Çaresizim

Darkesttruths

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2019
34
18
38
38
Hayırlı geceler kadınlar kulübünün yardımcı bayanları.İçimi yakan derdimi sizinle paylaşmak istedim.
5 yıllık evliyim.Eşimle annem konusunda sıkıntı yaşıyoruz.Benim annem babamla ayrı ( resmiyette değil).Annemin hiç bir geliri yok.Bir kaç yıldır bizimle kalıyordu ve ben çalışırken çocuklarıma bakıyordu.Eşim annemi artık yanımızda istemiyor.Kız kardeşim de abim de annemi yanında istemediler.Madden yardım yapmaya da yanaşmıyorlar ki durumları da pek parlak sayılmaz.Eşime diyorum annem yanımızda kalsın istemiyorsan ev tutalım anneme çocuklarımıza baksın biz de bakıcı parası gibi bir para verelim diyorum.Tamam olur da kaç yıl bakıcı parası ver en diyor.7 yıl gibi bir sürede emekli olma ihtimali var annemin.O zamana kadar ben anneme yardım etmek istiyorum diyorum.O zaman boşanalım diyor.İstemiyor yardım etmemi.Nasıl çıkacam bu işin içinden bilmiyorum :(

Eğer sen çalışıyorsan annene yardımcı olmaya kendi maaşınla devam et. Çaresiz bi kadın vae karşınızda eşin çok acumasiz. Üstelik çocuklarına bakmış. Eşin çok itici geldi ve anneye çok üzüldüm. Yedi yıl içinde inşallah bir çözüm bulunur. Anne istenmedigini biliyor mu ?

Hayırlı geceler kadınlar kulübünün yardımcı bayanları.İçimi yakan derdimi sizinle paylaşmak istedim.
5 yıllık evliyim.Eşimle annem konusunda sıkıntı yaşıyoruz.Benim annem babamla ayrı ( resmiyette değil).Annemin hiç bir geliri yok.Bir kaç yıldır bizimle kalıyordu ve ben çalışırken çocuklarıma bakıyordu.Eşim annemi artık yanımızda istemiyor.Kız kardeşim de abim de annemi yanında istemediler.Madden yardım yapmaya da yanaşmıyorlar ki durumları da pek parlak sayılmaz.Eşime diyorum annem yanımızda kalsın istemiyorsan ev tutalım anneme çocuklarımıza baksın biz de bakıcı parası gibi bir para verelim diyorum.Tamam olur da kaç yıl bakıcı parası ver en diyor.7 yıl gibi bir sürede emekli olma ihtimali var annemin.O zamana kadar ben anneme yardım etmek istiyorum diyorum.O zaman boşanalım diyor.İstemiyor yardım etmemi.Nasıl çıkacam bu işin içinden bilmiyorum :KK43:
Durumunuz çok zor:(
Peki babanız nerde kalıyor? Yani ortak evde baba kalıyorsa anneniz orda kalsın babanız bir çare üretsin.
Eşiniz de haklı siz de..

Kardeşler üstlerine düşeni yapmalı en güzeli annenizin evinin olması ama bu durum pek mümkün değil anlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim çevrenizdeki herkese vicdan merhamet versin.

Çok üzücü bir durum. Anneniz huy suy olarak nasıl agrasif vs mi de bu şekilde cümle kurdu

Senden çok annenin caresizligine üzüldüm 😔 diğer kardeşlerin nasıl sahip çıkmaz anne ya anne esinizede diyecek bişey bulamıyorum kendi annen hiç mi gelmiyo ve adam gözünün önüne vicdan vicdan
Eşimin annesi küçükken vefat etmiş.Üvey annesi var.Onun ailesiyle de çok sıkıntı yaşıyoruz.

Az önce sordum ama babanız nerde kalıyor.?
Babam elektriği suyu olmayan bir eski köy evinde kalıyor.Maaşını kurtardık.O da bir eve kiraya çıkacak.Ancak kendine yetebilecek düzeyde.Annemle barışmak istiyor ama annem istemiyor.Çok üzücü şeyler yaşattı anneme.

Yani İnan diyemem sana boşan o zaman eşinden diye .eşini anlamaya çalış annnen zaten yıllardır sizinle kalıyormuş .kocan iyi kalpliymiş ama yine de tak etmiş olabilir .

Annenin kendisiyle ilgili planı var mı ?? Ya da senin yanında söylediği ,şöyle yaparım böyle yaparım gibisinden ??

Şundan sebep sordum. Anneannemde bizimle yaşıyordu 90 küsür yaşında yaşlı huysuz hastalık hastası ve insanlarla geçinemeyen biri böyle olunca babamda resti çekmişti
Annemin bize faydası çok aslında.Çocuklarımız küçük.Ama eşim evliliğimizin etkilendiğini baş başa çok kalamadığını, evde rahat giyinip dolaşamadığını söylüyor.

Back
X