Çaresizim....

Ve arkadaşım zor olsada gerçekleri görüp bir şekilde uzaklaşmaya çalış kolay olmayacaktır,zaman alacaktır belki ama herşey geçtiğinde kendini çok hafiflemiş hissedeceksin.Arama ararsa cvp verme.Yapabilirsin sadece kendine inan ve güven.En önemlisi beyninde bitirmeye çalış.Allah yardımcın olsun.

ya bırakın allah aşkına çaresizmiş bide cevap yazıp derman mı olcam

Buradaki arkadaşların hemen hemen hepsi ilişkiyi kes, hem adamın eşinin hayatını mahvedersin, çocukları harap edersin(eğer çocuk varsa) hem sen mutlu olmazsın demiş, kendine bir an önce çeki düzen ver demiş; bunlar bence gayet yapıcı cümleler, sanki herkes "adi kadın allah belanı versin" demiş gibi davranmayın ya... vah vah denecek bir durum göremiyorum ayrıca...bu "yanlış"!!! işte bu kadar basit...Konu açan "birine aşık oldum, evli olduğunu öğrenince bıraktım ama acı çekiyorum" dememiş ki !! hala görüşüyorlarmış...Böyle devam ederse, olanlar ve olmaya devam edecekler şunlar: Eş acı çekiyor, yuva yıkılıyor, 2.kadının kendi de zarar görüyor,çocuklar mutsuz, kinle dolu oluyor, adama ise hiç birşey!! egosu tavan yapıyor sadece, sıradakini bekliyor...
bu arada arkadaşa yöneltilen eleştirilerden erkekler suçsuz, 2.kadın yuva yıkıyor gibi bir düşünce çıkmasın...Erkek en başta suçlu!...Ama konuyu açan arkadaşa hitap ediyoruz yazılarımızda...
evet bırakması gerek, bırakmak zorunda, acı da çekecek, ama bu acı beraberken hissettiği vicdan azabı kadar acıtıcı olmayacaktır...

istersem askimdan öliyim, dermansiz dertlere düsüyim (allah korusun)
yinede tekmeyi yer , onu ögrendigim anda.
Evli bir adamla ne isimiz olabilirki?
O evindeki masum karisina ve cocuklarina acirim.
Ahlarini asla almak istemem.

yaptıgın çok kötü birşey anlamıyorum gercekten ve söyleyecek birşeyde bulamıyorum pes yani...

hem bu arkadas konuyu acmış bır daha gırmemiş buraya yaaa.......

canısı bak yaşın kaç bilmiyorum ama.inan bu duyguların gelip geçici diye düşünüyorum.çünkü adam sana yalan söylemiş.hadi deyelim eşiyle ayrıldı seninle evlendi.sanada aynı şeyleri yapıp başkasına gitmeyeceği ne malum.başkasını senin için çok kolay terk edebilecekse seninde bir başkası için çok kolay terk eder.böyle adamllara güvenilmez.sen sen ol inanma ve çaresiz değil güçlü bir kız ol kendi yolunu bul tatlım öpüyorum seni.

aynı seylerı bende hıssettım hemde delı gıbı baglanmak ıstedıgımı dusundum cunku eşiyle ayrı yaşıyorlar mahkemede kağıtları dıye bılıyordum ablamın cok yakın arkadaşıydı ve iş için bırlıkte sehırdısına cıkmıstım bırbırımızden başka kımsemız yoktu super vakıt gecırdık evlenecegız dıye dusunduk hayaller kurduk yerı geldı agladık ama esının aılesı ve onun aılesı agır bastı barısmak zorunda kaldı ve esı ondan paradan vazgecemedı hala ayrılalar ama ben kendıme ılerde yapılmasını ıstemedıgım seyı baska bır kadına nasıl yapabılırım bunu yarın öbür gun sen yaşamak ıstermıydın o kadının yerınde oldgunu bır dusunsene ?
yada senınde hakkın yokmu arkadaşlarının,aılenın yanına sevdıgınle cıkmaya kendınden neden vazgecesın.Bende baglandım yapamamam çaresızım mecburum dıye dusundum ama arkadaşlarım hıc yanlız bırakmadılar sureklı kafama taktılar ve bır arkadaşım adama bıle herkese rezıl ederım senı dıye yaklaştı suanda arada hala toplantılar ıcın gorusmek zorunda kaldıgımızda bırbırımıze karşı elektırıklenıyoruz ama o kadar orada kalmak zorunda.
Kendıne acı evlı bırısıyle gelecegın olamaz.kımsenın karşısına bırlıkte cıkamazsın.Dışarda korkarak dolaşırsın.yazık etme kendıne.

Back
X