eski konularinizida okudumda esler arasina giirilmez walla bilemiyorum...:44:
suan bişi yapamıyor zaten ondan bi sıkıntım yok ama benm kocam olacak insan öle tapıyo ki annesine benm küs olmamı yediremiyor kendine ve hergünümü cehenneme ceviriyor ben zaten akşama kadar kimseyle konuşamam evden cıkamam akşam kocam gelir nasılsn aşkım günün nasıl gecti derim gönlü yoktur öptürmeye ama öperim ... ama neden... sırf cocuklarım için düzelsinde güzel bi aile ortamı verelim die .. sabah 6 da kalktım arkadasım ve halen ayaktayım psikolojimi alt üst etti uyuyamıyorum saat 3.30 dimi suan 2 satt sonrada cocuklar kalkacak ... anla halimi ne yapcagımı sasırdım vücüt yorgunluğu kafa yorgunluğu aile huzursuzluğu ne ararsan var bende
sende kocanin hatri icin kayinvalidenle barissan biraz alttan alsan ne kaybedersin? en azindan kocanla mutlu olursun huzurun yerine gelir hersey sende bitiyor...sorunun ne oldugunu ve nasil cozecegini biliyorsun...
herseye aşırı derevede kafama takıyorum o zaman daha fena olur cünkü benm a dediğime kaynanam gidiyor tam z diyor kavga ederz ki mutlaka ederz asabiyim yalnış hareketlerde bulunurum kendimi tutamam o zamanda geri dönüşü olmas tamamen küs deilim zaten sadece aramıyorum ararsa acıyorum fazla konuşmuyorum
eski konunda okudugm kadariyla iki bardagin yerini degistirdi die duzenimi bozuyor demissin bunlar bence fazla abarti...mutlu olmak istiyorsan esinin istedigin yapmalsin baska sorununuz yoksa bole bisey icin huzurunu bozma...
suan bişi yapamıyor zaten ondan bi sıkıntım yok ama benm kocam olacak insan öle tapıyo ki annesine benm küs olmamı yediremiyor kendine ve hergünümü cehenneme ceviriyor ben zaten akşama kadar kimseyle konuşamam evden cıkamam akşam kocam gelir nasılsn aşkım günün nasıl gecti derim gönlü yoktur öptürmeye ama öperim ... ama neden... sırf cocuklarım için düzelsinde güzel bi aile ortamı verelim die .. sabah 6 da kalktım arkadasım ve halen ayaktayım psikolojimi alt üst etti uyuyamıyorum saat 3.30 dimi suan 2 satt sonrada cocuklar kalkacak ... anla halimi ne yapcagımı sasırdım vücüt yorgunluğu kafa yorgunluğu aile huzursuzluğu ne ararsan var bende
arkadaşlar bilirim gercekten caresi yok amacım sizinle konuşmak dertleşmek kocamla yapamadığımı sizinle yapmak beni anlamanız yalnızlığımı payşamanız tşkr ederm cvplarına
diğer konunuzu bilmiyorum ama eşiniz annesine ilk anlardan beri bu kadar baglıysa tek sorun budur o zaman..ama ınanın cok üzüldüm..erkekler bunu neden yapar..
halbukı ınsan evlenene kadar aılesının sorumlulugunda yasar, evlendıkten sonra ise kendı aılesının sorumlulugunda yasar...
bılmezler mı anlamazlar mı ki; eşleri o erkeklere hem annelik yapıyor, hem kadınlık yapıyor..o eş olmasa aç kalacak , temız gıyınemeyecek, cocuklarına tek basına bakamayacak..allah korusunn yarın bırgun bırsey olsa cocuklara kayınvalıde mı bakacak bır anne gıbı..asla annenin , eşin değeri bılınmez...henuz evlı degılım..nişanlıyım..fikirlerımı yazmak ıstedım..gecenıze arkadas olmak adına..
kendınızı hızmetcı gıbı goruyorsunuz ve bu duygunuzu anlıyorum ve haklısınız...ama bılın kı yalnız degılsınızdır.. ornek vereyım.::
annem yıllarca kayınvalıdesınden dolayı cok ezıldı..babacım kıramadı annesını..oncelıkle babaannemın dedıklerı olurdu..sonra annemın..ve bu evlılıklerının ılk 5 yılında sürmüş böyle..sımdı aradan 22 sene gectı ve babam hatasını anladı..ama annem hâlâ kırgın..hep konusu acılır ezıldıgının ve kaynananın 1 lafının annemin 10 lafına esdeger olmasını..
bır de amcam var karısına tapıyor..ve ona derdik ki '' yarın bırgun secme hakkın olsa allah korusun , annen mı karın mı ''derdık..derdi ki tabıı kı de karım..ve gercekten de oyle..
suan babaanneme sorsak hangı oglun bıtanedır dıye..amcamı soyler..hergun yanına ugrayan, sozunu dınleyen babam deıl de 4-5 ayda 1 kere ve sadece 5 dakıka yanına ugrayan amcam ıcın o bitanedır der...
hayat böyle ıste...
bir gun erkekler anlayacaktır kuramadıkları dengenın nasıl travmalara yol actıgını..eşinde de cocuklarında da..ama ıste onemlı olan erkenden mantıklı bır koca olma yolunda ılerlemektır...umarım sizin de bu cektıklerınız yakında son bulur...mutlu olmanızı dılerım...uzulmeyın bencıl davranın...sadece kendınızı dusunun...dusunun kı cocuklarınız mutlu olsun...
fazla yardımcı olamayacagım ıcın uzgunum ..cunku henuz evlılık asamasına gecemedıgım ıcın ne desem havada kalmıs olur..
kaynanaları kötümser de sanmasın kımse benı...genelden özele bır ornektı yasadıgımız benım kı..
sabırlı olun...
sevgıyle kalın...
(fazla uzun yazdım kusuruma bakmayın )
o kadar cevap yazdim amaa inanmiyorum bu konu fake herhalde arkadasin esi yine konu acmis can skntsndan bende almayim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?