- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Bu defa evli olmasa bari.Bence çıkmaz, adam parasız kalmış işte.
Bu sefer adam baglanır, hanım ablamız başka arayışlara girer gibi
sanki
Aynen !yuva yıkanın yuvası olmaz ben bu söze çok inanıyorum
Dimi ya bende bunu düşünüyorumİlahi adalet diyorum.
Çok sert kaçmaz umarım ama, bir kadın nasıl olur da evli birine birşeyler hisseder? Daha da kötüsü, ilerler aynı eve çıkar, yuvasının yıkılmasına neden olur? Ex eşi akıllı kadınmış ona bravo.
Beter ol pampa !Merhaba aklımda hayatım kadar karışık 10 aydır biriyle birlikteyim ayni evi paylasiyoruz tanistigimizda evliydi 2 ay önce boşandı ve bosanmak icin eski esi tum varligini istedi oda hic dusunmeden verdi herseyini benimle olabilmek icin mutsuz bir evliliği vardı anlattığı kadarını biliyorum ayrılma nedeni bendim biliyorum belki yargillicaksiniz yuva yıkan kadın olarak göreceksiniz ama çok sevdik çok mücadele ettik benimle birlikte diye tüm ailesi onu sildi ve ben yuva yikmisligin vijdan azabindan kurtulamiyorum eski eşinin bedualarindan başımıza gelmeyen kalmıyor hayatta basimiza gelebilicek en kotu seyler geldi sevgimiz basimiza her gelen belada dahada güçleniyor ama yinede en ufak bir yılma vazgeçme söz konusu bile deyil tek sorun vijdanim hiç rahat deyil
Ben de anlayamıyorum.Dimi ya bende bunu düşünüyorum
Hadi bişey hissettin geri adım atar, yolunu değiştirirsin. İş bu birlikteliğe, yatıp kalkmaya , beraber yaşamaya kadar nasıl ilerliyor bende anlamıyorum
Allah şaşırtmasın!
Sadece o da değilki vebali de var, Allah da soracak bunun hesabını . Kuldan utanmadın Allah'tan da mı korkmadın diye bi laf var ya tam bunlar içinBen de anlayamıyorum.
Agızlarını açınca yüzüklü erkekler çekici! Gelmeyecek efendim, o yüzüğü gördüğün anda geri adımı atacaksın. Atamıyorsan da al işte sonuc: VİCDAN AZABI.
Umarım hayatınız boyunca da sizin yanınızdan ayrılmaz. Aşk her şekilde bitecek, vicdan azabı baki kalacak.
O boyuta düşünürsek bunların yatacak yeri yok zaten.. Hem zina hem kul hakkı Maşallah Maşallah çifte vurgun.. Bide vicdanı sızlıyormuş, sizde vicdanmı varki sızlasın..Sadece o da değilki vebali de var, Allah da soracak bunun hesabını . Kuldan utanmadın Allah'tan da mı korkmadın diye bi laf var ya tam bunlar için
Ben daha sevgili olamamışken başlasına kaptırdıgım erkekte sinirden kuduruyorum, bir de ex eşi düşünmek bile istemiyorum. Oh olmuş, kadın akıllıymış da almış her şeyi. Para olsaydı vicdan azabı da olmazdı gerçi hoş ...Sadece o da değilki vebali de var, Allah da soracak bunun hesabını . Kuldan utanmadın Allah'tan da mı korkmadın diye bi laf var ya tam bunlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?