ah cnm yaa ailemizi seçme lüksümüz yok maalesef ama Allah onlara ne kadar sinir olsakta,dayanamasak ta acılarını göstermesin...
kardeşinin,babanın başına bişey gelse yüreğin yanar...bn de geçtim senin geçtiğin yollardan,hep neden yaa diyip durdum,önlerinde 250 gr fazlalığı olan hüküm sahibi bune böyle dedim ama bazı şeyler sadece zaman...
inşallah hayırlısıyla bir iş bulursun dabi nebze kafan dağılır...annenin sağlık sorunu nedir özel olmazsa?
dualarım seninle canım mutlaka bir iş bulursun nerede oturuyorsun iş bulduğun zaman elin para görür para buluncada bunları çekmezsin anneni de alıp belki ayrı eve çıkarsınız ama şu da daha kardeşin 17 yaşındaymış belki biraz daha büyüyünce babanla kavga etmez olurlar baban kardeşine sinirlendiği için sana da çıkışmış sinirinden inan ben de zor şartlar altında yaşıyorum senin bir ailen var ya ben hep bir ailem olsun istiyorum şu da var babanla kardeşinin arasını bulmaya çalışabilirsiniz anne kız bilemiyorum yani canını sıkma diyeceğim ama diyemiyorum mutlaka sıkılacak mantıklı düşünmeye çalış işe girdiğin zaman belki bir erkek arkadaşın olur evlenmeye karar verirsiniz seni hem baba gibi hem eş gibi sevecek bir erkek çıkar karşına belli mi olur buralarını düşün hep kış olur 3-4 ay sürer ve biter olaya bu yönden bakmaya çalış ama emin ol kendim için ettiğim duaların yanında senin için de dua edeceğim konuşmak istersen bana özel mesaj atabilirsin seni her zaman dinlerim kendine iyi bak canım bütün çirkinliğine rağmen dünya genede çok güzel
annemin omurilikten 2 kemik kaymış doktor çok strese girersen felç olabilirsin demiş
ama stressiz bir günümüz yok ki
Sanırım kardeşinle ilgili daha öncede konu açmıştın Meltem.
O konuda kardeşinin uyuşturucu bir madde kullanıyor olabileceğini ,bu konuyu biraz araştırmanı söylemiştim.
Kullanmadığı konusunda eminmisin.
yapma yaaa.....Allah tez zamanda şifasını versin inş. ya doktorlara bakma afedersin kabız olsak stresstendir diyorlar...stressiz ev mi var???? sen destek ol annene elinden geldiğince zaten başındakiler kafii.....
evet doğru hatırladınız bilmiyorum emin olamam evden çıkmıyor ama dersneye bile gitmek istemiyor evde yatmak tek derdi
psikolojik yardımda almıyor zaten babam müsade etmiyor arsız o psikolojisi iyi diyor
yani anlayacağınız herşeyin derdini annemle ben çekiyorum
Kardeşinin durumu ergenlikle geçiştirilecek bişey değil.
Evde olmadığı bir zaman bütün odasını araştır canım.
En azından sorunun kaynağı bumu değil mi anlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?