Caresizlik mi yalnizlik mi

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Herkese selamlar. Bugun dibe vurur ya insan o moddayim. Hayattan sadece bir aile diledim ama olmadi olmuyor. Eski esimle aldatilma sonucu bosandim. Simdi de bosanma asamasindayim. Hep alttan al, hep aileni koru ama olmadi mi olmuyor. Esimle yasadigimiz olaylari bazi arkadaslar okuduysa bilir. Adamin ofke kontrolu yok bir kez siddet bile uyguladi. Aile degil bu, adam yilbasinda Rusya da tatildeydi.
Ve kucuk bir kizim var babam diye agliyor sabahtan beri. Bana ara babami gelsin diyor gozleri sisti aglamaktan. Adami ariyoruz acmiyor bile.... Acaba nerede hata yaptim diyorum. Isin icinden cikabilirsem cikacagim diyorum da cok zor. Deli gibi aglayip kizimin yanina gidince rol kesip kahkahalar atmak ta varmis. Zor ya benim icin hayat cok zor sadece icimi dokmek istedim

Bu günler geçecek biliyorsunuz,ister dibe vurun,ister asi olun,ister aciz olun ama acınız her ne ise iyice yaşayın! gözyaşlarıyla ya da buraya icinizi dökmekle,yeter ki icinize atıp kendinize dönüşü olmayan yaralar açmayın...Allah kolaylik ve güç versin sakın ama sakın karamsar olmayın elbet güneş doğacaktır,hayrı görmeniz yakındır....

Tesekkur ederim. Umarim dediginiz gibi olur. Ilk kezbu kadar caresiz hissediyorum. Umarim iyi gunler yakindadir.

Tesekkur ederim. Umarim dediginiz gibi olur. Ilk kezbu kadar caresiz hissediyorum. Umarim iyi gunler yakindadir.
Cocuk sizin durumunuzu bastırmiş,kendinizden cok onun durumuna üzülüyorsunuz,bir Anne olarak katlanamazsınız elbette,5 yaşındaki yavrumun Anne babama son bir şans daha ver deyip ağlamalari beni derinden yaralıyordu,şimdi 20 yaşında bir delikanlı ve iyiki ayrılmişşın diyor...Zaman en güzel çare bir gün sizi anlayacak o gune dek sabır diliyorum,umarım baba olacak şahsiyet çocugunu ihmal etmez....Hakkınıza hayırlısı olsun ve iyi insanlar yoldaşınız olsun...

Son düzenleme:
Cok sekersiniz. Bu kadar insan icinde hassasiyet gosterip yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Umarim bu gunler de gecer... Sevgiler sizin de yolunuz acik olsun

İnsan olsaydı zaten bu yuvayı bu hale getirmezdi ki..
Üzülmeyin lütfen.
Hiç bir acı sonsuza dek sürmez..

Öfke kontrolü olmayan ve şiddete meyilli bir adamdan ne koca olur ne de baba.
Çoçuğunuzun yaşı küçük olduğu için şu anda olayları tam algılayıp değerlendiremiyor.
Elbette çocuk için zor bir durum ama geçecek.
Bir çocuk psikoloğundan yardım alırsanız size ve çoçuğunuza, bu süreci daha sağlıklı ve az hasarla atlatmanızda yardımcı olur.
Büyüdüğünde yavrunuzun sizi daha iyi anlayıp hak vereceğinden eminim.
Hiç bir çocuk kavga ve huzursuzluğun olduğu bir ailede büyümeyi hak etmiyor.
Her şey gönlünüzce olsun.

Malesef eşleri boşanınca babaliktan da bisaniyorlar.
Alisacaksiniz bu duruma malesef.
Kızınız da alışacak.
İlk.aylar ayrılık.zor ama.zaman herşeyin ilacı.
Kızınız kaç yaşında bilmiyorum.ama.onun kafasını sürekli oyalanacak birşeyler bulun

Henuz anaokuluna gidiyor. Ve babasini inanilmaz seviyor. Babasi Rusya da tatil pesinde ne desem bos cpk bos.

