• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizlik...

Sanırım eksik yazmışım davam çekişmeli olduğu için şuan ara mahkemem bitti temyiz sürecinde şimdide o konu benim için tamamen kapandı yani 2 sene oldu. Ama ne yazıkki benimde hemcinslerim anlamıyor işine geldiği tarafından yargılamayı kınamayı tercih ediyorlar. Şöyle bir durum var ki özellikle belirttiyim bayanda zaten boşanmayı bekliyor yani şimdi bana kadının yerine koy yok yuva bozma gibi şeyler okuyunca konumu iyi okumadığınızı düşünüyorum ben onun hayatında yokkende aralarında her ne varsa bitmişti her ikiside şuan zamanını bekliyor boşanmak için oyuzden ben yuva yıkan bir kadın olmuyorum yani benim yüzünden bitmedi. Sadece şuan resmi olarak bitiremediler hepsi bu
10 ayda bitiremediler mi madem ikiside boşanmak istiyor boşansınlar. Neyin bekleyişi bu

Ortak mallar konusunda anlaşamıyorlar çünkü açıkca belirtmek gerekirse konumda paylaşmadım ama
Ahh be canim InshAllah düşündüğün gibidir. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak seninki. Hepimizin deli gibi sevdiği biri oldu. Ne anne tanıdı ne baba gördü gözler, ama InshAllah yanılan biz oluruz

Lutfen kendi yazdiklarini sanki. Başka biri yazmış gibi oku lütfen. Bu kadar insan haksiz mi? Bu kadar insan yanliş yazamaz. Ya biz niye böyle olduk aşk sevgi bir yana ya biz kadınız sende ne varsa o kadinda da aynisi var sadece ahlak senin iyi yanlarin oldugu gibi diger kadının da muhakkak iyi yanlari var. Herşeyden once birbirimize değer verelim kadin olduğumuz için suan o çocuklar okadar senden nefret ediyorlar. Sana beddua ediyorlar. Adam yapsa en azindan ayni seyleri yasamis birisiyle yasamasin yasattirmasin lutfen. Çok üzülüyorum ya baskasinin mutsuzluguyla. Mutlu olmayalım özellikle hemcinslerimizle

Eyer imam nikahı icin tavsiye istiyorsan lütfen kıy belliki birbirinizden ayrilmicaksiniz bari gunaha girmeyin ALLAH katinda gunaha girmeyin zaten kari koca gibi siniz.

Siz evli olduğunuz içinmi bu kadar iğrençleşiyosunuz peki?
Evet evliyiz çoğumuz senin yaptığın igrençlik deil de bizim dogrulari soyledigimiz mi igrenclik. Bu nasil terbiyesizlik ya sen iğrencsin seni de onaylamamizi senin gunahina ortak olmamizi mı sandın biz aşkada sevgiyede saygılıyız. Ama bu şekilde değil.

Evet evliyiz çoğumuz senin yaptığın igrençlik deil de bizim dogrulari soyledigimiz mi igrenclik. Bu nasil terbiyesizlik ya sen iğrencsin seni de onaylamamizi senin gunahina ortak olmamizi mı sandın biz aşkada sevgiyede saygılıyız. Ama bu şekilde değil.[/QUOTE
Sen kimsinki günahıma bile ortak olamazsın benim ve senin onaylamanada gerek yok lüzumsuz. Hadsiz yorumlarınıza hadsiz cevap alınca zorunamı gidiyor? Şimdi burda kim ne yapmış kim kime kaçmış onun peşine düşeceğine madem evlisin git yemek falan yap bi işe yara

Çok yanlış konuşuyorsun ama. Evet eleştiriler ağır olabilir ama belki yanlışından dönersin diye yazılıyor bunlar. Yinede sen bilirsin...

Çok yanlış konuşuyorsun ama. Evet eleştiriler ağır olabilir ama belki yanlışından dönersin diye yazılıyor bunlar. Yinede sen bilirsin...
Canım ben oraya çaresizim demek yerine eleştiri yapın yazardım öyleyse buna ihtiyacım yok değilmi? insanlar yargılamayı daha çok seviyor işine geldikleri gibi anlamayı seviyorlar konuyu bile tam okumadan direk cephe alıyorlar oyuzden ben boyle insanların yorumlarına ihtiyaç duymuyorum evet bana yanlış yapıyosunuz diye bilirler ama saygı çercevesinde diyebilir ve bende bunu düşünebilirim değilmi?

De
Konumu bile okumadan gereksiz yorumda bulunmana üzüldüm açıkcası bence sen hiç konuyla alakadar olma iyi akşamlar
Deniz güneş doğruları söyledi diye mi gereksiz yorum bir de evli arkadaşlar var evlilerin ilişkileri seninki gibi gayri meşru bir ilişki deil asıl senin konun ıgrenc Alah senin gibi insanlardan korusun yazık valla ne cesaret daha bi de adamala karı koca hayati sen evli arkadaşlara ıgrenc diyeceğine şu yasadigin iğrençlik abidesi müstehcen ilişkine bak benim midem bulandi

Bu saatte. yemek. Mi yapilir ben yemek yaptim. Çayımi içtim bu ikinci si bitti. Igrenclesiyorsunuz diye hakaret ediyorsun. Siz diyince birşey olmuyor ben buna karsilik aynisini diyince mi zorunuza gidiyor bana degil tüm yorum yapanlara ingrençsiniz diye hakaret etmişsiniz. Senin gibi ler boyle yaptığı halti yazmayın bende burda okuyup cevap vermeyeyim. Burada konu açanlar her türlü fikre açık olduğunu biliyor. Ben size hakaret bile etmedim ama siz hakaret ettiniz diye kötü söz sahibinindir dedim sadece

Bu saatte. yemek. Mi yapilir ben yemek yaptim. Çayımi içtim bu ikinci si bitti. Igrenclesiyorsunuz diye hakaret ediyorsun. Siz diyince birşey olmuyor ben buna karsilik aynisini diyince mi zorunuza gidiyor bana degil tüm yorum yapanlara ingrençsiniz diye hakaret etmişsiniz. Senin gibi ler boyle yaptığı halti yazmayın bende burda okuyup cevap vermeyeyim. Burada konu açanlar her türlü fikre açık olduğunu biliyor. Ben size hakaret bile etmedim ama siz hakaret ettiniz diye kötü söz sahibinindir dedim sadece
Hakaret edecek ne yaptın ki önce aynaya bakıp kendine hakaret etsin

Bu hayatta kinadigim cok seyi yaşadim oyuzden hic bir seyi, hic kimseyi kinamak istemiyorum. Siz zaten evli gibi yaşiyorsunuz, imam nikahi kiysaniz da kiymasaniz da farketmez. İcinizden nasil geciyosa ogle yapin ...

Back
X