- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Haklisin Mayflower ama bu mentaliteyi surdurmek cok yanlis! Simdi biritilip gommek lazim ki 30 40 yila ancak tesir eder!Bu konularda bu sitede hatta belkide çevremde en geniş bakış açısına sahip kadınlardan biriyim ben oysa ki..kızıma bile istersen regl olduğunda tampax kullan bir zar parçası hiçbirşey ifade etmez diyen bir anneyim.oda geçen yıl kullandı.
Demek istediğimi çarpıtmak yerine anlamaya çalışsaydın belki anlardın.
Konunun içeriğine ve konu sahibinin durumuna göre yaptım ben bu yorumu.
Bu mentalityi gömmek için sadece cesaret değil eğitim de gerekli bildiğin gibi.ve öncelik kadınlarda olmalı ki adam gibi adam yetiştirebilsinler.yani iş önce kadına yani anneye düşüyor.Haklisin Mayflower ama bu mentaliteyi surdurmek cok yanlis! Simdi biritilip gommek lazim ki 30 40 yila ancak tesir eder!
medenıyet medenî ne demek araştır derım .. Medınelı demek bır arapça öğretmen ı olarak söyleyeyim keske konuştuğunuz kelimenin manasını bilseniz.. Dıger manası sehırlı demek teknolojiyle kızlık zarının ne alakası var bayan ? Kaşkta kullanmayalım o zaman koltuk yatak .. Sehırle bekaretın ne manası var? Japonlara sormuşlar bekaretını kaybetmıs bırıyle evlenır mısınız dıye sonuç hayır .. Yeni bir dızı yaptılar erkek sevgılısının başka bırıyle yattığını duyunca kızı terkediyor .. Lütfen araştırın..hatta haberler e konu oldu türkıyede bıle.. Pardon onlar mı medenî sız mı anlamadım?? Bu arada elınızdekı tel onlara aıt se terkedın o telı.. Sız alttan alttan ıslama laf cakmayı cok seversınız yobaz dersınız ya japonlarda cübbe sarık yok bılgınız ola .. Sımdı dayanaksız ve Yobazca konusan sızsınız çırpınmayın lütfen ınankı anlamayacaksınızMedeniyete dusman olup internet kullanmak nasil oluyor aciklar misiniz?
Haklısınız da, konu sahibinin kocası kaynanası, tayfası ne bilecek bunları. Kara cahil insanlar. Anladıkları dil neyse öyle muamele görmeliler. Fiziksel delille evlilik iptali oluyorsa bunu neden denemesin ki. Kısa zamanda kurtulup gidecek. Kızcağız bir kurtulsun, sonra tartışırız bu konuları.Kadinlari bu kadar asagilayan ve hic bir bilimsellikle igisi olamayan sacma sapan bir ilkel ritueli savunuyorsunuz. Ortacag mentalisi yuzunden binlerce kadin dovuluyor, yakiliyor, bicaklaniyor, vuruluyor ve siz , bir kadin, onlarin mentalitesini savunuyorsunuz. Gelecek nesil kadinlar bu korkunc zihniyeti ve savunanlarini asla affetmeyecek.
LUTFEN BILINCLENEMELIM ARTIK
Benim Japon erkek arkadaslarim var , en yakin kiz arkadaslarimdan bir tanesi Japon, bu kadar SACMA SAPAN bir sehir efsanesi duymadim. Kesinlikle dunyaya tersten bakiyorsunuz.medenıyet medenî ne demek araştır derım .. Medınelı demek bır arapça öğretmen ı olarak söyleyeyim keske konuştuğunuz kelimenin manasını bilseniz.. Dıger manası sehırlı demek teknolojiyle kızlık zarının ne alakası var bayan ? Kaşkta kullanmayalım o zaman koltuk yatak .. Sehırle bekaretın ne manası var? Japonlara sormuşlar bekaretını kaybetmıs bırıyle evlenır mısınız dıye sonuç hayır .. Yeni bir dızı yaptılar erkek sevgılısının başka bırıyle yattığını duyunca kızı terkediyor .. Lütfen araştırın..hatta haberler e konu oldu türkıyede bıle.. Pardon onlar mı medenî sız mı anlamadım?? Bu arada elınızdekı tel onlara aıt se terkedın o telı.. Sız alttan alttan ıslama laf cakmayı cok seversınız yobaz dersınız ya japonlarda cübbe sarık yok bılgınız ola .. Sımdı dayanaksız ve Yobazca konusan sızsınız çırpınmayın lütfen ınankı anlamayacaksınız
Mune sagduyunuz icin cok tesekkur ederim.Hanımlar rica ediyorum bu konuda polemik olmasın, gerçekten çok hassas bir konu çünkü.
Ne acıdır ki namus kadınların üzerine yıkılan bir kavram oldu, bekaretse minicik bir zara endekslendi, kötü kalpli, iftiracı ve ufacık bir kızın hayatını zindan edecek kadar edebimizi yitirmişiz yazık.
