- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
Verdiğiniz cevap ne kadar komik. Gerçekten anlamıyorsunuz. 18 yaşında evlendirilen birinin ne parası ne de eğitimi vardır. Bu insanlar bu kızın, ruhu kalbi olan bir "insan" olduğunu düşünmüyorlar. Eğer anne ya da babasında bir gram vicdan yoksa evlendiği adama yem olacak. Siz de kalkmış au pairlik yapabilir diyorsunuz... İlginçKonu sahibi cekip gitse bile bu "topluluk" onu bulur ve ona zarar verir.
KAdinlara guven verecek bir toplum insa edilseydi bu olmazdi.
En iyisi parasi varsa ogrenci olarak yurt disina cikmak. Yoksa da au pair(dadi) olarak AB ulkelerine gidebilir. Yasi cok genc.
YapabilirimParasının olduğunu pek sanmıyorum. Ona destek olacak birileri lazım. Aslında iyi fikir.Bu konuda ilgilenirse yardımcı olabilirim. Ben İngiltere de yaşıyorum ve buraya au-pair olarak gelen birçok genç var. Konu sahibi buna cesaretin olursa yapabilirsen ilgilenirim.
Kurtulmak için herşeyi yaparım diyorsu nda burdaki kişileri ne kadar tanıyorsun.Ne çabuk güvendin hemen sen su durumda ailenden başkasına güvenme. Yada git darp raporu al şikayet et.Daha doğrusu kurtulmak için herşeyi yaparim
Bana mesaj atarmisin canım. Konuşalım madem yapabilirim diyorsun bende elimden geleni yapacağım sözYapabilirim
Daha 18 yaşındasin çok kucuksun, oğlumla yasitsin, burdan düşündükçe ailene sinir oldum.Bu yaşta evlenmeye izin verdikleri için.Kurtulmak için herşeyi yaparım diyorsu nda burdaki kişileri ne kadar tanıyorsun.Ne çabuk güvendin hemen sen su durumda ailenden başkasına güvenme. Yada git darp raporu al şikayet et.
Görücü usulü evlendimNeden evlendin? 28 yasindaymis sen 18. Çok mu aradın böyle kocayı. Zorla mı evlendirildin. Sorulan sorulari da cevaplamiyorsun.
1) Bana BAYAN demeyin, ben kadinim.sızın güzel hatrınız ıcın yalan söyleyecek halım yok emon olun ..japon erkek arkadasınız hepsını temsıl etmiyor numarada .. Beni ıstemedıgm bır tartışmanın ıcıne sokmaya çalışmaktan vaz gecın birazcık sakın olun herkes aynı düşünmek zorunda degl .. Kabullendrmeye çalışmayın derım malesef hayat sadece sız ve goruslerınız etrafında dönmüyor herkes bunu demeye çalıştıkça sankı hırcınlasıyorsunuz biraz sakın uslubıma gelince o sızın bakısınız dıyelım.. Kızın konusunu ona buna cevap vererek meşgul etmeyın .. Ülkemizde bu yüzden cınayet bıle ıslenıyorken sız kalkipta aaaa ne testııı sakınnn tuuu ah toplum vah toplum yapanazsınız..Şuan konu odaklı yorum evet gıdıp rapor alması çünkü ancak ondan anlayacaklar sızın sandıgınız kadar entel dantel olmuyor hayat bayan.. Tez mez yapacaksanız da yapın ama burda gereksiz tartışmalara gırmeyın mıllet bununla meşgul olmak zorunda degıl yazmazsan makbul olacak
Yapmamasi icin bir sebep var mi? Dil ogrenmek icin belli bir yasa kadar genc kadinlar icin au pair vizesi var. Ne demek istediginiz anlamadi hatta komik olan nedir hic anlamadim.Verdiğiniz cevap ne kadar komik. Gerçekten anlamıyorsunuz. 18 yaşında evlendirilen birinin ne parası ne de eğitimi vardır. Bu insanlar bu kızın, ruhu kalbi olan bir "insan" olduğunu düşünmüyorlar. Eğer anne ya da babasında bir gram vicdan yoksa evlendiği adama yem olacak. Siz de kalkmış au pairlik yapabilir diyorsunuz... İlginç
Sakin dinleme! Insanlar bagirmaya baslayinca sunu yap:Kaynanam çıkıp şimdide diyorki sen delisin
LUTFEN BEKARET RAPORUNU LANSE ETMEYIN BU YAPTIGINIZ COK YANLIS YONLENDIRME!On sekiz yasinda olup evlendigine gore dogudasin diye dusundum.oranin sartlariyla dusunmek lazim evet bisanmak kotudur.bence durumu ailene anlat.bekaret raporunu da al.hemen al hemde.ailene ustu kapali sorunun adamda oldugunu bile soyleyebilirsin.adami bence ailenin adamdan seni kurtarmak isteyecegi sekilde kotule ailene.gerekirse yalan soyle.seni o adamdan kurtarsinlar.sonra da lutfen bi meslek sahibi ol hatta imkanin varsa oku lutfen
Buna 18 yasinda kizdan mi baslayalim simdi bu egitimle bilinclendirmeyle olur.oranin sartlariyla dusunun lutfen.LUTFEN BEKARET RAPORUNU LANSE ETMEYIN BU YAPTIGINIZ COK YANLIS YONLENDIRME!
Lutfen 21. yuzyilda boyle insan haklarini cigneyen bir mudaheleyi tavsiye etmeyin, savunmayin
Yardimci olun bilinclenin bu tibbi anlami olmayan pratigi sonsuza kadar tarihin karanliklarina gomelim
Eger baslarsak kendi zihnimizden baslamaliyiz, simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?