Caresizlik

Verdiğiniz cevap ne kadar komik. Gerçekten anlamıyorsunuz. 18 yaşında evlendirilen birinin ne parası ne de eğitimi vardır. Bu insanlar bu kızın, ruhu kalbi olan bir "insan" olduğunu düşünmüyorlar. Eğer anne ya da babasında bir gram vicdan yoksa evlendiği adama yem olacak. Siz de kalkmış au pairlik yapabilir diyorsunuz... İlginç

Yapabilirim

Hanımlar,
birbirinize laf sokup dini içeriğe girecek veya birbirinizi aşağılayacak sözler söyleyeceğinize bakın kız bunlardan kurtulmak için her yolu denerim, yurtdışına da giderim diyor, biraz kulak verin.

Sizler burada birbirinizden iyiyi ben bilirimin ispatına girip konu açanların asıl sorunlarını unutuyorsunuz.

Rica ediyorum konuyu sabote etmeyin, banlanırsınız ama ben başlatmadım o bana bunu dedi, ama haksızlık vb savunmalar olmuyor çünkü, zorunda olmamamıza rağmen topiklerde sürekli ikaz edip duruyoruz.

Neden evlendin? 28 yasindaymis sen 18. Çok mu aradın böyle kocayı. Zorla mı evlendirildin. Sorulan sorulari da cevaplamiyorsun.

Daha doğrusu kurtulmak için herşeyi yaparim
Kurtulmak için herşeyi yaparım diyorsu nda burdaki kişileri ne kadar tanıyorsun.Ne çabuk güvendin hemen sen su durumda ailenden başkasına güvenme. Yada git darp raporu al şikayet et.

Kurtulmak için herşeyi yaparım diyorsu nda burdaki kişileri ne kadar tanıyorsun.Ne çabuk güvendin hemen sen su durumda ailenden başkasına güvenme. Yada git darp raporu al şikayet et.
Daha 18 yaşındasin çok kucuksun, oğlumla yasitsin, burdan düşündükçe ailene sinir oldum.Bu yaşta evlenmeye izin verdikleri için.

1) Bana BAYAN demeyin, ben kadinim.
2) Hala bakirelik testi denen ilkelligi bahaneler bularak savunuyorsunuz.. Cidden islediginiz bir nefret sucu! Kadin oldugunuzdan bile suphelerim var. Neden bu kadar kadinlara dusmansiniz?
3)Benim ne hissedecegimi ve ne yazacagimi bana dikte edemezsiniz. Kimsenin duygulari ve dusunceleri sizin denetiminizden gecmiyor. Kontrol merakinizi cevrenizdekilerle giderin.
Cimbizla cekip aldiginiz Japon sosyal hayatini sizden cok daha yakindan taniyorum, ici ice yasadim. Japonlarda pedofili- oglancilik ve bakire cocuk meraki ozel bir ekoldur. Ama bakire olmadigi icin evlenemeyen kadin yoktur. COK FENA aldatilmissiniz.

Yapmamasi icin bir sebep var mi? Dil ogrenmek icin belli bir yasa kadar genc kadinlar icin au pair vizesi var. Ne demek istediginiz anlamadi hatta komik olan nedir hic anlamadim.

Son düzenleme:
Kaynanam çıkıp şimdide diyorki sen delisin
Sakin dinleme! Insanlar bagirmaya baslayinca sunu yap:

Farzet ki tam ayaklarinin altinda, yerin 1m kadar altinda bir nokta var. O nokta gittikce kuculuyor, kuculuyor kuculuyor. toplu igne basindan toza, atomlara ve otesine kadar devamli kuculuyor. Hic durmandan onu takip et hep ayni derinliktte 9ayaginin altinda) dursun ve kuculsun. Ona konsantre olunca bagiran cagiranlarin gittikce sis perdesi gibi kendi kendilerine bagirdiklarini hisseder bir duruma geleceksiniz. Sonra rahat bir sekilde o mekani terk edin. Dusunun ki o nokta siz o odadan ckarmak icin yonlendiriyor. O yonlendirsin, siz de pesinden cikin o odadan.

Bu bir uzakdogu savas sanati teknigidir. Samurailar iskence ve savas esnasinda bu tur meditasyon teknikleriyle akil sagliklarini korurlardi.

Esiniz iliskiye giremediginizi gidip annesine mi anlatmis cocuk gibi.Bu adam hicbir zaman arkanda durmaz canim daha simdiden kendini belli etmis.

On sekiz yasinda olup evlendigine gore dogudasin diye dusundum.oranin sartlariyla dusunmek lazim evet bisanmak kotudur.bence durumu ailene anlat.bekaret raporunu da al.hemen al hemde.ailene ustu kapali sorunun adamda oldugunu bile soyleyebilirsin.adami bence ailenin adamdan seni kurtarmak isteyecegi sekilde kotule ailene.gerekirse yalan soyle.seni o adamdan kurtarsinlar.sonra da lutfen bi meslek sahibi ol hatta imkanin varsa oku lutfen

Bence kizcagin yapacak seyleri soyle:

(1) Akil ve vucut sagligini korumak
(2) Stockholm sendromu yasamamak icin onlem almak (trauma karsisinda saskin ve cocuk gibi kalmamak icin)
(3) Derhal dogum kontrolu almak, tecavuz olayi varsa en azindan hamile kalmamak icin
(4) Bir kadin avukata danisip yardim istemek
(5) Guvenilen bir yakindan para edinmeye calismak
(6)Au pairlik vizesine basvurmak
(7) Yurt disina gitmek
(8) Hem calisip (dadilik yaparak) hem dil ogrenmek
(9) Hayatini sifirdan kurmak

LUTFEN BEKARET RAPORUNU LANSE ETMEYIN BU YAPTIGINIZ COK YANLIS YONLENDIRME!
Lutfen 21. yuzyilda boyle insan haklarini cigneyen bir mudaheleyi tavsiye etmeyin, savunmayin
Yardimci olun bilinclenin bu tibbi anlami olmayan pratigi sonsuza kadar tarihin karanliklarina gomelim
Eger baslarsak kendi zihnimizden baslamaliyiz, simdi.

Buna 18 yasinda kizdan mi baslayalim simdi bu egitimle bilinclendirmeyle olur.oranin sartlariyla dusunun lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…