• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizlik...

Ceylaceyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
11
4
1
28
Merhaba arkadaşlar morelim çok bozuk ve hiç iyi değilim aranızdan eminim bazıları beni çok dışlıycak yorumlar yapacak kötü şeyler söyleyecek ama ben insanları kendi vicdanına bırakıyorum. Bir adam sevdim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen beraber yemediğimiz yemekten bile tat almadığımız günün her akşamından sabaha kadar yan yana olduğumuz bir ilişkimiz var 10 aydır birlikteyiz bana maddi manevi aklınıza gelecek herşeyde destek o kadar alıştıkki birbimize beraber gülüp beraber ağlıyoruz beraber içiyoruz herşeyi beraber yaşıyoruz. Ablamla birlikte yaşıyorum ve ablam da çok seviyor onu ailemizden biri oldu. Kendisi evli ve iki çocugu var eşiyle aralarında hiç bir karı koca hayatı yok ayrı yataklarda uyuyolar sadece çocukları için gidiyor evine. Bende evlenip ayrıldım evet hala bitmedi ama dava devam ediyor. O kadar zor zamanlarımda yanımda olduki kendisi destek oldu bana 'seninle mutluyum ve seni çok seviyorum sen ol yada olma evliliğimi devam ettirmiycem diyor hep' bütün arkadaş çevresi beni biliyor elimi dışarda rahatlıkla tutup gezebiliyor asla telefonunu gizlememez eşi hiçbir zaman aramaz nerdesin nerde kaldın diye hiç konuşmazlar ne o arar ne de eşi arar. Yani herşey bitmiş tamamen sadece çocuk için bir süre zamanı var boşanmaya. Ama bu zamana kadar ona asla baskı yapmadım yapmıyorum o senin kendi özgür kararın diyorum her zaman. Haftada hergün sabaha kadar oturruz vakit geçirriz 2 günde kesin birlikte kalırız bana aşık deliler gibi beni görmeden yapamıyor en azından pencereye çık der bakar gider. Çevremde bir tane bile erkek arkadaşım yok çünkü hiç kimseyi istemiyor çalışmamı istemiyor spora gitmemi istemiyor her hangi bir sosyal hesabım olsun istemiyor. Beni çok fazla kıskanıyor açık giyinirim biraz onları bile yasakladı bana. Şimdi diyeceksiniz ki yuva yıkanın yuvası olmaz inanın öyle bir çabam yok üstelik o kadına iyi davranmasını onu kırmamasını soylerim her zaman zaten bitmiş bir yuva kadında ilgi göstermiyor aralarında hiç bir şey kalmamış. Sürekli benimle evlilik üzerinde ciddi ciddi konuşmalar yapıyor ve bana 5 taş yüzük taktı ama şuan parmağıma takmak içimden gelmiyor onuda kırmak istemiyorum bu yuzden kolyeme taktım boynumda duruyor hep. Bana imam nikahı kıymamızı istiyor ama şunuda belirtmek isterim sen ikinci bir kadın olarak değil bu şimdilik Allah katında karım, helalim olmanı istiyorum dedi. Sana resmi nikah kıyacağım da yanlış anlama bunun için sadece biraz zamanımız olduğu için imam nikahı şart şuan dedi. Çünkü biz cinsel anlamdada bildiğiniz karı koca hayatı yaşıyoruz. Vazgeçmeyi denedik olmadı gece yarısı ya ben ona gittim ya o geldi sokağın ortasında ağlardık koşa koşa sarılıp ikimizde çaresizlik çok kötü birşey arkadaşlar inanın bu zamana kadar okadar büyük konuşmuşumki evli bir adamla olan kadınları hep kınıyordum ben asla yapmam derdim ama öyle değilmiş yaşadım ve gördüm aşık olduk birbimize ne o beni menfaatleri için seviyor nede ben onu denedik ayrı kalmak istedim bir gün bile yapamadık zor anlar yaşadık çaresizlik diye bağıra bağıra ağladık ikimizde. Elimizden hiç birşey gelmiyor ondan gittiğim zaman ağlıyor yemek bile yemiyor kendisi benden 11 yaş büyük beni hep küçüğüm diye sever başımı okşar bazen sadece saçlarımı öperek uyur yanımda gözlerime uzun uzun bakar ben ne zaman istersem gitmesini ozaman gider. Bütün dertlerini sırlarını gelir koşa koşa bana anlatır kavga eder eli yüzü kanlı gelir bana sığınır. Yok olan şeyi ben isteyim var eder ama hep ona sadık olayım bana bir erkek bile yaklaşsın istemez. Beni büyüttü onunla tanıştığımda boşanma aşamam yeniydi henüz elimi sıkıca tuttu ve sen güçlüsün dedi onun o lafıyla ben dünyaya tekrar gözümü açtım bana çok şey öğretti bir baba şevkati bir abi şevkatini gördüm onda. Şimdi ben nasıl zor zamanlarında onu bırakabilirim benim geçmişimde pek temiz sayılmaz hayatı görmüş geçirmiş adam ama birkez olsun beni yargılamadı hep destek oldu bana vazgeçmekten bahsetmeyin yada daha ağır şeylerde bulunmayın buraya kötü şeyler duymak görmek için yazmadım en azından yapamasanız bile bir kez olsun karşısınızdekimin yerine koyun kendinizi sizce imam nikahı kıymalımıyım

