Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka mı gerçek mi bilemedim böyle bişeyide ilk defa duyuyorum.araba kullanıcak başka biri yok mu ki takmış bu kadar başkası kullansın gelsin istesin. tatile giderkende araba şart mıki bu mu haksızlık.size yaptığı bu saçmalıklar haksızlık bence.insan hiç olmadı atlar otobüse öyle gelir yahu valla kafam almadı.Merhaba,gerçekten çok çaresizim ve yardımınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla memleketimiz farklı ama aynı şehirde çalışıyoruz. Ciddi düşünüyoruz ama kendisi araba kullanmayı bilmiyor ve araba sürmeyi öğrenmeden seni istemeye gelemem diyor. Ehliyete başladı bu yaz, motor sınavını geçti direksiyon sınavı kaldı ama içinde hep yapamazsam ehliyet alamazsam arabam zaten yok kullanamazsam napcam her şeye geç kaldım zaten düşüncesi içinde. Bu arada yaşımız 26.benim çoktan bir şeyleri başarmış olmam lazımdı ama geç kaldım başaramazsam seni de senelerce mutsuz edemem kendine bir hayat kurarsın deyip duruyor. Araba kullanmayı öğrenmenin seneler süreceğini düşünüyor, uzun yola ne zaman giderim ben yolları bilmiyorum zaten deyip duruyor. Daha araba alıp sürmeyi öğrenmek de çok zaman alacak diyor. Ayriyeten trafikte korkusu da var biraz mesela tırların yanından geçerken panik yaparım ben diyor. Küçükken yaşadığı bir olay yüzünden sudan da korkuyor, evlenince tatile gidemeyiz belki de bilmiyorum sana haksızlık ediyorum ben hiçbir şey beceremicem deyip duruyor. Psikolog önerdim gitmem dedi, ne yapacağımı şaşırdım artık bu aralar felaket bunalım içinde, intihar etmesinden korkuyorum yapmaz diyorum ama yine de korkuyorum işte. Ne yapmalıyım bu çıkmazsan nasıl kurtulurum yardım edin nolur..
Sese45 bütün derdin bu olsun insanların ne dertleri var yahu birde caresizim demissin ilahi sana derdini kucumsemiyorum yanlış anlama ama bunlar duzelmicek şeyler değil allah kolaylık versinMerhaba,gerçekten çok çaresizim ve yardımınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla memleketimiz farklı ama aynı şehirde çalışıyoruz. Ciddi düşünüyoruz ama kendisi araba kullanmayı bilmiyor ve araba sürmeyi öğrenmeden seni istemeye gelemem diyor. Ehliyete başladı bu yaz, motor sınavını geçti direksiyon sınavı kaldı ama içinde hep yapamazsam ehliyet alamazsam arabam zaten yok kullanamazsam napcam her şeye geç kaldım zaten düşüncesi içinde. Bu arada yaşımız 26.benim çoktan bir şeyleri başarmış olmam lazımdı ama geç kaldım başaramazsam seni de senelerce mutsuz edemem kendine bir hayat kurarsın deyip duruyor. Araba kullanmayı öğrenmenin seneler süreceğini düşünüyor, uzun yola ne zaman giderim ben yolları bilmiyorum zaten deyip duruyor. Daha araba alıp sürmeyi öğrenmek de çok zaman alacak diyor. Ayriyeten trafikte korkusu da var biraz mesela tırların yanından geçerken panik yaparım ben diyor. Küçükken yaşadığı bir olay yüzünden sudan da korkuyor, evlenince tatile gidemeyiz belki de bilmiyorum sana haksızlık ediyorum ben hiçbir şey beceremicem deyip duruyor. Psikolog önerdim gitmem dedi, ne yapacağımı şaşırdım artık bu aralar felaket bunalım içinde, intihar etmesinden korkuyorum yapmaz diyorum ama yine de korkuyorum işte. Ne yapmalıyım bu çıkmazsan nasıl kurtulurum yardım edin nolur..
İşte ben de zaten senin derdine bu da dert mi diyecek tonlarca insan var şükürsüzsün diyorum benim dertlerim de böyle napıyım diyorSese45 bütün derdin bu olsun insanların ne dertleri var yahu birde caresizim demissin ilahi sana derdini kucumsemiyorum yanlış anlama ama bunlar duzelmicek şeyler değil allah kolaylık versin![]()
Evet çalışıyorbu adam okumuşmu işi gücü varmı
Evet çalışıyor
Seninki ufaktan yol yapıyor sanaMerhaba,gerçekten çok çaresizim ve yardımınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla memleketimiz farklı ama aynı şehirde çalışıyoruz. Ciddi düşünüyoruz ama kendisi araba kullanmayı bilmiyor ve araba sürmeyi öğrenmeden seni istemeye gelemem diyor. Ehliyete başladı bu yaz, motor sınavını geçti direksiyon sınavı kaldı ama içinde hep yapamazsam ehliyet alamazsam arabam zaten yok kullanamazsam napcam her şeye geç kaldım zaten düşüncesi içinde. Bu arada yaşımız 26.benim çoktan bir şeyleri başarmış olmam lazımdı ama geç kaldım başaramazsam seni de senelerce mutsuz edemem kendine bir hayat kurarsın deyip duruyor. Araba kullanmayı öğrenmenin seneler süreceğini düşünüyor, uzun yola ne zaman giderim ben yolları bilmiyorum zaten deyip duruyor. Daha araba alıp sürmeyi öğrenmek de çok zaman alacak diyor. Ayriyeten trafikte korkusu da var biraz mesela tırların yanından geçerken panik yaparım ben diyor. Küçükken yaşadığı bir olay yüzünden sudan da korkuyor, evlenince tatile gidemeyiz belki de bilmiyorum sana haksızlık ediyorum ben hiçbir şey beceremicem deyip duruyor. Psikolog önerdim gitmem dedi, ne yapacağımı şaşırdım artık bu aralar felaket bunalım içinde, intihar etmesinden korkuyorum yapmaz diyorum ama yine de korkuyorum işte. Ne yapmalıyım bu çıkmazsan nasıl kurtulurum yardım edin nolur..
