- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
Metresken yan gel yatıp paralarıda çatır çatır yiyodu heralde.. Şimdi adam parasız pulsuz başına kalıncamı vicdanı çıktı bizde yediysek.. Neyse konu sahibi sana sorun olmaz bulursun yine zengin birisini..Sen şimdi iyice vicdan yapmışsındır. Senin yiyemediğini o kadın yedi değil mi? Bak tüh, bir dahakine sen boşattırma, gizli saklı medres ol. Baksana böyle olunca adamın donuna kadar aldılar, sana da bi sapı kaldı.
Konu sahibini kaçırdık galiba hatunlar..Yürek mi yedin sen böyle konu açıyorsun?
Defolsun gitsin.Konu sahibini kaçırdık galiba hatunlar..
Canım sence buna nikah yapacak mı adam? Bence asla nikahlı eş olamayacağı için kendisi mal varlığı olsa bile avucunu yalar eminim.İyi olmuş daha da kötüsü gelir inşaALLAH başınıza. Bir de utanmadan anlatıyor ya. Bir kaç sene sonra da başkasına olan büyük aşkı için herşeyi yapar, başkasıyla yaşar dilerim. Ama bu sefer de senin isteyeceğin bir mal varlığı olmayacak. Olsun müstehak sana.
Ay umarım o da olmasın tam olsun amma sevinirim.Canım sence buna nikah yapacak mı adam? Bence asla nikahlı eş olamayacağı için kendisi mal varlığı olsa bile avucunu yalar eminim.
Merhaba aklımda hayatım kadar karışık 10 aydır biriyle birlikteyim ayni evi paylasiyoruz tanistigimizda evliydi 2 ay önce boşandı ve bosanmak icin eski esi tum varligini istedi oda hic dusunmeden verdi herseyini benimle olabilmek icin mutsuz bir evliliği vardı anlattığı kadarını biliyorum ayrılma nedeni bendim biliyorum belki yargillicaksiniz yuva yıkan kadın olarak göreceksiniz ama çok sevdik çok mücadele ettik benimle birlikte diye tüm ailesi onu sildi ve ben yuva yikmisligin vijdan azabindan kurtulamiyorum eski eşinin bedualarindan başımıza gelmeyen kalmıyor hayatta basimiza gelebilicek en kotu seyler geldi sevgimiz basimiza her gelen belada dahada güçleniyor ama yinede en ufak bir yılma vazgeçme söz konusu bile deyil tek sorun vijdanim hiç rahat deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?