Çaresizim

Denizezo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
2
1
1
42
Merhaba aklımda hayatım kadar karışık 10 aydır biriyle birlikteyim ayni evi paylasiyoruz tanistigimizda evliydi 2 ay önce boşandı ve bosanmak icin eski esi tum varligini istedi oda hic dusunmeden verdi herseyini benimle olabilmek icin mutsuz bir evliliği vardı anlattığı kadarını biliyorum ayrılma nedeni bendim biliyorum belki yargillicaksiniz yuva yıkan kadın olarak göreceksiniz ama çok sevdik çok mücadele ettik benimle birlikte diye tüm ailesi onu sildi ve ben yuva yikmisligin vijdan azabindan kurtulamiyorum eski eşinin bedualarindan başımıza gelmeyen kalmıyor hayatta basimiza gelebilicek en kotu seyler geldi sevgimiz basimiza her gelen belada dahada güçleniyor ama yinede en ufak bir yılma vazgeçme söz konusu bile deyil tek sorun vijdanim hiç rahat deyil

Olmadı bu.

İlahi adalet diyorum.
Çok sert kaçmaz umarım ama, bir kadın nasıl olur da evli birine birşeyler hisseder? Daha da kötüsü, ilerler aynı eve çıkar, yuvasının yıkılmasına neden olur? Ex eşi akıllı kadınmış ona bravo.

Kadının elinden kocasını almışsın, bir güzel de boşatmışsın. Şimdi neyin vicdanı bu?

Kadın da iyi yapmış, donuna kadar almış. Size de donsuz bi adam kalmış. Şimdi çek ceremesini.
Aşkları doyurur karınlarını dicem, töbe töbe dilimi ısırayım ...

O vicdanınız ömür boyunca rahat olmasın... İki donsuz ( beş parasız) kalın ortada da aklınız başınıza gelsin ... O hanım ablayı tanısam alnından öperim... Sıra size de gelecek yakında...

ben daha güzelim beni seçti diye egosunu tatmin ediyordur

hayatta basimiza gelebilicek en kotu seyler geldi sevgimiz basimiza her gelen belada dahada güçleniyor ama yinede en ufak bir yılma vazgeçme söz konusu bile deyil tek sorun vijdanim hiç rahat deyil

Oturup sevginizi yersiniz . Bu neyin vicdani simdi .

Vicdanınızın zaten rahat olmaması gerekiyor Olursa sıkıntı var demektir yuva yıkanın yuvası olmaz Ayrıca biri bana benim yuvamı böyle bir şey yaparsa asla ve ömrüm boyunca affetmem ve herkes yaşattığını Yaşar. Eşinizin Eski karısına Üzüldüm sadece Allah yardımcısı olsun Allah sabır versin ona yani size de diyecek hiçbir şey yok.birinin askini elinden aldiniz nasil mutlu ola aksiniz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…