Buradaki arkadaşların hemen hemen hepsi ilişkiyi kes, hem adamın eşinin hayatını mahvedersin, çocukları harap edersin(eğer çocuk varsa) hem sen mutlu olmazsın demiş, kendine bir an önce çeki düzen ver demiş; bunlar bence gayet yapıcı cümleler, sanki herkes "adi kadın allah belanı versin" demiş gibi davranmayın ya... vah vah denecek bir durum göremiyorum ayrıca...bu "yanlış"!!! işte bu kadar basit...Konu açan "birine aşık oldum, evli olduğunu öğrenince bıraktım ama acı çekiyorum" dememiş ki !! hala görüşüyorlarmış...Böyle devam ederse, olanlar ve olmaya devam edecekler şunlar: Eş acı çekiyor, yuva yıkılıyor, 2.kadının kendi de zarar görüyor,çocuklar mutsuz, kinle dolu oluyor, adama ise hiç birşey!! egosu tavan yapıyor sadece, sıradakini bekliyor...
bu arada arkadaşa yöneltilen eleştirilerden erkekler suçsuz, 2.kadın yuva yıkıyor gibi bir düşünce çıkmasın...Erkek en başta suçlu!...Ama konuyu açan arkadaşa hitap ediyoruz yazılarımızda...
evet bırakması gerek, bırakmak zorunda, acı da çekecek, ama bu acı beraberken hissettiği vicdan azabı kadar acıtıcı olmayacaktır...