- 12 Mart 2018
- 160
- 43
- 13
- 35
- Konu Sahibi caresizcicek4
-
her anım boğucu oldugu için.nefes alamıyorum .hep sorunlar varValla başlığa girince kim bilir nasıl bir dram ki ölmeyi bile düşündürmüş dedim ama yok yani. Bunda ölcek bi şey yok.
İnsan önce kendine yetebilmeli. Siz ilk başta kendinizi sevin/sayın ki, karşınızdakiler de sizi sevsin/saysın.
Ayrıca tövbe edin yahu. Ne büyük acılar yaşayan insanlar var yine de Allah'ın verdiği cana dokunmadan, hayata dört elle sarılan... şükredin biraz..
Kendimi yaşlı hissediyorum.Daha yolun başı mı gercekten ?Daha hayatın çok başındasın nedir bu umutsuzluk,bıkkınlık? Doğru insan çıkmamış karşına sadece hepsi bu. Ben senden 10 yaş büyüğüm ve öyle hayallerim beklentilerim var ki. Onlar için çabalıyorum umudediyorum. Allah'tan umut kesilir mi hiç?
öyle bir imkanım yok evlilik dışında .ailem baskıcıTek çare ölmek mi yazısını okuyunca çok büyük bi derdiniz var sandım. Evlilik kaçış noktasımı sizce? Evlendiğiniz kişiyle mutlu olmayabilirsiniz bu sefer ailenizin yanına dönmek isticeksiniz. Ayrı eve çıkmayı hic düşündünüz mü?
sorun erkek sorunu değil.Bunda ölecek ne var canım ne kadar abartmissin hayat evlilikten erkekten ibaret değil ki
Evliliği toz pembe gorebilirsiniz ama yanlış adamla evlendiğiniz zaman baskıcı ailenizi mumla ararsınız haberiniz olsun. Bence acele etmeyin evlilik için. Doğru kişiyi bulana kadar sıkın dişiniziöyle bir imkanım yok evlilik dışında .ailem baskıcı
Ben de onu soruyorum işte.Sonuna kadar beklemeli diye. Arkadaşlar lütfen yanlıs anlamayın zaten kalbim kırık.Yargılamayın.Evliliği toz pembe gorebilirsiniz ama yanlış adamla evlendiğiniz zaman baskıcı ailenizi mumla ararsınız haberiniz olsun. Bence acele etmeyin evlilik için. Doğru kişiyi bulana kadar sıkın dişinizi
her anım boğucu oldugu için.nefes alamıyorum .hep sorunlar var
sorun erkek sorunu değil.
kolsuz kanatsız olmak.bir evin içinde neler yaşnır dışardan bakan bilemez.sorunlardan da insan boğulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?