Çaresizim

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
çaresizim

aylar önce kayınvalidemle olan sıkıntılarımı yazmıştım ... suan konuşmuyorum onunla bi nebzede olsun aştım onları ... şimdi ise daha kötüsü basladı ne yazık ki eşim .... kaynanamla yasadığım seyler evliliğimde derin yaralar actı ve kapanmakta bilmiyor.. kapatamıyoruz düzelmiyor... eşim uzun zamandr ne nasılsın diyor ne halimi hatrımı soruyor sürekli konusmaya calışıyorum konuşmuyor takiii bu akşama kadar oturalım konuşalım bak bu böyle gitmez dedim gitmesin dedi... bak birbirimizden soğuduk 2 cocugumuz var yapmayalım böyle en azından sevmeye calış dedim beni sevme artık beni sevmeni istemiyorum dedi...e ne yapacagz o zaman dedim böyle gidecek dedi.... kızdım o zaman bende enişten ablana hal hatır sormuyo die yakınınca eniştenin üzerinden gecirmedik laf koymuyorsun evdeki karına nie hal hatır sormuyosun sen bu kadar karaktersizsin işte dedim ... o zamanda ben anneme ablama ölene dek hatırını sorarım sana sormam dedi .. bu adam bunları neden söyledi die düşünürsünüz şimdi dimi .. bu kadar neden soğumuş dersiniz tek nedeni annesine olan zaafı annesiyle küsüm die benden soğudu ... hayatımı zindana cevirdi.... mutsuzum... yalnızım...kendimi bi otelde hizmetçi gibi hissediyorum ...patron işçi ilişkisi gibi bile deil daha resmi ... 2 tane cocuğum var ikiside daha bebek evden dışarı adım atamıyorum ki gezsem tozsam unutsam kendimi öle avutsam... ayrılsam olmaz ayrılı psikolojisini asla kaldıramam .. böyle bi evliliği nasıl sürdürürüm sizce...biliyorum artık hep bir tarafım eksik kalacak .. o da benim mutsuzluğum olacak ... hayattan tek beklentim çocuklarım kaldı keşke keşke çouklarım hemen büyüse evlense ve bende ölsem ... yasayamıyorum onların her anınını her attığı adımı zevkle mutlu bir aile olarak hissederek doya doya yasayamıyorum
Düzenleyen: caldion78 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :02:13 Sebep: ekleme

kendinize ve esinize biraz zaman verin uzerine gitmeyin...o sizle konusmuyorsa sizde onla konusmayin cocuklarinizla ilgilenin...herseyi zamana birakin esinizde hatasini anlayip size donecektir insALLAH bosanmayida bence dusunmeyin ortada bosanmayi dusuncek kadar buyuk bi sorun yok bence...:44:

eski konularinizida okudumda esler arasina giirilmez walla bilemiyorum...:44:

eski konularinizida okudumda esler arasina giirilmez walla bilemiyorum...:44:

suan bişi yapamıyor zaten ondan bi sıkıntım yok ama benm kocam olacak insan öle tapıyo ki annesine benm küs olmamı yediremiyor kendine ve hergünümü cehenneme ceviriyor ben zaten akşama kadar kimseyle konuşamam evden cıkamam akşam kocam gelir nasılsn aşkım günün nasıl gecti derim gönlü yoktur öptürmeye ama öperim ... ama neden... sırf cocuklarım için düzelsinde güzel bi aile ortamı verelim die .. sabah 6 da kalktım arkadasım ve halen ayaktayım psikolojimi alt üst etti uyuyamıyorum saat 3.30 dimi suan 2 satt sonrada cocuklar kalkacak ... anla halimi ne yapcagımı sasırdım vücüt yorgunluğu kafa yorgunluğu aile huzursuzluğu ne ararsan var bende

sende kocanin hatri icin kayinvalidenle barissan biraz alttan alsan ne kaybedersin? en azindan kocanla mutlu olursun huzurun yerine gelir hersey sende bitiyor...sorunun ne oldugunu ve nasil cozecegini biliyorsun...

sende kocanin hatri icin kayinvalidenle barissan biraz alttan alsan ne kaybedersin? en azindan kocanla mutlu olursun huzurun yerine gelir hersey sende bitiyor...sorunun ne oldugunu ve nasil cozecegini biliyorsun...

herseye aşırı derevede kafama takıyorum o zaman daha fena olur cünkü benm a dediğime kaynanam gidiyor tam z diyor kavga ederz ki mutlaka ederz asabiyim yalnış hareketlerde bulunurum kendimi tutamam o zamanda geri dönüşü olmas tamamen küs deilim zaten sadece aramıyorum ararsa acıyorum fazla konuşmuyorum

arkadaşlar bilirim gercekten caresi yok amacım sizinle konuşmak dertleşmek kocamla yapamadığımı sizinle yapmak beni anlamanız yalnızlığımı payşamanız tşkr ederm cvplarına

eski konunda okudugm kadariyla iki bardagin yerini degistirdi die duzenimi bozuyor demissin bunlar bence fazla abarti...mutlu olmak istiyorsan esinin istedigin yapmalsin baska sorununuz yoksa bole bisey icin huzurunu bozma...

eski konunda okudugm kadariyla iki bardagin yerini degistirdi die duzenimi bozuyor demissin bunlar bence fazla abarti...mutlu olmak istiyorsan esinin istedigin yapmalsin baska sorununuz yoksa bole bisey icin huzurunu bozma...

