Çaresizliğim

Çocuğun önüne gelene baba demesi babalama döneminden.
Babasını ozlediginden değil.
Benim oglumun babasi yanında o da gördüğü herkese ba vs diyor.
Bunla duygusallasmayin öncelikle.
İkincisi bu adam sizinle dalga geçiyor buna izin vermeyin.

Adam son 2 yıldır sorunluymuş zaten, hamileyken sizi aldatmış, siz ancak 6 ay sonra dava açmışsınız, onda da adam pişmanım deyince davadan da vazgeçmişsiniz. E bu adam ne yapsa siz bunu kabul ediyorsunuz, bu dakikadan sonra artık suç adamda değil, sizde!
Ananem derdi ki eşek bile aynı çukura 3 kere düşmez.

eniştem hoca allahın hakkı üç abim allah bile affediyorsa bizde affedici olalım dedi
Hocaya sorun bakalım ben onu dövsem ve aldatsam üstüne istemesem ERKEĞE de Allah bile affediyorsa sen affet karını der miydi?
Böyle alakasız konulara dini karıştırmayın yaratıcı herkese akıl vermiş yapışmışsınız koca da koca adam da parmağında oynatıyor oh misss günaha giriyorsun günaha hoca yerine ben sana diyim o kücücük çocuğu şiddet varken yapmışsın bi çoccuk daha patlatırsın sen şimdi iki kere vebal alırsın sonra Allah ona sorar mı sana sorar sana anne olan sensin o çocuğun güvenli olmasını sağlayacak olan sensin

Eşiniz kaç yaşında evlilik değil de evcilik oyununa döndermiş sizde çanak tutmuşsunuz keşke 3 de 2 si kötü ve umut vaat etmeyen bir evlilikten çocuk yapmamaýi düşünseydiniz
Eşim 25 oğlum doğana kadr nişanlılık ta 1 yıl hiç böyle sıkıntımız yoktu ki canım

Ne demek yokken ozluyorum gelince istemiyorum.. deli mi ne?
Yaninda bir dakika daha tutman hata topla esyalarini koy kapiya sen niye gidiyorsun.. cocugunda birak dedesine baba desin..
En azindan büyüyünce baba kelimesi bir anlam ifade eder
Haklısın canım ev kendisinin oldugu için benm diyor

Her ha
Haklısınız aslında

Allah razı olsun canım belkide ben ona iyi niyetle hep yaklaştıgımdan oldu

Haklısınız

Ya neden kendinize bunu yapıyorsunuz bir de ben kendimden eminin yazmışsınız bunu sorgulaması gereken eşiniz siz değilsiniz o kendini sorgulasın nasıl bir koca diye.
Ya evcilik oynuyor sanki bu ne gel deyince gel git deyince git şaka gibi değişir mi sizce yazık o yavruya.
Niye üç şans verilecekmiş eşinize size ya zarar verse bunu düşünmüyor mu enişteniz. Onunla evli olan siz siniz enişteniz değil katlanan neler çeken sizsiniz

Aynen. Canım zaten bugün bitirdim inş allahından bulur tek içimi bura döküyorum saolun

İnş canım allaj razı olsun güzel yorum için

Yorumun için allah razı olsun haklısın

Günaha gircem sababh sabah
Allahın hakkı 3 diyen hoca (bunu da ilk okulda derdik Allahın hakkı sonsuz onu ögrenemeyen hocayı da ciddiye almam)otursun kendi esinizle ozman.
Gel de gel,git de git bu ne ya?Kuklası mısınız adamın?

Eşim 25 oğlum doğana kadr nişanlılık ta 1 yıl hiç böyle sıkıntımız yoktu ki canım
Anladım canım Allah yardımcın olsun o zaman kadınlara anlaşılmaz diyen erkeklerin bu dengesizliği çok büyük ironi gerçekten evlilik sürecinde insanlar değişiyor elbet ama evlilik bilinci ve sorumluluğu oluşmamış demek ki eşinizinde bundan sonra küçük yavrunuz odaklı karar verin lütfen huzursuz saçma sapan bir evde büyüyecegine annesinin yanında sevgi dolu büyüsün daha iyi

kadın aldatsa öyle demez ama sözde hoca BEY

Allah aşkına her seferinde gelip beni aldı diyorsunuz bir de , tabiki araba için geldi , çok safsınız.., Boşanın bu adamdan yoksa 2. Çocuğu da getirirsiniz bu sefer hiç kurtuluş olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…