bende eskı konularını okudum eger esını gerı kazanmak ıstıyorsan once annesını gerı kazan annesı ıle ıyı olursan eger kendını sevdırırsen esıne soyler ıyıyız yada bana ıyı davranıyor gıbı tamam annesı sana zıt gelebılır belkı sevmeyebılırsın mesafelı olarak yanı kendını ezdırmeyerek sevdır kendını kucuk bebegınde var bosanmak da ıstemıyorsun bellı ama bu sekıldede bıyere varamazsınız daha da kotuye gıdıyormus zaten annesı esını doldurmadıgı ne malum kendını yıyerek gecırme gunlerını saglınıgını dusun cocuklarını dusun okadar da caresız degılsın canım hersey senın elınde aslında bı laf vardır tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır hatta bı soz daha var burdan bı arkdasın ımzası ..Sen çiçek olup etrafa gülücükler saçmaya söz ver..Toprak olup seni başının üstünde taşıyan bulunur.... (Mevlana)'dan
esin tek evladim yazmis sen abladan enisteden bahsediyorsun:44::44::44:
pardon anlamadm
diyorum yine esin konu acmis olabilir nerden bilebiliriz???
eşim erkek olarak tek evladı onu kasdettim yoksa birde ablası var
ben eşimi geri kazanmak deil hatasını anlamasını sabırla bekliyorum boşanmak istemiyorum evt bebek deil bebeklerim var birde annem babamda ayrı zaten bunlar hep böyle densinlerde istemiyorum boşanma psikolojisini kaldıramamda zaten ... kaynanamla ilgili konuşmak istemiyorum arkadaşlar...
ben zaten rahatim...siz mutlu olunda...rahat ol uyuyor pc de bende :=) güldürdün beni
bilemem ben okudugumu soledim...yaziyida o yuzden paylastim uydurdum sanilmasin diye...o kendini erkek ya... hep tek gördü ... anasına babasına bakacak ya .... 12 saat calışıyo 10 saat uyuyor .. 2 saatte yemek yiyor :) hangi ara bakacaksa o yüzden
ALINTI...
alti cizili yerde tek cocugum yaziyorda ondan dedim...
valla benım kafam cok karıstı kocanın hatası ne? ayrıca kayınvalıden hakkında konusmayacak kadar nefret ettıren sey ne eskı konularını okudum ama nefret edılcek kadar degıl yada ben eksık okudum.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/322731-199aresizim.html
daha once de aynı konuyu acmıssın canım hatta esınde cvp vermıs bellıkı bırbırınızı sevıyorsunuz ınatlasmak yerıne yada burda bıze acıklama yapmak yerıne oturup karsılıklı nıye konusmuyorsunuz neden aranızda cozumlemıyorsunuz tamam dertlısın bellı esının senı anlamasını ıstıyorsun esınıde anlıyorum ne olursa olsun annesı sonucta ne dıyım arkdasım durumuna uzuldum kım ısterkı eşi ile arası acılsın.
o konu iki bucuk yıl önce acıldı ve benm o kocamdan eser kalmadı sevmiyoruz artık bir birimizi biliyorum eskişler ikimizinde aklından cıkmıyor ama ayrılmakta istemiyorum sadece hayatım cekilir hale gelsin bu bana yeter
o konu iki bucuk yıl önce acıldı ve benm o kocamdan eser kalmadı sevmiyoruz artık bir birimizi biliyorum eskişler ikimizinde aklından cıkmıyor ama ayrılmakta istemiyorum sadece hayatım cekilir hale gelsin bu bana yeter
Yazık!!! O insanların hayatını çekilmez hale getirmişsin...varsın senin hayatında çekilmez olsun zaten!
Acıdım o kadıncağızın haline...evlat acısı bir yanda..bide zalim bir gelin!
Allah yardımcısı olsun....
.
[
için kan aglasın o zaman daha ona yaptıklarımı saymadım arkadasım o zaman oturur ağlardın heh he
[sıze=2]yazık!!! O insanların hayatını çekilmez hale getirmişsin...varsın senin hayatında çekilmez olsun zaten!
Acıdım o kadıncağızın haline...evlat acısı bir yanda..bide zalim bir gelin!
Allah yardımcısı olsun....
.
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?