyler duymadım senden" diyorsa belki de gerçekten öyledir. Son yazında bile hiç bi işim rast gitmiyor demişsin. Hepimizin hayatında sorunu vardır, hatta bazen öyle üst üste gelir ki hepimiz deriz hiç bşy yolunda gitmiyor diye. Nişanlanma aşamsına gelince anne baba dışındaki insanlardan olumsuz şeyler duymak hiç bşyin rast gitmediğini göstermez. Sadece o insanların gerekli yorumları gerektiği zamanda yapmadıklarını gösterir bence. Sen annen ve baban dışındaki insanları kafandan atarsan rast gitmeyen bşy yok ki anladığım kadarıyla. Her ilişkide soru işaretleri vardır, bırak 3.şahısları müstakbel nişanlının dahi seni hayal kırıklığına uğratabilme ihtimali varken ve şuan onunla bi derdiniz sorununuz yokken 3. şahıslara niye sıkıyosun canını bu kadar? Annenin de hiç olumlu bşy duymuyorum sözünü biraz düşün derim, belki farkında olmadan gerçekten de ona bunu hissettirmişsindir. Olamaz mı? Bak sakın yanlış anlama beni, konuyu açtığın için fikir vermeye çalışıyorum ve bazen karşıdan aldığımız yorumunbizi ayağa kaldırıcak nitelikte olması gerekir. Bence sadece annenle şimdiye kadar yaptığın konuşmaları gözden geçir, eğer hala fazla olumsuz konuştuğunu düşünmüyosan annene sor ona bunu düşündürten neymiş. O senin annen, seni ondan iyi kimse anlayamaz. :2:

Bir de daha önce de ilişkilerin ilerleyen aşamalarda sorunla karşılamışsın, haliyle daha hassaslaşmışsın muhtemelen, haklısın da. Yalnız geçmişin izlerini silmek tamamen senin elinde, zor tabi tahmin ediyorum ama şuan karşında daha öncekilerden bambaşka bi insan var, o insanı değerlendirirken geçmişten mümkün olduğunca uzak kalmaya çalış ne olur.

Son düzenleme:
demekki sonradan olumsuz bir hareketini gördüler.ailenle açıkça konuş bence zararın neresinden dönersen kardır.sonuçta evlilik bu.önemli olan işin sonu güzel olması.her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır mutlaka.ama ailenle tekrar konuş senin kötülüğünü istemezler.

bazen aileler hissediyor canım bazı şeyleri.bence biraz ağırdan al,hazır değilim acele etmeyelim falan de.hem senin hem de ailenin kararı netleşmiş olur.ileride "evlendim,pişmanım" demektense...

zaten birkac gündür sevgilimede bu olumsuzluklardan dolayi soguk davraniyorum, noldu moralin bozuk diyor, icimdende agliyorum. Napcam bilmiyorum

aradan bir ay bile gecmedi, sorunlar düzelmedigi icin sevgilimle konusmayi denedim. Annesiyle yasiyor babasi yasamamakta. Simdide onunla yasamami istiyor bende anlatmaya calistim hani onun düzenini bozarim gibisinden. Ama senden ve benden baska kimsesi yok diyor,halbuki ayni sehirde sehirde ablasi var,digerleri baska sehirde, onu birakamam diyor.Ben ona bakmakla yükümlüyüm diyor. Simdi nolcak, bu hafta yüzük alacaktik, nisan icin hazirliklar yapildi ama kimse kayinvalide ile yasama fikrine sicak bakmiyor. Annemi birakmam diyor, onuda anliyorum aslinda

Son düzenleme:

Öncelikle anne babandan başka aile büyüklerini dinlerken bir kulağını tıkayıp dinle, çünkü herkes başkasının hayatına müdahale edip keyiflerine göre değiştirip sonra hata yapınca da "bak bak, nasıl hata yaptı, hiç dinlemiyor ki!" derler, ailenin büyüklerinin genel sorunu bu. Ama yine de dinle tabi, akıl süzgecinden bir geçir.

Sevgiline gelince sanki aklında uzun zamandır bu fikir varmış da yüzükler takılmadan söyleyeyim de sorun olmasın sonradan demiş gibi geldi bana. Önceki konularını okumadım, sadece burada okuduğuma göre yorum yapıyorum. Şimdilerde kabul edersen ömrün boyunca iki aile olarak yaşamaya hazır mısın, bunu düşünüp başla, nişanlanacaksan kabul etmiş olacaksın çünkü. Kimse sıcak bakmıyor derken haklılar, bak annenle bile problem yaşıyorsun başka bir anneyle nasıl yapacaksın bunu bir düşün. Sevgilinle yapabilirsin onu kendine göre seçmişsindir ama annesi... Bilemiyorum. Kolay gelsin, Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…