- Konu Sahibi caresizcicek4
-
Ne mezunusunuz?küçük bir şehirde yaşıyorum işsizlik sorunu var..maddi sorunlarımız beraberinde manevi sorunları getiriyor.hayal ettiğim hayat ile yaşadığım çok farklı. bu yüzden bu beni çıkmaza sürüklüyor
Derdim sadece evlilikte değil.Yaşadığım hayat hayallerime düşüncelerime uymadığı için çıkmaza sürükleniyorumDerdiniz dert değil
Onu geçtim de benim evlenemeyen, kısmetsiz bir sürü arkqdaşım var artık kız bulamaz olduk. Niye bu yalnızlar birbirini bulamıyor anlayamıyorum gerçekten.
Çok teşekkür ederim ihtiyacım olan birazcık güzel bakış açısı galiba.Çok güzel hayallerim var ama imkanım yok bu beni yiyip bitiriyor aslındaCanım benim o kadar gençsin ki. Hayat yeni başlıyor bana inan. Ölümü düşünmeni gerektirecek hiçbirşey yok anlattıklarında. O yüzden ölmek çözüm değil tatlım benim:) Hayatın hakkında biraz bilgi verirsen sana daha çok yardım edebiliriz. Çalışıyor musun? Okul? Arkadaşların var mı?
Bak ilk olarak bir hastaneye git. B12 D3 magnezyum tiroid hormonları tsh t3 t4’e, kanına bir baktır. Bunlar eksikse hemen tamamla. Daha güçlü olmanı, olaylarla başetme gücünü yeniden kazandırır sana bunlar.
Sonra hayatını bir proje olarak ele al. Kendini geliştir kitap oku film izle bak internete girebiliyorsun. Küçük bir yerdesin ama internet kocaman bir dünya. Bak birbirimizi bile bulabiliyoruz burada.
Bir erkek senin mutlu olman için tek şart değil hayatında. Bu şans işi biraz da. Mutsuz da olabilirsin. Yani sadece bir erkeğe bağlarsan mutluluğu mutsuz olma ihtimalin hep var. O yüzden sen kendin olarak mutlu olacaksın önce. Temeli güzel kurarsan seni hiçbirşey yıkamaz. Hiç kötü şeyler düşünme hayat sürprizlerle mucizelerle dolu sadece gözlerini iyi aç dikkatlice bak. Öpüyorum seni:)
Çok tesekkür ederim güzel yüreğinize.Temiz kalplisiniz,sorun biraz da beni anlayacak kimsenin olmamasıSormak istediğin birşey olursa ne zaman canın sıkılırsa özelden de yazabilirsin canım benim
Hayallerini anlat imkanlarını anlat istersen. Biz de sana imkanların dahilinde ne kadarını yapabileceğin konusunda öneriler de bulunalım ne dersin? Çok güzel fikirler çıkıyor kk’da. Bak bi değerlendirÇok teşekkür ederim ihtiyacım olan birazcık güzel bakış açısı galiba.Çok güzel hayallerim var ama imkanım yok bu beni yiyip bitiriyor aslında
Kendi içinizdeki sevgi eksikliğini başka birinin sevgisiyle telafi etmeye çalışıyorsunuz. Ama bu ipleri başkasının eline bırakmak olur. Siz karşınızdakinin rüzgarında savrulur durursunuz. Robot gibi de sürekli sevmeye programlı bir insan tipi Yok bu dünyada. Kendinize yatırım yapınMerhaba...Öncelikle beni dinerseniz çok mutlu olacağımı belirtiyim.Ben 28 yaşındayım.İnanır mısınız bu zamana kadar yüzüm hiç gülmedi artık çok çaresizimNe mutlu bir çocukluğum oldu,ne de güzel bir gençliğim.Aile sorunları hayat sorunları..Evlenip gitmek kendi düzenimi kurmak istedim olmadı.İlk gençlik yıllarımda birini sevdim o bana sadece acı verdi.Ona güvenip sözlendim onunla, aldattı.Onunla birlikte evlilik hayalim bitti.Yıllar sonra hayatıma biri girdi o da hep ilgisiz sevgisizdi.Şimdi dönmek istiyor ama bilmiyorum.İyi biri ama ilgisiz.Romantik değil.Hiç şöyle her anı neşeli her anı güzel bir sevgililik hayatı yaşayamadım.Sevgililik nedir bilmem.Biriyle elele yürümek, sinemada film izlemek ,çocuklar gibi eğlenmek olmadı hiç.Hayatıma giren bu iki insanda benden uzaktaydı.Ya da araya hep sorunlar giriyordu.
