Merhabalar 1 hafta önce esimin telefonunda translateden çevrilmis mesajlar gördüm yabancı bi kadına yazilmis mesajlardi.deliye döndüm ama tartismadim bile insan gibi sordum sadece benim ne eksigim vardida yine yaptin diye.yine diyorum ben 7 aylik hamileyken de gördüm bu tur mesajları dava actim bosanicaktik sonra babami kaybettim o donemde sonra oğlum oldu falan filan ama bu zamana kadar bi daha hic hissettirmedi.oğlum 1 yaşındayken annemide kaybettim kardeslerle miras yüzünden aramiz acildi...7.senemiz evliligimizin ben herşeyin oturmuş hala mutlu bi evliligim var diye düşünürken gecen gün yine gördüm msjlari.ya insan hic dusunmezmi daha önce bunun yüzünden karim benden bosanacti yine gorurmu acaba diye. 1 haftadir icime bi tas oturdu savunmasida öyle bi eğlence sadece oldu aldim karsima bosanalim dedim oda masaya bicak koydu nereye cekersen çek diye ne gidecek yerim ne de arkamda duracak bi ailem var bununlada nasil yasarim bilmiyorum bana sakin kadim siginma evleri demeyin ablam oradayken kocasindan dayak yedi karakoldan güya koruma verildi o korumaya hic goremedik guvenli değil hic bisey benim kesiminde gözü karadir asabidir belki bi cikis yolu bulurum diye buraya yazdim