Merhaba,gerçekten çok çaresizim ve yardımınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla memleketimiz farklı ama aynı şehirde çalışıyoruz. Ciddi düşünüyoruz ama kendisi araba kullanmayı bilmiyor ve araba sürmeyi öğrenmeden seni istemeye gelemem diyor. Ehliyete başladı bu yaz, motor sınavını geçti direksiyon sınavı kaldı ama içinde hep yapamazsam ehliyet alamazsam arabam zaten yok kullanamazsam napcam her şeye geç kaldım zaten düşüncesi içinde. Bu arada yaşımız 26.benim çoktan bir şeyleri başarmış olmam lazımdı ama geç kaldım başaramazsam seni de senelerce mutsuz edemem kendine bir hayat kurarsın deyip duruyor. Araba kullanmayı öğrenmenin seneler süreceğini düşünüyor, uzun yola ne zaman giderim ben yolları bilmiyorum zaten deyip duruyor. Daha araba alıp sürmeyi öğrenmek de çok zaman alacak diyor. Ayriyeten trafikte korkusu da var biraz mesela tırların yanından geçerken panik yaparım ben diyor. Küçükken yaşadığı bir olay yüzünden sudan da korkuyor, evlenince tatile gidemeyiz belki de bilmiyorum sana haksızlık ediyorum ben hiçbir şey beceremicem deyip duruyor. Psikolog önerdim gitmem dedi, ne yapacağımı şaşırdım artık bu aralar felaket bunalım içinde, intihar etmesinden korkuyorum yapmaz diyorum ama yine de korkuyorum işte. Ne yapmalıyım bu çıkmazsan nasıl kurtulurum yardım edin nolur..