Görücü usulü evlilik düşünüyorum bazen ama yapabilir miyim bilmiyorum.Ailemde maddi manevi sorunlar olduğu için hep ben de kendi yuvamı kurmak istiyorum sıfırdan başlamak istiyorum her şeye.Kendi yuvamda kendi sorunlarımla uğraşmak istiyorum.
Sizce beni birgün çok sevecek biri çıkar mı karşıma ? Beklemeye değer mi?
Hiç büyük bir sevgiyle sevilmedim.İstiyorum ki bana özen göstersin,kırmasın .üzmesin.Sadece sevsin.Çünkü hayatım boyunca hep üzüldüm,kırıldım,hırpalandım.
Artık hayatın getirdiği zorluklarla mücadele edemiyorum.Hayatta sürüklenen bir yaprak gibiyim .Ne umudum ne hayalim kalmadı.Gücüm tükendi.
28 yaşında ve hayatın baharında bir kadınsın . Neden bu kadar sıkkınlık ? Evlenmek çok mu matah bir şey .Hele ki olsun diye olmuş görücü usulu bir evlilik .Hayat başka bir adamın yükününde üzerine binmesi ile daha mı eğlenceli geçecek . Kocaman insan olmuşsun . Ailem baskıcı yazdığın için sana ayrı eve çık diyemiyorum ama insanların gerçekten çok büyük sorunları var . Çok kötü ve dermansız hastalıkla 28 yaşına gelmiş arkadaşım var . 35 yaşındayım iki oğlum var beni seven bir eşim var .Ama gel sor bakalım ben de ne dertler var . Çok ama çok gençsin . Benden sana tavsiye ilk önce bu gece yatarken olumsuzlukları kafandan at , yarın mükemmel bir gün olacak diyerek uyu .Sabah kalktığında aynaya bak ve deki ;Allahım bu günde gözüm görüyor,sağlığım yerinde ve ben çok mutlu olacağım .Negatifi kov üzerinden. Çok mutlu olursun inşallah ..Merhaba...Öncelikle beni dinerseniz çok mutlu olacağımı belirtiyim.Ben 28 yaşındayım.İnanır mısınız bu zamana kadar yüzüm hiç gülmedi artık çok çaresizimNe mutlu bir çocukluğum oldu,ne de güzel bir gençliğim.Aile sorunları hayat sorunları..Evlenip gitmek kendi düzenimi kurmak istedim olmadı.İlk gençlik yıllarımda birini sevdim o bana sadece acı verdi.Ona güvenip sözlendim onunla, aldattı.Onunla birlikte evlilik hayalim bitti.Yıllar sonra hayatıma biri girdi o da hep ilgisiz sevgisizdi.Şimdi dönmek istiyor ama bilmiyorum.İyi biri ama ilgisiz.Romantik değil.Hiç şöyle her anı neşeli her anı güzel bir sevgililik hayatı yaşayamadım.Sevgililik nedir bilmem.Biriyle elele yürümek, sinemada film izlemek ,çocuklar gibi eğlenmek olmadı hiç.Hayatıma giren bu iki insanda benden uzaktaydı.Ya da araya hep sorunlar giriyordu.
Görücü usulü evlilik düşünüyorum bazen ama yapabilir miyim bilmiyorum.Ailemde maddi manevi sorunlar olduğu için hep ben de kendi yuvamı kurmak istiyorum sıfırdan başlamak istiyorum her şeye.Kendi yuvamda kendi sorunlarımla uğraşmak istiyorum.
Sizce beni birgün çok sevecek biri çıkar mı karşıma ? Beklemeye değer mi?
Hiç büyük bir sevgiyle sevilmedim.İstiyorum ki bana özen göstersin,kırmasın .üzmesin.Sadece sevsin.Çünkü hayatım boyunca hep üzüldüm,kırıldım,hırpalandım.
Artık hayatın getirdiği zorluklarla mücadele edemiyorum.Hayatta sürüklenen bir yaprak gibiyim .Ne umudum ne hayalim kalmadı.Gücüm tükendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?