Gercektende yuva yikanin yuvasi olmaz olmasim bence benimde nisanlim aynisini yapti bana bir suru ahimi aldi heleki seminki evli daha buyuk ah aliyorsun hem nerden biliuorsun ayri yattigini kamerami var evde inanmaa inanmaa inanmaa baskada birsey demiyorum günaha girme
Çok haklisin nasıl güvenip de ilişkiye girebiliyorsun ya çocukları var hem dinen gunah hem de çok buyuk ayip

Bunun adi caresizlik degil
Bir hemcinsimin boyle yapmasi cok utanc verici
Allah islah etsin ne diyim
Insallah bosanir sizle evlenir eve kapatir cehennemi yasatirda gorursunuz dunyanin kac bucak oldugunu
Cocuklarida esi de kurtulur Allah yolunu bahtini acik etsin
Siz kabul etsenizde etmesenizde o kadin onun esi helali yillarin emegi var.
Adam istese bosanir bal gibi bosanir

Sizin hayatınızı eleştirmek kimseye düşmez,herkes kendi yaşadığını bilir ancak bence de yaptığınız yanlış çünkü sizi olumsuz etkiler,daha bitmeyen bir davanız varmış bu kadar erken kendinizi yormaya gerek var mı yeniden? Diğer taraf için ise belki de o kadın da burda bdv de konu açan evliliğinden muzdarip kadınlardan birisidir, biz sizi yargılayamayız evet ama sizin de karşı taraftaki kadına bunu yapmaya hakkınız yok, sizde kendinizi onun yerine koyun :110:

Ikinizde boşanma asamasindaysaniz arkadaş gibi görüşün, aynı evde yaşamayan. Sokağa el ele çıkmayın

Ne zaman boşanmanın oldu, o zaman istediklerinizi yapın
Adamın kapatması olmuşsun resmen, dışarı bile çökme evde beni bekle diyor.

Senin de iyi bir geçmişin olmayabilir,ama bu ilişki ile geleceğini de mahvediyorsun, utanmadan sıkılmadan başı dik yaşamak senin elinde.

Sizin hayatınızı eleştirmek kimseye düşmez,herkes kendi yaşadığını bilir ancak bence de yaptığınız yanlış çünkü sizi olumsuz etkiler,daha bitmeyen bir davanız varmış bu kadar erken kendinizi yormaya gerek var mı yeniden? Diğer taraf için ise belki de o kadın da burda bdv de konu açan evliliğinden muzdarip kadınlardan birisidir, biz sizi yargılayamayız evet ama sizin de karşı taraftaki kadına bunu yapmaya hakkınız yok, sizde kendinizi onun yerine koyun :110:

