çaresizliğin çaresi var mı :(

damzey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
37
4
1
Hayırlı akşamlar konuya nerden başlasam bilemedim çaresiz kaldım ne yapmam gerek bilemedim.mrb biraz uzun olcak hakkınızı helal edin 18 yaşıma kadar kız yetiştirme yurdunda kaldım annem ve abimin yanına geldim ama Abim sürekli şiddet uyguladıgi için daha fazla dayanamadım ve kaçarak evlendim evlendigim kişi evliligimin başlarında çok anlayışlı bir insandı dünyalar tatlısı bir kızım oldu şuan 6 aylık ve ben doğum yaptığından bu gune sürekli eziyet görüyorum sürekli hakaret ediyor evden kovuyor siddet uyguluyor
henüz kirkimiz çıkmadan evden kovdu annemin kapisina gittim Abimden yine şiddet gördüm ve mecburen kocamin kapisina yine geldim ben ne yapmalıyım zaten 18 yasima kadar devlet baktı küçücük bebegimle nereye gideyim ne yapayım çaresiz kaldim.

Kadın sığınma evleri ?

Belki toparlanıp yeni bir düzen kurana kadar sana çare olur .

Abinden şiddet görüyorsun diye kocana , kocandan şiddet görüyorsun diye abine sığınma .

Mutlaka bir çıkış olacaktır bu günlerden .

Durumları yok diye bakmamislar

Geçmiş olsun, anlattıklarınız çok üzücü. Abinizin tavrına anneniz ses çıkarmıyor mu? Eşinizle olan kavgaların asıl sebebi nedir? Önceden anlayışlıydı diyorsunuz. Resmi nikahınız var mı? Yetiştirme yurdunda kalanlara devlet iş veriyor diye biliyorum, öyle bi şansınız var mı?

İnsanoğlu başına ne geleceğini bilemiyor doğum yapana kadar herşey güzeldi doğumdan sonra sürekli hakaret ediyor begenmiyormus kilo almıştım cirkinlesmisim

Sunu anlayamıyorum yetiştirme yurtlarında buyumussun hayatın zorlugunu bızden daha ıyı bılırken yanı evlılıgını tam anlamıyla oturtmadan nasıl cocuk yapabılıyorsun yazık degılmı suan ıkınızede
Elinde bebegınle sende küçük bi çocuksun şimdi ne olacak

İnanır mısın anneme dahi şiddet uyguladı beni korudu diye evet nikahimiz var bende anlam veremiyorum doğumdan sonra beğenmiyorum artik seni diyor ben memurluk hakkımı yaktım malesef

Son düzenleme:
Benim çocuğum olmucak diye biliyordum vajinismistum ve kizlik zarı üzerine hamile kaldım ve öyle doğum yaptim

Kendimi artık hiçe sayıyorum yavrumu düşünüyorum ve böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum peki kadın sığınma evleri güvenilir mi ?

Evet tam ilişkim olmadan hamile kaldim

Kadin siginma evlerine git. Sana bi sekilde bakarlar. Allah yardimcin olsun.

İnanır mısın anneme dahi şiddet uyguladı beni korudu diye evet nikahimiz var bende anlam veremiyorum doğumdan sonra beğenmiyorum artik seni diyor ben memurluk hakkımı yaktım malesef
Nasıl yaktın memurluk hakkını

ah canım yavrum, yapman gerekenisöylyorum, sana vurdu mu hemen 155 i ara gelsinler, sonrası gereken yapılır.

ah canım yavrum, yapman gerekenisöylyorum, sana vurdu mu hemen 155 i ara gelsinler, sonrası gereken yapılır.
Haklisiniz bir kere vurdumu arkası gelir bir daha aynı hatayı yapamaz çünkü kalmicam böyle bir adamla aynı evde yakın zamanda kadın sığınma evine gitcem karar verdim

aynı şehirde gitmeyin izmire geçin iş imkanı daha fazla hem yakalanma ihtimaliniz azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…