bence tamamını okumamışsın keşke tek iki bardak olsaydı... zaten kaynanam deil problem o zaman ta 3 yıl önceydi toydum herseyi problem ederdm kaynanam istediğini yapsaydıda keşke eşim yanımda olsaydı kocam olduğunu hissettirseydi ... benm problemim kaynanam yüzünden eşimin bana cephe alması benden soğuması iki cocuğunun annesini hiçe sayması yok gibi davranması gerisi hikaye

diğer konunuzu bilmiyorum ama eşiniz annesine ilk anlardan beri bu kadar baglıysa tek sorun budur o zaman..ama ınanın cok üzüldüm..erkekler bunu neden yapar..

halbukı ınsan evlenene kadar aılesının sorumlulugunda yasar, evlendıkten sonra ise kendı aılesının sorumlulugunda yasar...

bılmezler mı anlamazlar mı ki; eşleri o erkeklere hem annelik yapıyor, hem kadınlık yapıyor..o eş olmasa aç kalacak , temız gıyınemeyecek, cocuklarına tek basına bakamayacak..allah korusunn yarın bırgun bırsey olsa cocuklara kayınvalıde mı bakacak bır anne gıbı..asla annenin , eşin değeri bılınmez...henuz evlı degılım..nişanlıyım..fikirlerımı yazmak ıstedım..gecenıze arkadas olmak adına..

kendınızı hızmetcı gıbı goruyorsunuz ve bu duygunuzu anlıyorum ve haklısınız...ama bılın kı yalnız degılsınızdır.. ornek vereyım.::

annem yıllarca kayınvalıdesınden dolayı cok ezıldı..babacım kıramadı annesını..oncelıkle babaannemın dedıklerı olurdu..sonra annemın..ve bu evlılıklerının ılk 5 yılında sürmüş böyle..sımdı aradan 22 sene gectı ve babam hatasını anladı..ama annem hâlâ kırgın..hep konusu acılır ezıldıgının ve kaynananın 1 lafının annemin 10 lafına esdeger olmasını..

bır de amcam var karısına tapıyor..ve ona derdik ki '' yarın bırgun secme hakkın olsa allah korusun , annen mı karın mı ''derdık..derdi ki tabıı kı de karım..ve gercekten de oyle..

suan babaanneme sorsak hangı oglun bıtanedır dıye..amcamı soyler..hergun yanına ugrayan, sozunu dınleyen babam deıl de 4-5 ayda 1 kere ve sadece 5 dakıka yanına ugrayan amcam ıcın o bitanedır der...

hayat böyle ıste...

bir gun erkekler anlayacaktır kuramadıkları dengenın nasıl travmalara yol actıgını..eşinde de cocuklarında da..ama ıste onemlı olan erkenden mantıklı bır koca olma yolunda ılerlemektır...umarım sizin de bu cektıklerınız yakında son bulur...mutlu olmanızı dılerım...uzulmeyın bencıl davranın...sadece kendınızı dusunun...dusunun kı cocuklarınız mutlu olsun...

fazla yardımcı olamayacagım ıcın uzgunum ..cunku henuz evlılık asamasına gecemedıgım ıcın ne desem havada kalmıs olur..

kaynanaları kötümser de sanmasın kımse benı...genelden özele yasadıgımız bır ornektı benım kı..

sabırlı olun...
sevgıyle kalın...
(fazla uzun yazdım kusuruma bakmayın )

Son düzenleme:
esin tek evladim yazmis sen abladan enisteden bahsediyorsun:44::44::44:

o kadar cevap yazdim amaa inanmiyorum bu konu fake herhalde arkadasin esi yine konu acmis can skntsndan bende almayim artik

yazdıkların o kadar duygulandırdı ki beni anlatamam tamamen benm düşüncelerim ve hayal kırıklıklarım dilerim kimse yaşamaz
bencil ol demişsin bana zaten hep ben merkezciyim fazla düşünmemeye celışırım ama işte arada oluyor böyle duygusal çalkantılar.. dışarıdan bakarsan mükemmel dersin .. günlük hayattta tanısan yine öle ... ne kadar güçlü dersin ama güçte bi yere kadar dimi ... buda gecer dedim hep bunuda atlatırım ...bu gece ise sadece dertleşmek istedim geceme hoşgeldn

bende eskı konularını okudum eger esını gerı kazanmak ıstıyorsan once annesını gerı kazan annesı ıle ıyı olursan eger kendını sevdırırsen esıne soyler ıyıyız yada bana ıyı davranıyor gıbı tamam annesı sana zıt gelebılır belkı sevmeyebılırsın mesafelı olarak yanı kendını ezdırmeyerek sevdır kendını kucuk bebegınde var bosanmak da ıstemıyorsun bellı ama bu sekıldede bıyere varamazsınız daha da kotuye gıdıyormus zaten annesı esını doldurmadıgı ne malum kendını yıyerek gecırme gunlerını saglınıgını dusun cocuklarını dusun okadar da caresız degılsın canım hersey senın elınde aslında bı laf vardır tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır hatta bı soz daha var burdan bı arkdasın ımzası ..Sen çiçek olup etrafa gülücükler saçmaya söz ver..Toprak olup seni başının üstünde taşıyan bulunur.... (Mevlana)'dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…