Sanırım eksik yazmışım davam çekişmeli olduğu için şuan ara mahkemem bitti temyiz sürecinde şimdide o konu benim için tamamen kapandı yani 2 sene oldu. Ama ne yazıkki benimde hemcinslerim anlamıyor işine geldiği tarafından yargılamayı kınamayı tercih ediyorlar. Şöyle bir durum var ki özellikle belirttiyim bayanda zaten boşanmayı bekliyor yani şimdi bana kadının yerine koy yok yuva bozma gibi şeyler okuyunca konumu iyi okumadığınızı düşünüyorum ben onun hayatında yokkende aralarında her ne varsa bitmişti her ikiside şuan zamanını bekliyor boşanmak için oyuzden ben yuva yıkan bir kadın olmuyorum yani benim yüzünden bitmedi. Sadece şuan resmi olarak bitiremediler hepsi bu

Sanırım eksik yazmışım davam çekişmeli olduğu için şuan ara mahkemem bitti temyiz sürecinde şimdide o konu benim için tamamen kapandı yani 2 sene oldu. Ama ne yazıkki benimde hemcinslerim anlamıyor işine geldiği tarafından yargılamayı kınamayı tercih ediyorlar. Şöyle bir durum var ki özellikle belirttiyim bayanda zaten boşanmayı bekliyor yani şimdi bana kadının yerine koy yok yuva bozma gibi şeyler okuyunca konumu iyi okumadığınızı düşünüyorum ben onun hayatında yokkende aralarında her ne varsa bitmişti her ikiside şuan zamanını bekliyor boşanmak için oyuzden ben yuva yıkan bir kadın olmuyorum yani benim yüzünden bitmedi. Sadece şuan resmi olarak bitiremediler hepsi bu
Kadında boşanmak istiyorsa hala neden bosanmiyorlar,

Çocukları içinse, eve her bu gelmeyen, geldiğinde annesiyle hosbesi olmayan bir aile ortamından mi vazgecemiyorlar.

Her seven, sevdigiyle imkansız karı koca hayatı yaşayamıyor, sevgi bu değil. her şeyin bir usulü adabı var.

BITMISTIR.
Sevginin usulünün adabından bahsedermisin bana herkes sevgiyi normal bir şekilde toplum nasıl kabul ederse o şekildemi yaşıyor yada yaşamak zzorundamı? BİTMİŞTİR tatlım

Sizi kınamak benim haddim değil,ben sadece sizin adamın anlattığı kadarını bildiğinizi kadının neler yaşayıpta bu hale geldiğini tam olarak bilmediğinizi söylüyorum. Ayrıca geçmişiniz de sadece sizi ilgilendirir, o kişinin ne olursa olsun size bunları yapmaya hakkı yok,belki de tanıdığınız gibi biri değil :işsiz: neyse şu an ortak paydada buluşamayacağız galiba,hakkınızda hayırlısı olsun hepiniz için umarım sonradan pişman olmazsınız

Kadında boşanmak istiyorsa hala neden bosanmiyorlar,

Çocukları içinse, eve her bu gelmeyen, geldiğinde annesiyle hosbesi olmayan bir aile ortamından mi vazgecemiyorlar.
Sizi kınamak benim haddim değil,ben sadece sizin adamın anlattığı kadarını bildiğinizi kadının neler yaşayıpta bu hale geldiğini tam olarak bilmediğinizi söylüyorum. Ayrıca geçmişiniz de sadece sizi ilgilendirir, o kişinin ne olursa olsun size bunları yapmaya hakkı yok,belki de tanıdığınız gibi biri değil :işsiz: neyse şu an ortak paydada buluşamayacağız galiba,hakkınızda hayırlısı olsun hepiniz için umarım sonradan pişman olmazsınız
Teşekkür ederim anlayışınız için umarım hayırlısı herşeyin...

Allah allah

Bu kadar size tapan, bu kadar sizi seven askindam sokaklarda aglayam vs vs adam neden bosanamiyor acaba?

Cunku hayatinda 2 kadin olmasi hosuna gidiyor.

Evde ayri disarda ayri ohh ne guzel.

Hergun ayni yemegi yemiyor akilli adam vesselam.

Karisindan ayri yattigi yalanina da inanmissin yazik sana.

Kendini cok iyi kandirmissin.

Seven erkek alir ceketini gelir yanina
Acar bosanma davasini

2.kadin olmaya devam et.

Cunku o adam asla bosanmayacak.

Yazdiklarimla sizi kinamiyorum gercekleri gorun istiyorum

Back
X