Öğretmen kendisi. Ayrılmak istese direkt söyler böyle imalarda bulunmaz tanıyorum çünkü. Özgüven eksikliği gider mi peki nasıl olurherkes çalışıyor canım
asıl sorum okumuşmu ne mezunu , tamamen özgüven sorunu var yadaaaa ayrılmak için bahane uyduruyor
Bizimkiler sen geldiğinde sana ehliyetin var mı demeyecekler ki dedim mesela, dedi ki demezler ama başkaları dalga geçer..Bence erkek arkadaşınızın psikoloğa gitmek istememesi asıl mesele. Kendisiyle yüzleşmeye korkan birisi olması çözümü engelliyor. İlişkinizin devamı sizin ona acımanızla mı yürüyecek, sürekli siz onu teselli etmeye, motive etmeye mi çalışacaksınız. Uzun vadede sizi tüketir, evlilikse düşünceniz bence vakit kaybetmeyin ama yardım etmek istiyorsanız da onun en yakın arkadaşı, güvendiğiniz birisi varsa onunla işbirliği yapıp, uygun bir psikologla görüştürmeye çalışın. Hiç değilse farkınsalığının oluşması için bir kitap hediye edin.
Yoğun bir değersizlik duygusuna sahip olduğu için, özgüven problemi var. Mesele araba kullanamaması değil.
Evet Özgüven problemi var malesef. Ben her zaman onu destekliyorum, sürekli yanındayım, sürekli sen yaparsın başaracaksın deyip duruyorum, hani ne kadar arkasında durursanız bir kişinin o kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ve 7 aydır bunları yapıyorum yeri geldiğince hani yapmıyo olsam Bi de bunu deneyim derim ama artık Bi yolum da kalmadı, çare bulamıyorum hep aynı şeyleri söylemekten.
Babası da mesela araba kullanmayı bilmiyormuş, ben ona çekmişim zaten çok beceriksizim diyor.
Evlilik konusuna gelince de, ben hazır olmadığımı çeyiz birikim açısından bişeyim olmadığını söylüyorum ona evlilik için hiç zorlamadım şu ana kadar, kendisi diyordu araba kullanmayı bilsem tanışmaya gelirdik diye
Amin inşallah gerçekten tam da bizi anlattınız, dua edin benim için lütfen bir çıkar yol bulayım kafam daha fazla karışmadan..Psikolojik destek alırsa çok kolay toparlar. Bu şekilde devam etmeniz zor ve hep olumsuzluklara takılmış.
Her evlenenin ehliyet şartı yok ki.
Yeter ki insan kendisi ile mutlu olsun ve sevdiği ile mutlu olsun.
Sevgilinize örnek verin Filistin gibi yerlerde insanlar bitmeyen savasin icinde aşık olup evleniyorlar da biz burada daha sartlarimzi iyiyken neden yasayamalim mutlu mutlu deyin bi.
Herkes her seyi bilip dogmuyor. Bir yemegi ilk cok çirkin yapariz ( benim yaz türlüm yagsiz ve salcasiz yavan olmustu ilk ) ama tekrar ede ede pratik yapa yapa şimdi güzel bir şey ortaya çıkar.
Kafasina taktigi seyleri pratik yaparak asabilir.
Tatile kampa gidersiniz yedi goller falan da var memleketimizde.
A yolu olmuyorsa Z ' ye kadar secenek var.
Sizin isiniz zor ama sabredin yaşı da ilerledikce hafifler insallah kaygıları.
Yok zaten ben de düşünmüyorum şu an, en az 3 senemiz var diyoruz ikimiz de, bakalım zaman ne gösterecekYani yorumum sert görünebilir, ama bence bu evlilik düşüncesini biraz erteleyin. Herseyi dramatize eden bir insanla saglikli kalmak ve mutlu olmak da zor. Yardim almaya da yanasmiyor. Zor yani
Amin inşallah gerçekten tam da bizi anlattınız, dua edin benim için lütfen bir çıkar yol bulayım kafam daha fazla karışmadan..
Kendisine bi araba al bence ☺ belki o zaman susarYok zaten ben de düşünmüyorum şu an, en az 3 senemiz var diyoruz ikimiz de, bakalım zaman ne gösterecek![]()
Bence tamamen bahane olabilir mi? Senin moralini bozmak istemem ama biraz sanki bahane ariyor gibime geldi çünkü o kadar saçma bi durum ki...babaannelerimizin lafı aklıma geldi şimdi iki seven bir olunca s amanlik seyran olur derrlerdi ne günlere kaldık şimdi çaresiz olacak bi dyrum yok arkadaşım o sana yol vermedwn sen ona ver yoluİşte ben de zaten senin derdine bu da dert mi diyecek tonlarca insan var şükürsüzsün diyorum benim dertlerim de böyle napıyım diyor