Çaresizliğim

Eşiniz kaç yaşında evlilik değil de evcilik oyununa döndermiş sizde çanak tutmuşsunuz keşke 3 de 2 si kötü ve umut vaat etmeyen bir evlilikten çocuk yapmamaýi düşünseydiniz

Ne demek yokken ozluyorum gelince istemiyorum.. deli mi ne?
Yaninda bir dakika daha tutman hata topla esyalarini koy kapiya sen niye gidiyorsun.. cocugunda birak dedesine baba desin..
En azindan büyüyünce baba kelimesi bir anlam ifade eder

Cook zor bir durum olsa gerek canm. Kendini ve bebegini düşün ve sen dik ayakta durmaya çalış. O adamdan sana ve bebeginize hayir gelmez ama belli yani. Babalik etmez. Kendini.belli etmis. Daha fazla uzatmadan yollari ayirmani soylerim. Ama karar yine senindir. Birde arabayı düşünme. Avukata soylersin birsekilde hallolur. Nafakayi falan duyunca avukatlar onu cok güzel ayarliyorlar. Gozunu korkuturlar. Sen smdi cocugunu dusun. Ama o adam icin aglama sakin. Allah yardimciniz olsun

Adam canı isteyince çağırıyor hevesi geçince git diyor. Kendinizi teslim etmeyin babanızın evine dönün bida da gitmeyin, oyuncak mi bu enisteniz Allah ni biliyorsa bı kadını bosadikdan sonra tekrar dinen evlenmesi için şartları var. Oyuncak mi bu

Hadi bir kere evden ayrıldınız. Affettiniz döndünüz, ikinciye gittiniz. Geri niye dönüyorsunuz?

Siz ve aileniz böyle Allah affeder diye affeder, cezasını Allah versin diye hareket ederseniz daha çoooo...k çile çekersiniz. Allah size akıl ve özgür iradeyi boş yere vermedi. Aklınızı kullanın ve bir an önce bu adamı boşayın. Sizi de yaratan Allah, kendinize değer vermek zorundasınız. Evlendiniz diye adamın malı değilsiniz.

Enişte ile ilgili yorum yapan arkadaşıma katılıyorum. Herşeyden önce bu tarz olaylarda “yok Allah’ın hakkı üçtür beştir” böyle birşey yok. Bunu kullanıyorlar.
Durumunuz evet üzücü zor Allah yardımcınız olsun. Herşeyden önce anne-babanız arkanızda ve size destek ise üzülmeyin. Böyle bir ömür geçirmekte çocuğunuzu böyle bir adamla büyütmekten iyidir. Tabi benim yorumum herkes kendi yaşadığını bilir ayrılın veya ayrılmayın demek haddim değil. Ama siz ve evladınız nasıl mutlu olacaksanız hakkınızda hayırlısı öyle olsun inşallah. Naçizane bu durumlar sizi yıpratmış bir destek de almanız daha sağlıklı karar vermeniz için size iyi gelebilir.

Enişte, bu kadına kocası eziyet ederken nerdeymiş acaba.

Böyleleri akraba adı altındaki akbabalar oluyor çok özür dileyerek söylüyorum. Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söyleyebilirim ki o akbabalar sanıyor ki onlardan biri birşey ister(maddi-manevi).
[/QUOTE]

Ya da namuslarına leke getirir diye

Ya ulkemizde nezaman kadinlar su erkeklerden bagimsiz bir insan olduklarini anlayacaklar.
Inanin cocugunuzun herkese baba demesi sizin bu adamla birlesip kotu seylere sahit olmasindan daha iyi...

Böyleleri akraba adı altındaki akbabalar oluyor çok özür dileyerek söylüyorum. Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söyleyebilirim ki o akbabalar sanıyor ki onlardan biri birşey ister(maddi-manevi).

Ya da namuslarına leke getirir diye
[/QUOTE]
Maalesef öyle. Boşanmayı/ayrılığı bu zannediyorlar. Halbuki evlilik helal ise boşanmak da helal. Evet kimse evliliği bozulsun istemez ama bazen olmuyor birşeyler.

Bir de oğlunuzun başka birine/birilerine baba demesi ile ilgili birşey söyleyecektim. Bildiğim kadarı ile normal. Yaşı küçük çünkü. Benim oğlum şuan 3,5 yaşında. 1,5-2 yaşlarında iken yolda gördüğü çoğu adamın arkasından baba diye ağlıyordu yaşlılar için de dede diye ağlıyordu. Büyüdükçe yüzleri kişileri tam anlamıyla tanıdıkça aileyi/yabancıyı net olarak ayırt eder merak etmeyin.

Bu bana çok iyi tanıdığım birini hatırlattı ağlama sil gözyaşlarını çünkü o vasıfsız kocan bunun damlasına bile değmiyor, ağlıyorsan kendine ağla son kez ağla ve oğluna ve kendine söz ver. Merhametin aynı kişiye, aynı hatayı ikinci kere yapılması taktirde merhametlikten çıkıp seni keriz yerine koyar. Haşa biz Allah değiliz şu söz “Allah bile üç defa affediyor” çok karanlık bir söz bunun gibi adamların ekmeğine yağ sürmekten başka bişey değil. Öyle üzüldüm ki sana anlatamam. Bak kardeşim, ilk yapılan hata ikinci yapılan hata değil tercihtir, yani herkes her şeyi bile isteye yaptı bunu unutma.

Allah korkusu olan var ama siz denk gelmemişsiniz. Boşanacaksınız. Bu çocuğun yaşı ilerleyecek her seferinde yok 3 yok 5 yok 8 yaşında mı diyeceksiniz ki adam belli ki oynuyor yada psikolojik hasta.

arabayı üstüme vermiştim satıcam dedi ben razu olmadım diyemi beni getirdi deyip içim içimi yiyor zaten bu sürede
Sorunuzun cevabı belli.
Bu karakterisizim ne size eş, ne de çocuğuna baba olma kaygısı ve isteği var.
Ayrıca çaresiz değilsiniz, aileniz sizinle.
Artık boşansanız mı bu adamdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…