- 12 Mart 2018
- 160
- 43
- 13
- 35
- Konu Sahibi caresizcicek4
-
evlenememek değil.okursanızAy bi sinir oluyorum böyle diyenlere
Ölmeyi bayılmak falan sanıyorsunuz herhal siz?!?!!?!?
Evlenemedim diye ölmek ne demek ya ?
Kendi kendime yetebiliyorum.kimseden bir bardak su istemedim bu zamana kadar şükür. Kol kanat germesi sevmesi yanımda olması ağladıgımda güç vermesi.çünkü dertler karşısında güçsüzüm bu dogruNeden birilerinin sana kol kanat vermesi gerekiyor? Gelmişsin kaç yaşına canım artık kendi kendine yetebilmelisin. Ha şu vardır atıyorum engellisindir başkasının yardımına muhtacsindir ona birşey diyemem ama sağlıklı bir genç kadınsan mutlu olmak için başkasına bel bağlama. Unutmaki sen izin vermedigin sürece kimse seni mutsuz edemez...
Çok tesekkür ederim anladıgınız için.Derdim evlilik olsa bugün kabul edeceğim bekleyen insanlar var.Ama tek istediğim huzur... Sevilmek..Özen gösterilmek.Yalnızım çok uzun süredir yanlızım.Burda cogu konu anlasilmiyor bence farkli yere de cekiliyor.
Konu sahibinin cektigi acilardan dolayi duygusal olarak yoruldugunu ailesiyle de sorunlar yasadigini anladim.
Evlenmekteki amaci sevecegi destek alacagi biri olsun istiyor.Evden de uzaklasmak istiyor.
Fakat her evlilik dayanak destek degil bazen sorunun ta kendisi olabiliyor.
Allah yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi olsun iyilerle karsilasirsiniz insallah.
evlenememek değil.okursanız
bir evin içinde yasanan sıkıntıları ancak Allah bilir siz daha yargılayın
tuzunuz kurudur.
ben her seyden mahrumum düzenim yok
bir eşyaya bile sahip olmamak nedir bilemezsiniz siz zenginsiniz çünkü.insanlara tepeden bakarsınız,yargılarsınız,beğenmezsiniz
Çok tesekkür ederim anladıgınız için.Derdim evlilik olsa bugün kabul edeceğim bekleyen insanlar var.Ama tek istediğim huzur... Sevilmek..Özen gösterilmek.Yalnızım çok uzun süredir yanlızım.
Hayatım hep olumsuz şeylerle dolu,aile içi sorunlar fazla
evlenip kurtulmak istemiyorum.
kurtuluş olarak bakmıyorum
Merhabalar...bence hiçbirimizin hayatı her an taptatlı,eğlenceli geçmiyor ...evleneyim kendi yuvamla ilgileneyim diyorsunuz da ... evlilikte de inişli çıkışlı çok zor zamanlar oluyor...hiçkimsenin hayatında hani şu dizilerde vardır ya romantik erkekler falan fistan. O tarz yoktur yani ... tamam hani düşünceli ilgili erkek vardır ama öyle romantiği tavan yapan yoktur...her iki erkekten de emin değilseniz kendinizi evliliğe doğru itmeyin... siz şimdiden ölmeyi düşünüyorsanız evlilikte ki sorunlarla nasıl baş edeceksiniz???Merhaba...Öncelikle beni dinerseniz çok mutlu olacağımı belirtiyim.Ben 28 yaşındayım.İnanır mısınız bu zamana kadar yüzüm hiç gülmedi artık çok çaresizimNe mutlu bir çocukluğum oldu,ne de güzel bir gençliğim.Aile sorunları hayat sorunları..Evlenip gitmek kendi düzenimi kurmak istedim olmadı.İlk gençlik yıllarımda birini sevdim o bana sadece acı verdi.Ona güvenip sözlendim onunla, aldattı.Onunla birlikte evlilik hayalim bitti.Yıllar sonra hayatıma biri girdi o da hep ilgisiz sevgisizdi.Şimdi dönmek istiyor ama bilmiyorum.İyi biri ama ilgisiz.Romantik değil.Hiç şöyle her anı neşeli her anı güzel bir sevgililik hayatı yaşayamadım.Sevgililik nedir bilmem.Biriyle elele yürümek, sinemada film izlemek ,çocuklar gibi eğlenmek olmadı hiç.Hayatıma giren bu iki insanda benden uzaktaydı.Ya da araya hep sorunlar giriyordu.
Görücü usulü evlilik düşünüyorum bazen ama yapabilir miyim bilmiyorum.Ailemde maddi manevi sorunlar olduğu için hep ben de kendi yuvamı kurmak istiyorum sıfırdan başlamak istiyorum her şeye.Kendi yuvamda kendi sorunlarımla uğraşmak istiyorum.
Sizce beni birgün çok sevecek biri çıkar mı karşıma ? Beklemeye değer mi?
Hiç büyük bir sevgiyle sevilmedim.İstiyorum ki bana özen göstersin,kırmasın .üzmesin.Sadece sevsin.Çünkü hayatım boyunca hep üzüldüm,kırıldım,hırpalandım.
Artık hayatın getirdiği zorluklarla mücadele edemiyorum.Hayatta sürüklenen bir yaprak gibiyim .Ne umudum ne hayalim kalmadı.Gücüm tükendi.
