- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
bir insan kendine ettiği düşünce kötülüğü daha ne kadar kötü olabilir?nasıl evlenebilir kimseyi kandıramam söyleyemem çünkü kullanırlar biliyorum biri kabul etse bile yinede içi içini yer kimsye böyle bişeyi yaşatma hakkım yokki benim tek üzüldüğüm nokta anne olamamak kim böyle birini çocuğunun annesi yapmak isterki
bilmiyorum adama haksızlık edermişim gibi geliyo içinde huzurlu olurmu o adamBaaah beni 7 kooooskocaman sene oyaladılar bebegim.
Aynen böyle "anam, danam, eşim, dostum" ohooo neler neler. Çocuk isimleri, ev eşyası hayali piii. Yanımdayken cicim, yanımda değilken "üff lanet olsun şuna, ulan ayrılırdım ama parasız kalıcam diye korkuyorum."
Bende inek gibi son dakikaya kadar anlamadım. Yanıma benzini olmadan gelen mahçup mahçup " para kalmadı, el atsana hacı" diyen, ancak cebinde 10 tl lik sigara taşıyan adamın nasıl parası olmaz değil mi?
Kendi her b.ku yemesine rağmen, benim arkadaşlarımla görüşmeme kıskançlık yapardı. Kişi kendinden bilir misali...
En son patladım kavga ettik, ayrıldık. Ayrıldığımızı duyan eş-dost koşa koşa yanıma geldiler. Bana söyledikleri tek şey "Elune seni uyaracaktık ama inanmazsın diye korktuk. 7 sene dile kolay." Bir bir öğrendim herşeyi.
Kendisiyle yüzleşince de inkar etmedi zaten. Ben ruh hastasıyım dedi, ben sorunluyum dedi. Seni çok seviyorum şimdi anladım dedi...7 sene boyunca bir gün eline birşey alıp gelmeyen adam haftanın her günü çiçek, çikolata, ayıcık bilmem ne göndermeye başladı. Papaz aynı pilavı yemez yavrum dedim.
Ucuz kurtulmuşum diyorum. Ya evlenseydim?
Ha kafanı bekarete mi taktın? Şu an evli olduğum adama ilişkimizin başında " Ben bakire değilim. Baştan söyleyeyim, kimse bana tecavüz falan etmedi. Sevdim, birlikte oldum. Bu sana ağır gelecekse, kabullenemem diyorsan hiç başlamayalım."
O oldu. Bir daha konusu dahi geçmedi. Bak evlendim mutluyum, huzurluyum. Sen neden olmayasın ki?
ben ne yaptıysam kendime yaptım kendi ellerimle kendimi yaktımBi dk ya hele kayın kenara
Neden anne olamıyor bu kız
Neden kandırdı bu adam seni
Naptı sana !!
yaa niye anne olamıyon onu söyleben ne yaptıysam kendime yaptım kendi ellerimle kendimi yaktım
biliyorum şuan gerçekten kendimi çok iğrenç hissediyorum adm kabul etse bile ben yüzüne baktıkça utanırım şimdi diyeceksiniz o zaman yapmasydın bile bile yapmadım zaten ama sonçta bişeyler yaşadım ama ben ona çok güvendim çokbir insan kendine ettiği düşünce kötülüğü daha ne kadar kötü olabilir?
yanında olup seni sarsmak istiyorum şu an
kızım sen delimisin...millet ne haltlar yiyip evleniyor,kaldı ki herkesin hayatı kendine
evliliği cennet parçası gibi görmesene
kimse seni öyle kabul edemez ne demek ya
sırf zarmısın sen....kendine zerre değer vermeyip,kimlere değer veriyorsun...
bu düşüncelerinden kurtul artık...
çünkü kimse bekarti olmayan birini anne olarak görmez görse bile ben o adam her baktığmda kendimden utanırım niye çünkü birine güvendim niya çünkü ben bi salağımyaa niye anne olamıyon onu söyle
kendini yıpratma vardır bi hayır be tatlım . ailenin haberi varmı ?? neden ayrıldınız .çünkü kimse bekarti olmayan birini anne olarak görmez görse bile ben o adam her baktığmda kendimden utanırım niye çünkü birine güvendim niya çünkü ben bi salağım
herşey bi yana kandırılmak en ağırı boş yere bir süü umut.. desteğiniz için teşekkürlerSu an en diptesin, yavas yavas yuzeye ciktikca yeni hayaller kuracaksin.
Asik olamam, kimseyi kandiramam, anne olamam diye buyuk konusma, bittiyse bitti kabullen. Zor olur tabi ama bi gun kabullenceksin. Daha 19 yasindaki biri icin anne olamam lafi cok agir, tabi ki olcaksin. Acini yasa sonra hayatina devam et
hayır yok sevmiyomuş artık anne olmak istiyorum dediğimde istersen seni kimsenin bilmediği bi yerde saklar anne yaparım yani evlenecek bnde metrsi olcam işte böyle birine kanmışımkendini yıpratma vardır bi hayır be tatlım . ailenin haberi varmı ?? neden ayrıldınız .
canım sen kendini affetmelisin önce nasıl bu hataya düştüm diye kendine kiziyorsun buda sana tecrübe olsun yoluna devam etevt değil ben bile kendimi anlamıyorum başkası nasıl anlayabilirki çok iyi oynadı çok
zoruma gidiyo ben hergün bununla kahrolurken o gününü gün edecek başka kızları kandıracakcanım sen kendini affetmelisin önce nasıl bu hataya düştüm diye kendine kiziyorsun buda sana tecrübe olsun yoluna devam et
Aman sanki erkeklerin hepsi bakir.bilmiyorum adama haksızlık edermişim gibi geliyo içinde huzurlu olurmu o adam
Canim o kendinden sorumlu sen de kendinden...zoruma gidiyo ben hergün bununla kahrolurken o gününü gün edecek başka kızları kandıracak
insan düşünemiyor sanki ondan başkası yok hayırlısıAman sanki erkeklerin hepsi bakir.
Ayrica böyle kurallarin vardı da neden her şey kesinlesmeden birlikte oldun ki.neyse olan olmuş elbette karşına zar kesinlikle namustur diye düşünmeyen biri çıkar. Erkeklerin hepsi sütten çıkmış ak kaşık değil.
O pislik utansin, sen su an ondan kat kat masumsun... Sakin kendini suclama.herşey bi yana kandırılmak en ağırı boş yere bir süü umut.. desteğiniz için teşekkürler
o cesareti ben verdim ama çok seviyodum gerçekten herşeyden vzgeçmiştim onun için bütün arkadaşlarımdan sosyal hayatımdan üniversitedeym okuldan eve evden okula bi hayatım vardı onun içinO pislik utansin, sen su an ondan kat kat masumsun... Sakin kendini suclama.
inşallahCanim o kendinden sorumlu sen de kendinden...
Tabii ki çok can sikici bi durum ama elinden ne gelir ki?
Aslında bu tarz insanlara yapilacak çok şey var ama buraya yazmam mümkün değil...
Seni olduğun gibi kabullenecek biri cikar elbet bigün karsina..
Katiliyorum.O pislik utansin, sen su an ondan kat kat masumsun... Sakin kendini suclama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?