• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizim

Evlenmeden oncede alkol kullaniyordu ancak tabikide bu kadar sık degil
ancak arkadas cevresinin etkisiyle alkol bagimlisi oldu
ben çalisiyorum maddi sıkıntim yok
hakimin cocugun velayetini babaya vermeyecegini biliyorum ancak velayeti kendi istegimle ona verirsem bosanacagini aksi durumda bosanmayacagini zorluk cikaracagini soyluyor
hatta bazen obu cocugundan ayirirsam oldurmekle bile tehdit ediyor
Çikar bir yol bulamadim
ben pek anlamam bu konulardan ama çekismelide olsa eninde sonunda bosamazmi hakim
tehdit içi bisey diyemiycem o kdr kadin helak oluyorki bu yolda habelerde goruyoruz
mantikli haraeket et ve kurtul o adamdan bi an once

"Kızımız yarın bir gün büyüyecek,seni kendine örnek almasını ister misin?Evleneceği kişiye seni tanıştırmaktan çekinmesini ya da senin alkole olan bu zaafın yüzünden evlendiğinde kocası ve ailesinin seni başına kakmalarıni ister misin?
Ve her şeyden önemlisi kızımızı alkolik biriyle evlendirir misin?" deyin.Madem kızınıza düşkün ;)

Aynen öyle 7 yaşına kadar velayet annede olur ki alkol aldığını ispatlarsanız zaten hakim çocuğu size verir evlilik kurtarılamayacak durumdaysa şayet velayet i dert etmeyin...yeni kanunlara göre kız çocuğu babaya veriliyor fakat hakim çocuğun fikrinide alıyor kiminle yaşamak istiyorsun diye ki hic kimse bir çocuğu annesinden ayıracak kadar vicdansız olmamalı...ayrıca bu velayet isi erkeklerin en büyük blöfü oluyor inanın evlilik bittiğinde umurlarında olmuyor bile çocuk çoğu zaman
Erkeklerin blöfü konusuna katılıyorum. Boşanana kadar çocuklar acayip önemliyken ( hatta boşanma aşamasında çocuklarını farkedenlerini bile gördüm) sonrasında unutuyorlar sanki.

Alkolik olduguna dair bi rapor yada sahit goster iyide bi avukat tut ispatla durumu calismiyorsan ise gir al kizini yanina Caresiz degilsin yani!

Allah kolaylık versin

Canım eşinin kişiliği o..alkol sadece tetikliyor kişiliğindeki sivri uçları..

kendisi istemedikten sonra asla bırakmaz. Ne kadar ugrasırsanız ugraşın iradesini kullanmazsa bırakmaz, olay kendisinde bitecek. Benim de bir yakınım yıllarca içti, karısı tam 10 yıl boyunca calısan bır kadın olmasına ragmen cektı. En sonunda karacigerinden rahatsızlandıgı ıcın bırakmak zorunda kaldı. Doktorlar ıcerse ölecegını soyledıler, cocuklarım karın bensız ne yapar dedı ve bıraktı. O gunden sonrada agzına bır damla ıckı koymadı. 22 yıldır falan yanında ıcenler olsa bıle baslarsam duramam korkusuyla ıcmedı. Merak etmeyın velayetı babaya verılmez, ama sızın ıstemenızle olmuyor, olay esınızde bıtecek.

Herkese iyi geceler
12 yildir evliyim ve 1 kizim var
Her ne kadar kendisi kabul etmesede esim bir alkolik
Hemen hemen hergun alkol aliyor
alkolluyken bana karsi oldukca agresif oluyor ve cok konusuyor
nefret ediyorum artik bu durumdan
ancak kiziyla arasi cok iyi
oldukca ilgili ve sevecen bir baba
Esim alkolu birakma konusunda yardim almayi reddediyor zaten boyle bir sorunu oldugunuda kabul etmiyor
bosanmayi cok istiyorum ancak kizim bes yasinda ve babasina cok duskun
zaten esimde bosanmayi ancak velayeti ona verirsem kabul ediyor
Uzun zamandir o kadar çaresizim ki ruhen ve bedenen hastalik sahibi olmaya basladim.4 senedir midem agriyor mesela kac defa doktora gittim bes kez endoskopi oldum.gadtritim var ve duzenli ilac kullanmama ragmen gecmiyor.
Cunku surekli stres altindayim
Benim durumumda olanlar varsa onlarla dertlesmek istiyorum.
canım benim allah yardımcın olsun.kızın tam ergenlik döneminde bosanma olayı çok etkiler.sabret inan bir gun bırakıyorlar.benim babam tam o zamanlarda bırakmıştı.o alkolluyken uyusan yok saysan olur mu?

Velayeti kendi alınca alkollemi beslicekmiş çocuğu hey allahım ya kusura bakmayın ama bunlar adammı oluyo şimdi yaa bu kadar sorumsuzluk bencillik olamaz!madem çocuğunu çok seviyosun çok ilgilisin git çocuğun için ailen için tedavi ol,içme !!size,kızınıza çok üzüldüm şu an allah yardımcınız olsun,zor bi durum gerçekten :(

Bence boşanmak istediğinize eminseniz hemen boşanın hakim çocuğu yasa gereği size verecek kafanıza bu takılmasın.
Allah yardımcınız

Hakimde zaten hazir alkolik kocaya velayeti vermeye. Hem kendisini tedavi ettirmeye yanasmiyor hemde bosanma durumunda velayeti istiyor. Velayeti alipta napicak cocugu sarhos kafaylami bakacak. Allah esini islah etsin sanada yardim etsin arkadasim hic kolay degil!

Bir tek velayetle tehdit ediyorsa delillerinizi toplar mahkemede sunarsınız.
Ama yok sizi de tehdit ediyorsa dikkat edin.
Karı koca ilişkiniz yoksa saygı sevgi bittiyse daha ne bekliyor eşiniz? Ne istiyor ki?
ayıkken konuşun inşallah sonuca varırsınız

Back
X