çaresizlik..

Su an en diptesin, yavas yavas yuzeye ciktikca yeni hayaller kuracaksin.
Asik olamam, kimseyi kandiramam, anne olamam diye buyuk konusma, bittiyse bitti kabullen. Zor olur tabi ama bi gun kabullenceksin. Daha 19 yasindaki biri icin anne olamam lafi cok agir, tabi ki olcaksin. Acini yasa sonra hayatina devam et

bir insan kendine ettiği düşünce kötülüğü daha ne kadar kötü olabilir?
yanında olup seni sarsmak istiyorum şu an
kızım sen delimisin...millet ne haltlar yiyip evleniyor,kaldı ki herkesin hayatı kendine
evliliği cennet parçası gibi görmesene
kimse seni öyle kabul edemez ne demek ya
sırf zarmısın sen....kendine zerre değer vermeyip,kimlere değer veriyorsun...
bu düşüncelerinden kurtul artık...

bilmiyorum adama haksızlık edermişim gibi geliyo içinde huzurlu olurmu o adam

biliyorum şuan gerçekten kendimi çok iğrenç hissediyorum adm kabul etse bile ben yüzüne baktıkça utanırım şimdi diyeceksiniz o zaman yapmasydın bile bile yapmadım zaten ama sonçta bişeyler yaşadım ama ben ona çok güvendim çok

çünkü kimse bekarti olmayan birini anne olarak görmez görse bile ben o adam her baktığmda kendimden utanırım niye çünkü birine güvendim niya çünkü ben bi salağım
kendini yıpratma vardır bi hayır be tatlım . ailenin haberi varmı ?? neden ayrıldınız .

herşey bi yana kandırılmak en ağırı boş yere bir süü umut.. desteğiniz için teşekkürler

kendini yıpratma vardır bi hayır be tatlım . ailenin haberi varmı ?? neden ayrıldınız .
hayır yok sevmiyomuş artık anne olmak istiyorum dediğimde istersen seni kimsenin bilmediği bi yerde saklar anne yaparım yani evlenecek bnde metrsi olcam işte böyle birine kanmışım

canım sen kendini affetmelisin önce nasıl bu hataya düştüm diye kendine kiziyorsun buda sana tecrübe olsun yoluna devam et
zoruma gidiyo ben hergün bununla kahrolurken o gününü gün edecek başka kızları kandıracak

bilmiyorum adama haksızlık edermişim gibi geliyo içinde huzurlu olurmu o adam
Aman sanki erkeklerin hepsi bakir.
Ayrica böyle kurallarin vardı da neden her şey kesinlesmeden birlikte oldun ki.neyse olan olmuş elbette karşına zar kesinlikle namustur diye düşünmeyen biri çıkar. Erkeklerin hepsi sütten çıkmış ak kaşık değil.

zoruma gidiyo ben hergün bununla kahrolurken o gününü gün edecek başka kızları kandıracak
Canim o kendinden sorumlu sen de kendinden...
Tabii ki çok can sikici bi durum ama elinden ne gelir ki?
Aslında bu tarz insanlara yapilacak çok şey var ama buraya yazmam mümkün değil...
Seni olduğun gibi kabullenecek biri cikar elbet bigün karsina..

insan düşünemiyor sanki ondan başkası yok hayırlısı

O pislik utansin, sen su an ondan kat kat masumsun... Sakin kendini suclama.
o cesareti ben verdim ama çok seviyodum gerçekten herşeyden vzgeçmiştim onun için bütün arkadaşlarımdan sosyal hayatımdan üniversitedeym okuldan eve evden okula bi hayatım vardı onun için

inşallah

TE="alinda_, post: 37144111, member: 628878"]insan düşünemiyor sanki ondan başkası yok hayırlısı[/QUOTE]

Boşver artik üzülme
O zar dünyanın sonu değil.
Aksine böyle şerefsiz den kurtuldugun icin sevin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…