çok karaktersizmiş üzülmeyin Allah büyük size güzel kapılar açar

Konumuzu okumuştum. Allah sabır ve güç kuvvet versin. Bir arkadaşımın kızı da aynı evrelerden geçti, kabul etmesi zor oldu. Babası alıp eve geri bıraktığında babam diye ağlayıp ortalığı yıkıyordu ve arkadaşım perişan oluyordu ama hepsi geçti.

Bende 8 yıldır ite kaka getirdiğim bir evliliği 14 aylık iki bebekle bitirme aşamasındayım. Çok üzgünüm şimdiye kadar bana yaşattıkları için. İçim paramparça sürekli gözümde yaş. Yarın avukata gidip evden uzaklaştırma kadri çıkartırıp boşanma davası açacağım. Hepimizin hakkında hayırlısı

8Size de sabirlar diliyorum cok zor. Zaten gozyasi varsa evlilik bitmistir. Ne desem bilemedim Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Çok geçmiş olsun arkadasım ama geçici bir diye inan.
Kız çocukları babaya düşkün olur. Bilmediği için şu an bu sekilde davranıyor.
Ilerde anlayacak.
Pedagogla görüşebilirsiniz.

Ben daha önce de konunuzu okumuştum, zamanla daha iyi hissedeceksiniz diye düşünüyorum.Hiçbir sey sizin sucunuz değil ki öncelikle bunun farkına varmaya calısın lütfen. Hayatta kötü seyleri de yasamak zorundayız ne yazık ki.Hepimizin kötü zamanları var inanın. Önemli olan nasıl altından kalkabileceğimiz. Cok basit ama öldürmeyen sey güçlendiriyor bizi. Daha güçlü cıkıcaksınız bu savastan...

2.kez boşanan ilk siz olmayacaksınız
Hayırlısı olsun hakkınızda..
Ikinci yada onikinci bosanmak degil ki sorun. Kizim sabahtan beri baba diye agliyor adami ariyorum telefonu acmiyor bile ama kizima anlatamiyorum. Aglaya aglaya uyudu. Bunlari yasamasini hic istemezdim ama hicbirsey yapamiyorum malesef.

Sizi haketmeyen biri için üzülmeyin. Kızınızın yaşı küçük durumu bilemediği için babasını istemesi çok normal.Bu yaşadıklarınız çok zor ama siz çok güçlüsünüz. Hem yalnız da değilsiniz yanınızda dünya tatlısı bi prenses var:)
Allah ın izniyle atlatacaksınız bu günleri de. Gecenin en karanlık anı sabaha yakın olduğu zaman :)

Ikinci yada onikinci bosanmak degil ki sorun. Kizim sabahtan beri baba diye agliyor adami ariyorum telefonu acmiyor bile ama kizima anlatamiyorum. Aglaya aglaya uyudu. Bunlari yasamasini hic istemezdim ama hicbirsey yapamiyorum malesef.
Adam adam değil siz ne yapabilirsiniz ki ?
Keşke daha iyi bir adamı kızınıza baba yapabilseydiniz ama ileriyi göremiyoruz maalesef. Kızınız küçük şimdi ağlar tabi ama ilerde anlar.

Herkesin kötü dönemleri oluyor hayatta benimde oldu hemde hiç yenilir yutulur şeylerle sınanmadım ve hep inandim ki her karanlik gecenin bir sabahi var sadece sabır...bazı insanlar vardır olmasindansa olmaması daha iyidir esin o kişilerden biz anneleri en çok yavrularimiz boyun büktürüyor ayrılıklarda daha küçük elinizden geldikce mutlu edin ve bol bol konuşun asla babasinin onu istemeyip sevmedigini dusunmesin cunku büyük bi tramva olur onun için ileride.yiyecek ekmeginiz basinizi sokacak bi eviniz sagliginiz yerindeyse şükür edin inanin geçecek her şey çok güzel olur umarim sizin için

Kızım için bir uzman dan randevu aldık. Umarım iyi olacak prensesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…