Bana kalsa neyin ispatı, ne yapmışım ki neyi ispat edeceğim derdim, konu sahibesi kızcağız ne yapar bilemem ama bekaret raporunu almak için o masaya yatmak kadar hırpalayıcı, ruhu zedeleyici birşey var mı acaba?
Bence kizi cahil insnalrin pencesinden kurtarmak oncelikli olmali, boyle "toplum" olmaz olsun!Haklısınız da, konu sahibinin kocası kaynanası, tayfası ne bilecek bunları. Kara cahil insanlar. Anladıkları dil neyse öyle muamele görmeliler. Fiziksel delille evlilik iptali oluyorsa bunu neden denemesin ki. Kısa zamanda kurtulup gidecek. Kızcağız bir kurtulsun, sonra tartışırız bu konuları.
HAYIR! O bekaret sacmaligini BURADA gommmezsek hic bir zaman degisiklik olmayacak. Once kendi zihnimizdne cikarip atmaliyiz.Bu mentalityi gömmek için sadece cesaret değil eğitim de gerekli bildiğin gibi.ve öncelik kadınlarda olmalı ki adam gibi adam yetiştirebilsinler.yani iş önce kadına yani anneye düşüyor.
Şimdi konu sahibinin bu kafaya karşı direnci büyük ihtimalle yok.yaşı da küçük. Nasıl dirensin?Ne yapsın?Yada bizler onun için ne yapabiliriz?İğrenç bulduğumuz sonuna kadar nefret ettiğimiz bekaret raporu denen saçmalığı bir kez için katlanmak zorunda olduğunu söylemekten başka çare var mı?Keşke olsa..
Bende böyle bir tavsiye vermekten hoşnut değilim elbette..konu sahibinin yerinde olsam herkese rest çeker kapıyı çarpar giderdim.Ama o bunu yapabilir mi bilmiyorum..senin bir tavsiyen varmı kendisine?HAYIR! O bekaret sacmaligini BURADA gommmezsek hic bir zaman degisiklik olmayacak. Once kendi zihnimizdne cikarip atmaliyiz.
Mayflower degisiklik bizden baslayarak yayilacak.
Bu dediginiz baris icin insan oldurmeye benziyor
Konu sahibi cekip gitse bile bu "topluluk" onu bulur ve ona zarar verir.Bende böyle bir tavsiye vermekten hoşnut değilim elbette..konu sahibinin yerinde olsam herkese rest çeker kapıyı çarpar giderdim.Ama o bunu yapabilir mi bilmiyorum..senin bir tavsiyen varmı kendisine?
Parasının olduğunu pek sanmıyorum. Ona destek olacak birileri lazım. Aslında iyi fikir.Bu konuda ilgilenirse yardımcı olabilirim. Ben İngiltere de yaşıyorum ve buraya au-pair olarak gelen birçok genç var. Konu sahibi buna cesaretin olursa yapabilirsen ilgilenirim.Konu sahibi cekip gitse bile bu "topluluk" onu bulur ve ona zarar verir.
KAdinlara guven verecek bir toplum insa edilseydi bu olmazdi.
En iyisi parasi varsa ogrenci olarak yurt disina cikmak. Yoksa da au pair(dadi) olarak AB ulkelerine gidebilir. Yasi cok genc.
sızın güzel hatrınız ıcın yalan söyleyecek halım yok emon olun ..japon erkek arkadasınız hepsını temsıl etmiyor numarada .. Beni ıstemedıgm bır tartışmanın ıcıne sokmaya çalışmaktan vaz gecın birazcık sakın olun herkes aynı düşünmek zorunda degl .. Kabullendrmeye çalışmayın derım malesef hayat sadece sız ve goruslerınız etrafında dönmüyor herkes bunu demeye çalıştıkça sankı hırcınlasıyorsunuz biraz sakın uslubıma gelince o sızın bakısınız dıyelım.. Kızın konusunu ona buna cevap vererek meşgul etmeyın .. Ülkemizde bu yüzden cınayet bıle ıslenıyorken sız kalkipta aaaa ne testııı sakınnn tuuu ah toplum vah toplum yapanazsınız..Şuan konu odaklı yorum evet gıdıp rapor alması çünkü ancak ondan anlayacaklar sızın sandıgınız kadar entel dantel olmuyor hayat bayan.. Tez mez yapacaksanız da yapın ama burda gereksiz tartışmalara gırmeyın mıllet bununla meşgul olmak zorunda degıl yazmazsan makbul olacakBenim Japon erkek arkadaslarim var , en yakin kiz arkadaslarimdan bir tanesi Japon, bu kadar SACMA SAPAN bir sehir efsanesi duymadim. Kesinlikle dunyaya tersten bakiyorsunuz.
USlubunuz son derece cirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?