Mutlu olmak için kendini bir erkeğe yaslamak zorunda değilsin. Aşk güzel bir şey bulursan ne ala. Ama hayat aşktan, sevgiliden ibaret değil. Mutlu olmak için çok ama çok şey var. En başta da, sağlık. hiç bir erkek, güneşli, apaydınlık dünya dururken karanlıklara gömülmeye değmez.Merhaba...Öncelikle beni dinerseniz çok mutlu olacağımı belirtiyim.Ben 28 yaşındayım.İnanır mısınız bu zamana kadar yüzüm hiç gülmedi artık çok çaresizimNe mutlu bir çocukluğum oldu,ne de güzel bir gençliğim.Aile sorunları hayat sorunları..Evlenip gitmek kendi düzenimi kurmak istedim olmadı.İlk gençlik yıllarımda birini sevdim o bana sadece acı verdi.Ona güvenip sözlendim onunla, aldattı.Onunla birlikte evlilik hayalim bitti.Yıllar sonra hayatıma biri girdi o da hep ilgisiz sevgisizdi.Şimdi dönmek istiyor ama bilmiyorum.İyi biri ama ilgisiz.Romantik değil.Hiç şöyle her anı neşeli her anı güzel bir sevgililik hayatı yaşayamadım.Sevgililik nedir bilmem.Biriyle elele yürümek, sinemada film izlemek ,çocuklar gibi eğlenmek olmadı hiç.Hayatıma giren bu iki insanda benden uzaktaydı.Ya da araya hep sorunlar giriyordu.
Görücü usulü evlilik düşünüyorum bazen ama yapabilir miyim bilmiyorum.Ailemde maddi manevi sorunlar olduğu için hep ben de kendi yuvamı kurmak istiyorum sıfırdan başlamak istiyorum her şeye.Kendi yuvamda kendi sorunlarımla uğraşmak istiyorum.
Sizce beni birgün çok sevecek biri çıkar mı karşıma ? Beklemeye değer mi?
Hiç büyük bir sevgiyle sevilmedim.İstiyorum ki bana özen göstersin,kırmasın .üzmesin.Sadece sevsin.Çünkü hayatım boyunca hep üzüldüm,kırıldım,hırpalandım.
Artık hayatın getirdiği zorluklarla mücadele edemiyorum.Hayatta sürüklenen bir yaprak gibiyim .Ne umudum ne hayalim kalmadı.Gücüm tükendi.
benimde 28 den sonra güzelleşse.umut etmek istiyoruminanin ki hicbir derdiniz yok diyebilirim
ama yapmaniz gerekenler var
öncelikle kendinizi sevmelisiniz
aile iliskilerinizi düzeltilebilir diye umuyorum
çevrenizi degistirebilirsiniz
28 yaş cok gec bir yas degilki evlenmek icin hatta cogu kadinlarimiz gec evlenmeyi tercih ediyorlar
kendi islerini kurup,hayati doyasiya yasayip evlilk hayatina gecmek icin
sizi seven illaki cikacaktir
yok ben bu sebeblerle ölmek istiyorum diyorsaniz benimle yer degistirin derim
hayatim 25 yasindan sonra güzellesti cunku
öncesinde yasarken cehennem azabini gördüm
kalkin bi abdest alin,inanciniz yoksa elinizi yüzünüzü yıkayın ama olmeyi istemeyin
hayatın anlamını bimiyorum belki de.benim hayatım boş solukMutlu olmak için kendini bir erkeğe yaslamak zorunda değilsin. Aşk güzel bir şey bulursan ne ala. Ama hayat aşktan, sevgiliden ibaret değil. Mutlu olmak için çok ama çok şey var. En başta da, sağlık. hiç bir erkek, güneşli, apaydınlık dünya dururken karanlıklara gömülmeye değmez.
yasadiginiz seyler ölümü isteyecek kadar kötü seyler degil buna inaninbenimde 28 den sonra güzelleşse.umut etmek istiyorum
Tabi sadece bunlarla sınırlı değil.Kendimi diğer insanlardan çok farklı görüyorum mesela.Bu dünyaya ait değil gibi..Nefes almak bile güç geliyor.Hayatın anlamını bilmiyorum belki de.Bir de mesela çok güzel düşüncelerim var hayatı dolu dolu yaşamak isterim faydalı şeyler yapmak isterim ama hayatım çok farklı imkanlarım yok,bu durumda beni yiyip bitiriyor.Çıkmaza giriyorumyasadiginiz seyler ölümü isteyecek kadar kötü seyler degil buna inanin
hayatinizin degismesini istiyorsaniz ilk adimi siz atacaksiniz
oyle beyaz atli prens/elinde degnek olan peri falan yok
bence once bir psikologdan randevu alinTabi sadece bunlarla sınırlı değil.Kendimi diğer insanlardan çok farklı görüyorum mesela.Bu dünyaya ait değil gibi..Nefes almak bile güç geliyor.Hayatın anlamını bilmiyorum belki de.Bir de mesela çok güzel düşüncelerim var hayatı dolu dolu yaşamak isterim faydalı şeyler yapmak isterim ama hayatım çok farklı imkanlarım yok,bu durumda beni yiyip bitiriyor.Çıkmaza giriyorum
küçük bir şehirde yaşıyorum işsizlik sorunu var..maddi sorunlarımız beraberinde manevi sorunları getiriyor.hayal ettiğim hayat ile yaşadığım çok farklı. bu yüzden bu beni çıkmaza sürüklüyorMerhaba,
İşiniz, mesleğiniz var mı? Çalışmayı düşünmez misiniz? Hangi şehirdesiniz
Anne, baba sağ mı?
Ne gibi sorunlar var?
Biraz açın konuyu
evde birseyler yapamazmisiniz?küçük bir şehirde yaşıyorum işsizlik sorunu var..maddi sorunlarımız beraberinde manevi sorunları getiriyor.hayal ettiğim hayat ile yaşadığım çok farklı. bu yüzden bu beni çıkmaza sürüklüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?