sonu saçma olmamış mı?
anne nıye olmayasın..
evlenemem değil evlenmem kimseyi kandıramamşu cümlelerden anladığım birlikte oldunuz ve başkasıyla evlenmem artık imkansız diye düşünmem.
bahsetmemiş ama büyük ihtimal cinsel birliktelik yaşandı, başkasıyla da evlenemem düşüncesi
nasıl devam edebilirimki yalanları aklıma geldikçe nasıl devam edeym suçluyum bütün hata benim ben güvendim ona aldığım cevap sen o anı adet gününe denk getirdin halbuki kendisi yaptı haberim bile olmadan bu konuya pek girmek istemiyorum sadece yazmak istedimBelki şimdi taşlanacağım ama söylemem lazım.
Bir ilişki yaşıyorsan ya da kendi ahlak değerlerine göre bir hata yapıyorsan bu hatanın sonucunu tek bir kişiye yükleyemezsin.Bu kadar önemliyse senin için bekaret kavramı,neden ilişkiye girme riskini alıyorsun canım ya,güven bir açıklama değil benim için..
Sana tavsiyem ise üzerindeki suçluluk psikolojisini atman ve hayatına devam etmen.
Devam edebilirsin bekaret kavramına önem vermeyen erkekler de var.Sonuç olarak olup bitmiş bir olay için hayatını karartmaya değmez.nasıl devam edebilirimki yalanları aklıma geldikçe nasıl devam edeym suçluyum bütün hata benim ben güvendim ona aldığım cevap sen o anı adet gününe denk getirdin halbuki kendisi yaptı haberim bile olmadan bu konuya pek girmek istemiyorum sadece yazmak istedim
nasıl evlenebilir kimseyi kandıramam söyleyemem çünkü kullanırlar biliyorum biri kabul etse bile yinede içi içini yer kimsye böyle bişeyi yaşatma hakkım yokki benim tek üzüldüğüm nokta anne olamamak kim böyle birini çocuğunun annesi yapmak isterkiAğlarsın, kendini hırpalarsın, suçlarsın, yine ağlarsın kısır döngü devam eder bi süre. Sonra alışırsın. Kimsenin yaşattığını unutamazsın ama alışırsın. Evlenirsin, anne de olursun. Zamana ihtiyacın var sadece.
ben kimseye güvenemiyorum artık güvenemem asla biliyorum kendimi o kadar çirkin saf salak bişey hissediyorumki hiç anlatılacak gibi bişey değilDevam edebilirsin bekaret kavramına önem vermeyen erkekler de var.Sonuç olarak olup bitmiş bir olay için hayatını karartmaya değmez.
Aynen çocuklarım hariç tabide yani bu derece kaptirmak ne bilim fazla arabesk bence hiç mantıklı anlaşılır bir ruh halide değil yaniHayatımda hiç bir insana bu derece önem vermediğim için yorum yapamıyorum.
evt değil ben bile kendimi anlamıyorum başkası nasıl anlayabilirki çok iyi oynadı çokAynen çocuklarım hariç tabide yani bu derece kaptirmak ne bilim fazla arabesk bence hiç mantıklı anlaşılır bir ruh halide değil yani
Belki şimdi taşlanacağım ama söylemem lazım.
Bir ilişki yaşıyorsan ya da kendi ahlak değerlerine göre bir hata yapıyorsan bu hatanın sonucunu tek bir kişiye yükleyemezsin.Bu kadar önemliyse senin için bekaret kavramı,neden ilişkiye girme riskini alıyorsun canım ya,güven bir açıklama değil benim için..
Sana tavsiyem ise üzerindeki suçluluk psikolojisini atman ve hayatına devam etmen.
çokta küçük sayılmam 19yaşın küçük anladığım kadarıyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?