- 11 Ocak 2018
- 11
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi Ceylaceyla
Merhaba arkadaşlar morelim çok bozuk ve hiç iyi değilim aranızdan eminim bazıları beni çok dışlıycak yorumlar yapacak kötü şeyler söyleyecek ama ben insanları kendi vicdanına bırakıyorum. Bir adam sevdim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen beraber yemediğimiz yemekten bile tat almadığımız günün her akşamından sabaha kadar yan yana olduğumuz bir ilişkimiz var 10 aydır birlikteyiz bana maddi manevi aklınıza gelecek herşeyde destek o kadar alıştıkki birbimize beraber gülüp beraber ağlıyoruz beraber içiyoruz herşeyi beraber yaşıyoruz. Ablamla birlikte yaşıyorum ve ablam da çok seviyor onu ailemizden biri oldu. Kendisi evli ve iki çocugu var eşiyle aralarında hiç bir karı koca hayatı yok ayrı yataklarda uyuyolar sadece çocukları için gidiyor evine. Bende evlenip ayrıldım evet hala bitmedi ama dava devam ediyor. O kadar zor zamanlarımda yanımda olduki kendisi destek oldu bana 'seninle mutluyum ve seni çok seviyorum sen ol yada olma evliliğimi devam ettirmiycem diyor hep' bütün arkadaş çevresi beni biliyor elimi dışarda rahatlıkla tutup gezebiliyor asla telefonunu gizlememez eşi hiçbir zaman aramaz nerdesin nerde kaldın diye hiç konuşmazlar ne o arar ne de eşi arar. Yani herşey bitmiş tamamen sadece çocuk için bir süre zamanı var boşanmaya. Ama bu zamana kadar ona asla baskı yapmadım yapmıyorum o senin kendi özgür kararın diyorum her zaman. Haftada hergün sabaha kadar oturruz vakit geçirriz 2 günde kesin birlikte kalırız bana aşık deliler gibi beni görmeden yapamıyor en azından pencereye çık der bakar gider. Çevremde bir tane bile erkek arkadaşım yok çünkü hiç kimseyi istemiyor çalışmamı istemiyor spora gitmemi istemiyor her hangi bir sosyal hesabım olsun istemiyor. Beni çok fazla kıskanıyor açık giyinirim biraz onları bile yasakladı bana. Şimdi diyeceksiniz ki yuva yıkanın yuvası olmaz inanın öyle bir çabam yok üstelik o kadına iyi davranmasını onu kırmamasını soylerim her zaman zaten bitmiş bir yuva kadında ilgi göstermiyor aralarında hiç bir şey kalmamış. Sürekli benimle evlilik üzerinde ciddi ciddi konuşmalar yapıyor ve bana 5 taş yüzük taktı ama şuan parmağıma takmak içimden gelmiyor onuda kırmak istemiyorum bu yuzden kolyeme taktım boynumda duruyor hep. Bana imam nikahı kıymamızı istiyor ama şunuda belirtmek isterim sen ikinci bir kadın olarak değil bu şimdilik Allah katında karım, helalim olmanı istiyorum dedi. Sana resmi nikah kıyacağım da yanlış anlama bunun için sadece biraz zamanımız olduğu için imam nikahı şart şuan dedi. Çünkü biz cinsel anlamdada bildiğiniz karı koca hayatı yaşıyoruz. Vazgeçmeyi denedik olmadı gece yarısı ya ben ona gittim ya o geldi sokağın ortasında ağlardık koşa koşa sarılıp ikimizde çaresizlik çok kötü birşey arkadaşlar inanın bu zamana kadar okadar büyük konuşmuşumki evli bir adamla olan kadınları hep kınıyordum ben asla yapmam derdim ama öyle değilmiş yaşadım ve gördüm aşık olduk birbimize ne o beni menfaatleri için seviyor nede ben onu denedik ayrı kalmak istedim bir gün bile yapamadık zor anlar yaşadık çaresizlik diye bağıra bağıra ağladık ikimizde. Elimizden hiç birşey gelmiyor ondan gittiğim zaman ağlıyor yemek bile yemiyor kendisi benden 11 yaş büyük beni hep küçüğüm diye sever başımı okşar bazen sadece saçlarımı öperek uyur yanımda gözlerime uzun uzun bakar ben ne zaman istersem gitmesini ozaman gider. Bütün dertlerini sırlarını gelir koşa koşa bana anlatır kavga eder eli yüzü kanlı gelir bana sığınır. Yok olan şeyi ben isteyim var eder ama hep ona sadık olayım bana bir erkek bile yaklaşsın istemez. Beni büyüttü onunla tanıştığımda boşanma aşamam yeniydi henüz elimi sıkıca tuttu ve sen güçlüsün dedi onun o lafıyla ben dünyaya tekrar gözümü açtım bana çok şey öğretti bir baba şevkati bir abi şevkatini gördüm onda. Şimdi ben nasıl zor zamanlarında onu bırakabilirim benim geçmişimde pek temiz sayılmaz hayatı görmüş geçirmiş adam ama birkez olsun beni yargılamadı hep destek oldu bana vazgeçmekten bahsetmeyin yada daha ağır şeylerde bulunmayın buraya kötü şeyler duymak görmek için yazmadım en azından yapamasanız bile bir kez olsun karşısınızdekimin yerine koyun kendinizi sizce imam nikahı kıymalımıyım