Tesekkur ederim. Umarim dediginiz gibi olur. Ilk kezbu kadar caresiz hissediyorum. Umarim iyi gunler yakindadir.Bu günler geçecek biliyorsunuz,ister dibe vurun,ister asi olun,ister aciz olun ama acınız her ne ise iyice yaşayın! gözyaşlarıyla ya da buraya icinizi dökmekle,yeter ki icinize atıp kendinize dönüşü olmayan yaralar açmayın...Allah kolaylik ve güç versin sakın ama sakın karamsar olmayın elbet güneş doğacaktır,hayrı görmeniz yakındır....
Cocuk sizin durumunuzu bastırmiş,kendinizden cok onun durumuna üzülüyorsunuz,bir Anne olarak katlanamazsınız elbette,5 yaşındaki yavrumun Anne babama son bir şans daha ver deyip ağlamalari beni derinden yaralıyordu,şimdi 20 yaşında bir delikanlı ve iyiki ayrılmişşın diyor...Zaman en güzel çare bir gün sizi anlayacak o gune dek sabır diliyorum,umarım baba olacak şahsiyet çocugunu ihmal etmez....Hakkınıza hayırlısı olsun ve iyi insanlar yoldaşınız olsun...Tesekkur ederim. Umarim dediginiz gibi olur. Ilk kezbu kadar caresiz hissediyorum. Umarim iyi gunler yakindadir.
Cok sekersiniz. Bu kadar insan icinde hassasiyet gosterip yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Umarim bu gunler de gecer... Sevgiler sizin de yolunuz acik olsunCocuk sizin durumunuzu bastırmiş,kendinizden cok onun durumuna üzülür,bir Anne olarak katlanamazsınız 5 yaşındaki yavrumun Anne babama son bir şans daha ver deyip ağlamalari beni derinden yaralıyordu,şimdi 20 yaşında bir delikanlı ve iyiki ayrılmişşın diyor...Zaman en güzel çare bir gün sizi anlayacak o gune dek sabır diliyorum,umarım baba olacak şahsiyet çocugunu ihmal etmez....Hakkınıza hayırlısı olsun ve iyi insanlar yoldaşınız olsun...
Henuz anaokuluna gidiyor. Ve babasini inanilmaz seviyor. Babasi Rusya da tatil pesinde ne desem bos cpk bos.Malesef eşleri boşanınca babaliktan da bisaniyorlar.
Alisacaksiniz bu duruma malesef.
Kızınız da alışacak.
İlk.aylar ayrılık.zor ama.zaman herşeyin ilacı.
Kızınız kaç yaşında bilmiyorum.ama.onun kafasını sürekli oyalanacak birşeyler bulun
8Size de sabirlar diliyorum cok zor. Zaten gozyasi varsa evlilik bitmistir. Ne desem bilemedim Allah yar ve yardimcimiz olsun.Konumuzu okumuştum. Allah sabır ve güç kuvvet versin. Bir arkadaşımın kızı da aynı evrelerden geçti, kabul etmesi zor oldu. Babası alıp eve geri bıraktığında babam diye ağlayıp ortalığı yıkıyordu ve arkadaşım perişan oluyordu ama hepsi geçti.
Bende 8 yıldır ite kaka getirdiğim bir evliliği 14 aylık iki bebekle bitirme aşamasındayım. Çok üzgünüm şimdiye kadar bana yaşattıkları için. İçim paramparça sürekli gözümde yaş. Yarın avukata gidip evden uzaklaştırma kadri çıkartırıp boşanma davası açacağım. Hepimizin hakkında hayırlısı
Ikinci yada onikinci bosanmak degil ki sorun. Kizim sabahtan beri baba diye agliyor adami ariyorum telefonu acmiyor bile ama kizima anlatamiyorum. Aglaya aglaya uyudu. Bunlari yasamasini hic istemezdim ama hicbirsey yapamiyorum malesef.2.kez boşanan ilk siz olmayacaksınız
Hayırlısı olsun hakkınızda..
Adam adam değil siz ne yapabilirsiniz ki ?Ikinci yada onikinci bosanmak degil ki sorun. Kizim sabahtan beri baba diye agliyor adami ariyorum telefonu acmiyor bile ama kizima anlatamiyorum. Aglaya aglaya uyudu. Bunlari yasamasini hic istemezdim ama hicbirsey yapamiyorum malesef.
Kızım için bir uzman dan randevu aldık. Umarım iyi olacak prensesimHerkesin kötü dönemleri oluyor hayatta benimde oldu hemde hiç yenilir yutulur şeylerle sınanmadım ve hep inandim ki her karanlik gecenin bir sabahi var sadece sabır...bazı insanlar vardır olmasindansa olmaması daha iyidir esin o kişilerden biz anneleri en çok yavrularimiz boyun büktürüyor ayrılıklarda daha küçük elinizden geldikce mutlu edin ve bol bol konuşun asla babasinin onu istemeyip sevmedigini dusunmesin cunku büyük bi tramva olur onun için ileride.yiyecek ekmeginiz basinizi sokacak bi eviniz sagliginiz yerindeyse şükür edin inanin geçecek her şey çok güzel olur umarim sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?