Nasıl yani ,ilişki olmadan mı hamile kaldınBenim çocuğum olmucak diye biliyordum vajinismistum ve kizlik zarı üzerine hamile kaldım ve öyle doğum yaptim
Nasıl yaktın memurluk hakkınıİnanır mısın anneme dahi şiddet uyguladı beni korudu diye evet nikahimiz var bende anlam veremiyorum doğumdan sonra beğenmiyorum artik seni diyor ben memurluk hakkımı yaktım malesef
Sağol teşekkürlerKadin siginma evlerine git. Sana bi sekilde bakarlar. Allah yardimcin olsun.
Nasil anlatsam tam 18 yaşıma girmeye 6 ay kala yurttan kaçarak ayrıldım başvuru yaptım ama memurluk hakkım yanmisNasıl yaktın memurluk hakkını
Amin ssgolasinKadin siginma evlerine git. Sana bi sekilde bakarlar. Allah yardimcin olsun.
ah canım yavrum, yapman gerekenisöylyorum, sana vurdu mu hemen 155 i ara gelsinler, sonrası gereken yapılır.Hayırlı akşamlar konuya nerden başlasam bilemedim çaresiz kaldım ne yapmam gerek bilemedim.mrb biraz uzun olcak hakkınızı helal edin 18 yaşıma kadar kız yetiştirme yurdunda kaldım annem ve abimin yanına geldim ama Abim sürekli şiddet uyguladıgi için daha fazla dayanamadım ve kaçarak evlendim evlendigim kişi evliligimin başlarında çok anlayışlı bir insandı dünyalar tatlısı bir kızım oldu şuan 6 aylık ve ben doğum yaptığından bu gune sürekli eziyet görüyorum sürekli hakaret ediyor evden kovuyor siddet uyguluyor
henüz kirkimiz çıkmadan evden kovdu annemin kapisina gittim Abimden yine şiddet gördüm ve mecburen kocamin kapisina yine geldim ben ne yapmalıyım zaten 18 yasima kadar devlet baktı küçücük bebegimle nereye gideyim ne yapayım çaresiz kaldim.
Haklisiniz bir kere vurdumu arkası gelir bir daha aynı hatayı yapamaz çünkü kalmicam böyle bir adamla aynı evde yakın zamanda kadın sığınma evine gitcem karar verdimah canım yavrum, yapman gerekenisöylyorum, sana vurdu mu hemen 155 i ara gelsinler, sonrası gereken yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?