• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizlik

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Dün konum kapandı bilenler bilir eşim tutuklandı ve nefes alamıyorum hiç suçumuz Günahımiz yokken ne zaman sonuçlanacak belli değil 4 aylık bebeğim var ve evim kira araba kredisi ve daha bir sürü giderimiz vardı şimdi eşim yok ve hepsiyle tek başıma mücadele etmek zorundayım mesele buda değil aslında nefes alamıyorum uyuyamiyorum yiyemiyorum icemiyorum zaman geçmiyor sanki beynim uyusuk annem suan geldi yanımda kalıyor pazar günü gitmek zorunda çünkü çalışıyor ve onunda çok ihtiyacı var işten çıkıp yanımda kalamaz kv kp var ama onlar beni daha çok geriyor bilmiyorum ne olucak sonumuz nasıl toparlanicam kendime gelemiyorum sürekli agliyorum ne olur birileri bişey söylesin dayanamiyorum çok büyük bi boşluğa düştüm ve çıkamıyorum bugün avukatla birlikte gidicez yanına kıyafet ve bazı eşyalar gerekmis bana gostermiyorlar sadece avukat girecek bi mektup yazsam bi not bi bişey sokarlarmi içeri hiç değilse ona moral olayım eminim aklı bizde günde 10 defa arardi bebeğimiz mama yedi mi kaka yaptı mı uyuyormu diye her gece beraber kalkıp mamasini yedirirdik bu gece bebeğim o kadar çok agladi ki hissetti sanki babasının yokluğunu bu duyguyla nasıl başa çıkıcam nefes alamıyorum ne olur dua edin

Sakin olun , tanıdıklardan biliyorum en ufak bir rastlantıyı bile değerlendiriyorlar. Bu yüzden bile alınmış olabilir eşiniz, ortaya çıkınca bırakılacaktır.
Allah yardımcınız olsun. Görüşebiliyor musunuz?

Çok stres yapıyorsunuz, belki haklısınız bilemiyorum...

Ama şöyle düşünün, ne olursa olsun eğer eşiniz suçsuzsa çıkar, ben bunu bilir bunu söylerim.

Sakin olun , tanıdıklardan biliyorum en ufak bir rastlantıyı bile değerlendiriyorlar. Bu yüzden bile alınmış olabilir eşiniz, ortaya çıkınca bırakılacaktır.
Allah yardımcınız olsun. Görüşebiliyor musunuz?

Hayır malesef görüşmek yasak

Ceza olarak değilde sonuçlanması uzayabilir dedi tabi şansa kalmış o artık

Canım sabırlı ol. Not götürmez diye düşünüyorum ama avukatına soylersen o iletir. Cok zor bir süreç, cok yıpratacak sizi bu aşamalar ama dik dur. Insallah kısa sürede suçsuzluğu kanıtlanır.

Çok hassas bi konu olduğu için kapatmış admin
Allah yardımcınız olsun suçu yoksa çıkar araştırma yaparlar sabırlı olmaktan başka çareniz yok malesef
Süreç kisa da sürer uzunda olabilir aileniz destek olsun bu durumda

Canım sabırlı ol. Not götürmez diye düşünüyorum ama avukatına soylersen o iletir. Cok zor bir süreç, cok yıpratacak sizi bu aşamalar ama dik dur. Insallah kısa sürede suçsuzluğu kanıtlanır.

Bende öyle düşündüm avukatla konuşurum girmeden önce çok merak ediyorum eşimi iyi olsun sonunda ciksin da suçumuz olmadığı ben beklerim

Çok hassas bi konu olduğu için kapatmış admin
Allah yardımcınız olsun suçu yoksa çıkar araştırma yaparlar sabırlı olmaktan başka çareniz yok malesef
Süreç kisa da sürer uzunda olabilir aileniz destek olsun bu durumda

Kimseden maddi bişey beklemiyorum ama manevi olarak desteğe çok fazla ihtiyacım var kendi ailem yeterince destek oluyor ama eşimin ailesinden aynı morali desteği pek goremedim

Bence arabayı satıp krediyi kapatmalısınız.
Allah sabır versin.

Sakin olun. Güçlü olmalısınız bebeğiniz için. Arabayı satıp krediyi kapatın. Kv kp yanınızda ise bir işe girmeye çalışın. Hem kafanız dağılır hem de bu süreçte maddi olarak rahatlarsınız.

canım öncelikle sakin ol...
eğer suçsuzsa muhakkak çıkacaktır...çok büyük bir sınav içerisindesin.
muhtemelen eşinin üzerine hat çıkarılmış olabilir e devletten bi bak istersen kimlik bilgilerini biliyorsan..
bir de bol bol dua et bizde edelim.
Allah yardımcınız olsun

Back
X