çocuklarım ilk neden sonra bide halime yanıyuorum ben onu sevmekten başka onun sahsına hiçbirsey yapmadım... hayatımı aldı benm ...gitsem ne yaparım ana ocagına dönmesi kolay mı ... sonra elalemn dedikodusu .. gelirim yok keşke keşke maddi imkanlarım olsaydı da böyle olmasaydı
yaa işte bunlar yüzünden zaten düzeltmeye çalış diyorum yoksa burdaki çoğu hanım gibi amaan boşa gitsin demek en kolayı. ama çok üzülüyorum ben bu boşanma olaylarına yıllardır tanıdığın sevdiğin aynı evi yatağı paylaştığın insandan, evinden yuvandan düzeninden sonsuza kadar ayrılmak hiç kolay değildir eminim. aldatma, dayak, sürekli yapılan ağır hakaretler, içki kumar gibi şeyler çekilmez biliyorum ama. aileler yüzünden huzurunuzu bozmayın be güzelim değermi hiç yaa. ana ocağına dönmeside kolay değil insanların sürekli bu tarzdaki laflarını işitmekte hiç kolay değil. inan bu evliliği yürütmek o hayatı çekmekten çok daha kolay. sadece inadı ve gururu bir kenara koyup kayınvalidene içinden gelmesede biraz daha iyi davranmalısın, aslında sen ona değil kocana iyi davranmış olacaksın öyle düşün.