- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
Dün konum kapandı bilenler bilir eşim tutuklandı ve nefes alamıyorum hiç suçumuz Günahımiz yokken ne zaman sonuçlanacak belli değil 4 aylık bebeğim var ve evim kira araba kredisi ve daha bir sürü giderimiz vardı şimdi eşim yok ve hepsiyle tek başıma mücadele etmek zorundayım mesele buda değil aslında nefes alamıyorum uyuyamiyorum yiyemiyorum icemiyorum zaman geçmiyor sanki beynim uyusuk annem suan geldi yanımda kalıyor pazar günü gitmek zorunda çünkü çalışıyor ve onunda çok ihtiyacı var işten çıkıp yanımda kalamaz kv kp var ama onlar beni daha çok geriyor bilmiyorum ne olucak sonumuz nasıl toparlanicam kendime gelemiyorum sürekli agliyorum ne olur birileri bişey söylesin dayanamiyorum çok büyük bi boşluğa düştüm ve çıkamıyorum bugün avukatla birlikte gidicez yanına kıyafet ve bazı eşyalar gerekmis bana gostermiyorlar sadece avukat girecek bi mektup yazsam bi not bi bişey sokarlarmi içeri hiç değilse ona moral olayım eminim aklı bizde günde 10 defa arardi bebeğimiz mama yedi mi kaka yaptı mı uyuyormu diye her gece beraber kalkıp mamasini yedirirdik bu gece bebeğim o kadar çok agladi ki hissetti sanki babasının yokluğunu bu duyguyla nasıl başa çıkıcam nefes alamıyorum ne olur dua edin